Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Al je Messija neuspjeh na sp etiketirao hahhaa.Covjek peti zavrsi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Marketing i ništa drugo. A zna se da je Pero u tome majstor. Postade Zlatna lopta nešto kao Eurosong.Poligon10 je napisao/la:TonyMontana dijeli kisik.![]()
Ne znam koji su se kriteriji gledali za ovogodišnju nagradu, ali Luka Modrić pored Cristiana i Lea, pored Griezmanna i Varanea, pored Hazarda i Bruynea.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neki kažu da je i Laszlo Kubala bio bolji igrač od Puskasa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
A na osnovu cega je Luka osvojio ovu smiješnu nagradu? ako može neko racionalno objašnjenje.
Mišljenja madridista svakako ne uzimamo u obzir
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 dec 2018, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.
Sve Eurosong.
Sve Eurosong.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vlasnik PSG-a je iskompleksiran, on ce ovo da odvede na jos jedan veci nivo. 
- TonyMontana
- Kontakt:
Pa kako ce ikome ostat upamcen kao veci igrac ako je po vama namjesteno i pokradeno, ako svako normalan zna da su oni 123. puta bolji igraci od Modrica.
Kako,zbunjujete me ?
Znaci ovo je nagrada za Pereza, Kralja Carlosa i Castillu.Sav ostali svijet zna da je pokradeno i namjesteno i da to zasluzuje neko drugi.
4 NAGRADE covjek dobije,4 nagrade i sve pokradeno.Pa kako pokradose FIFA award,glasanje transparentno da ne moze biti transparentnije.
Ili kad kaze marketing.
Luka Modric izgleda kao pustinjski skocimis, dolazi iz nekakvog Obrovca,selo na onoj **** planincuri.Ima 170 cm i 65 kila.Kakav **** marketing,dal' ste realni ?
Kako,zbunjujete me ?
Znaci ovo je nagrada za Pereza, Kralja Carlosa i Castillu.Sav ostali svijet zna da je pokradeno i namjesteno i da to zasluzuje neko drugi.
4 NAGRADE covjek dobije,4 nagrade i sve pokradeno.Pa kako pokradose FIFA award,glasanje transparentno da ne moze biti transparentnije.
Ili kad kaze marketing.
Luka Modric izgleda kao pustinjski skocimis, dolazi iz nekakvog Obrovca,selo na onoj **** planincuri.Ima 170 cm i 65 kila.Kakav **** marketing,dal' ste realni ?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Po čemu je Rakitić tek 20. čini mi se. A lik je osvojio Ligu, kup i superkup, i bio fantastičan na Mundijalu? Ništa lošiji od Luke.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od toga svega jedino nekako može proći kao najbolji igrač po izboru UEFA-e. Za ove ostale nagrade ne postoji nikakvo razumno objašnjenje.Clutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.
Sve Eurosong.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- TonyMontana
- Kontakt:
Kaze marketing.Clutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.
Sve Eurosong.
I onda ce se zalit kad mu neko kaze da je glup, trazit ce banove.A sevap je da mu neko na forumu kaze da je glup prije nego sto ode u javnost sa slicnim razmisljanjima.
MARKETING JEBOTE.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rakitic im je bio ubjedljivo najbolji igrac na Svjetskom u reprezentaciji.Romagnoli13 je napisao/la:Po čemu je Rakitić tek 20. čini mi se. A lik je osvojio Ligu, kup i superkup, i bio fantastičan na Mundijalu? Ništa lošiji od Luke.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 dec 2018, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Na osnovu toga da ih je Cristiano odyebo i napustio i da je dodjela nagrade Modricu nista drugo nego vid frustracija i kompleksa ljudi iz Madridalet3 je napisao/la:A na osnovu cega je Luka osvojio ovu smiješnu nagradu? ako može neko racionalno objašnjenje.
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 03 dec 2018, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Igracina je Modric zaista, jel zasluzeno ili nije ne bi da raspravljam ali samo je cudno kako je Sneijder nije dobio 2010., liga prvaka i drugo mjesto na svjetskom, jos je Sneijder osvojio i ligu a i kup cini mi se.Ali eto promjenile se stvari izgleda, dosadila ljudima dominacija istog dvojca, kako god svaka cast Modricu.
- TonyMontana
- Kontakt:
Luka je bolji igrač od Rakitica u svakom pogledu.Romagnoli13 je napisao/la:Po čemu je Rakitić tek 20. čini mi se. A lik je osvojio Ligu, kup i superkup, i bio fantastičan na Mundijalu? Ništa lošiji od Luke.
Kao da poredis Iniestu i Deca.
Dobar je Deco,ali je Iniesta bolji.
Onaj moderatorčić na temi Juventusa opet briše upise, slično ko kad im ga Cristiano uvali iz penala u 98.TonyMontana je napisao/la:Kaze marketing.Clutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.
Sve Eurosong.
I onda ce se zalit kad mu neko kaze da je glup, trazit ce banove.A sevap je da mu neko na forumu kaze da je glup prije nego sto ode u javnost sa slicnim razmisljanjima.
MARKETING JEBOTE.
Remember, remember the 5th of November.
Pa nije toliko nezasluzeno ili neka smijurija kako se prica ovdje. Po meni je mogao ko drugi iskljucivo iz razloga jer Modric na pocetku ove sezone izgleda kao Illaramendi. Uglavnom, kad sve uzmes u obzir, nije niko nesto narocito brilijirao kroz godinu. Ja sam mislio da ce Ronaldo uzeti.
A da je Messi peti, smijesnije od svega.
A da je Messi peti, smijesnije od svega.
Najbolji igrač Mundijala iako su Varane, Griezmann i Mbappe odigrali bolje prvenstvo !? Do sada se ta titula najčešće dodjeljivala igraču viceprvaka kao utješna nagrada. UEFA odavno bira najboljeg igrača iz pobjednika LP-a. Cristiano bi to bio 99% da nije prešao u Juventus. FIFA svoje glasove uglavnom "prepiše" od UEFE, ili to urade nakon Mundijala nakon što se određeni igrač dokaže. ( Da ponovim, Varane, Mbappe i Griezmann više zaslužuju tu nagradu.) France Football? Ko su oni?Clutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.
Sve Eurosong.
“Kompleksa ljudi iz Madrida”
rece policajac

rece policajac
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sve mu to Pero namjestio da se osveti ronalduClutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.
Sve Eurosong.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 12 gostiju.