Champions League 2018/2019

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

TonySosa
Kontakt:

Re: Champions League 2018/2019

Post Postao/la TonySosa » 03 dec 2018, 22:55

Poligon10 je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.

Sve Eurosong.
France Football? Ko su oni?
Hazime, imamo Bingo.

Dijete, idi se edukuj prvo pa se onda ovdje javi.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 dec 2018, 22:55

Slijedeću ZL nek' dodjele Lovrenu ovo je ionako odavno postalo šprdnja od nagrade. :rol: Čuj Modriću dati nagradu a zbog njega Hrvatska umalo dva puta nije ispala sa WC. :lol: Rakitić nosio Hrvate do finala al' to neće da spomenu.Da ne pričam o igrama u Realu gdje je na osnovu zasluga Kroosa i Casemira došao u ovaj izbor.

Vidimo ove sezone koliko je važan kotač u Realu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 03 dec 2018, 22:56

TonySosa uredno preskoči ostale argumente. Dobro, ipak mi je spustio. :salut:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 dec 2018, 22:57

Saurman je napisao/la:Slijedeću ZL nek' dodjele Lovrenu ovo je ionako odavno postalo šprdnja od nagrade. :rol: Čuj Modriću dati nagradu a zbog njega Hrvatska umalo dva puta nije ispala sa WC. :lol: Rakitić nosio Hrvate do finala al' to neće da spomenu.Da ne pričam o igrama u Realu gdje je na osnovu zasluga Kroosa i Casemira došao u ovaj izbor.

Nemoj tako o najboljem igracu svijeta Luki Modriću :lol:

eh kakva dobra šala od nagrade :crazy:

TonyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonyMontana » 03 dec 2018, 22:58

enobarca je napisao/la:Igracina je Modric zaista, jel zasluzeno ili nije ne bi da raspravljam ali samo je cudno kako je Sneijder nije dobio 2010., liga prvaka i drugo mjesto na svjetskom, jos je Sneijder osvojio i ligu a i kup cini mi se.Ali eto promjenile se stvari izgleda, dosadila ljudima dominacija istog dvojca, kako god svaka cast Modricu.
Okolnosti.

Luka je imao srece jer je proslo 10 godina od kako su ona dvojica uzela primat. Zasitila se raja, onda je Messi fejlao u LP i na SP.

Vi prvi ste mu **** mater radi onog protiv Rome, drug Blejzer rekao te noci da je sebe iskljucio iz rasprave o BDOR sem ako se ne izvadi na SP.Ronaldo tako tako,dobra KO faza do polufinala.Sp ok ali su poprilicno rano ispali.

Od ostalih niko nije specijalno izdominirao.Kod Francuza niko nije izdominirao individualno.Ljudi su imali 6-7 odlicnih igraca.Grizman ba osvojio EL,kako to moze biti argument,to mi je u rangu Jozunovog uzdizanja kao osvojio sam EL sa Unitedom.To je argument za jednu Sevillu,ne moze biti za takvog jednog igraca.Ispali iz CL i kao eto izvukli smo EL.To je fino da se izvadite kod navijaca svojih,ali u prici oko jednog BdOR-a je smijesno.

I na kraju kriterij je za BDOR i to sta si uradio u karijeri.Luka je u zadnjih 5 godina u globalu najbolji veznjak svijeta.Znaci kad suma sumarum podvuces sve on je najbolji veznjak.Spoojio LP i to trecu uzastopnu kao nezamjenjivi sraf u Real Madridu i drugo mjesto na SP sa jednom Hrvatskom.Ej Hrvatska,zemlja od 4 miliona stanovnika.

Argumenti su tu.4 nagrade su previse,ali prema dzematlijama ispade da je lik neki invalid od kojeg je Zajko Zeba bolji igrac.Kakvi kompleksi.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 03 dec 2018, 23:01

let3 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Slijedeću ZL nek' dodjele Lovrenu ovo je ionako odavno postalo šprdnja od nagrade. :rol: Čuj Modriću dati nagradu a zbog njega Hrvatska umalo dva puta nije ispala sa WC. :lol: Rakitić nosio Hrvate do finala al' to neće da spomenu.Da ne pričam o igrama u Realu gdje je na osnovu zasluga Kroosa i Casemira došao u ovaj izbor.

Yebote nekada su ovu nagradu osvajali igrači poput van Bastena, Cruyffa, Ronalda Fenomena, Zidanea, Ronaldinha... Žalosno na šta je spalo ovo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

TonyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonyMontana » 03 dec 2018, 23:01

Saruman karaman racunovodjA,Policeman,Poligon i jos par zadrtih Culesa.

Elita se okupila.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 dec 2018, 23:01

let3 je napisao/la:

Kad se sjetim bajki od prije nekoliko mjeseci yebo Ronalda ionako je propao mi imamo Luku glavni motor ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2018, 23:02

Clutch je napisao/la:Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač po UEFA-i, najbolji igrač po FIFA-i, najbolji igrač po France Football-u.

Sve Eurosong.
I ni jednu nije zaslužio, realno. Možda ovu Fifinu. Ne jer je bio loš, ali takav se hype napravio da je smiješno.

Najbolji igrač SP-a je trebao biti jedan od Francuza. Griezmann, Mbappe, Varane...

Najbolji igrač po Uefi je valjda najbolji u LP. Nećemo se šaliti pa reći da je neko bio bolji od Ronalda.

Ballon je nagrada za najboljeg, ne najkorisnijeg. Dok Messi i Ronaldo zabijaju 40-50 golova u sezoni i osvajaju dvije najteže lige svijeta nema niko šta tu tražiti. Pogotovo kad znaš da Iniesta, Sneijder, Ribery sa boljim sezonama nisu mogli.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 03 dec 2018, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 dec 2018, 23:02

Čuj nagrada za sve što je uradio u karijeri? Pa onda su mogli davno jednu i Ibrahimoviću dati, za sve one silne golčine tokom karijere. Od kojih neki prkose zakonima fizike. Luka je igračina to niko ne spori, ali da je najbolji na svijetu, nije. Užasan od početka sezone u Realu. Na svjetskom je Ivan bio najbolji igrač u Hrvatskoj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 03 dec 2018, 23:03

koliko postova za lika koji se ovog neće ni sjećati. :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 03 dec 2018, 23:04

Ballon je nagrada za najboljeg, ne najkorisnijeg. Dok Messi i Ronaldo zabijaju 40-50 golova u sezoni i osvajaju dvije najteže lige svijeta nema niko šta tu tražiti. Pogotovo kad znaš da Iniesta, Sneijder, Ribery sa boljim sezonama nisu mogli.
:bow:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2018, 23:05

Otkad su fudbal samo golovi.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 dec 2018, 23:06

Kralj predasistencija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 dec 2018, 23:09

Moj je predsjednik Željko Komšić i moja zlatna lopta NIJE Luka Modrić

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 dec 2018, 23:10

Sarić bolji
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

TonyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonyMontana » 03 dec 2018, 23:10

Romagnoli13 je napisao/la:Čuj nagrada za sve što je uradio u karijeri? Pa onda su mogli davno jednu i Ibrahimoviću dati, za sve one silne golčine tokom karijere. Od kojih neki prkose zakonima fizike. Luka je igračina to niko ne spori, ali da je najbolji na svijetu, nije. Užasan od početka sezone u Realu. Na svjetskom je Ivan bio najbolji igrač u Hrvatskoj.
Nisam ja postavio kriterije.

Nisi nepismen valjda.Imas Internet,kriteriji za Balon su se vrtili stalno u zadnjih par mjeseci,jedan od njih generalan ucinak xy igraca u njegovoj karijeri.

Luka najbolji na svijetu ove godine,po vama svima ispada da je on automatski bolji igrac od Ronalda,Messija,Iniesta pa eto i Xavija mada se oko Xavija moze do sutra raspravljati. Covjek bolji za ovu godinu i idemo dalje,argumenti su tu.

Vama se ne svidjaju,pa boze moj.Covjek dobi 4 nagrade i vi hocete reci da je sve nezasluzeno.Pa sta samo vi imate oci ovdje,to sve budale.Ajde bogati postajemo gori teoreticari zavjera od Srba.

EDIT: Ribery sa 0 golova u KO fazi je vise zasluzio.E pa **** me,dal' mozes pasti nize od ovih Djubrentusovaca.Dušu bi djavlu prodali zbog Runalda :crazy:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2018, 23:12

MElloo je napisao/la:Otkad su fudbal samo golovi.
Misliš bukvalno stvar koja odlučuje rezultate utakmica koji odlučuju pobjednike i osvajače trofeja?

Nemoj mi tu vaditi stvari iz konteksta. Ne pričamo o 50 golova nekog levata iz Tunguzije nego dva najbolja igrača svih vremena na najvećoj mogućoj sceni sa najvećom mogućom konstantom.

Ljudi su im bukvalno počeli uzimati za zlo nivo na kojem igraju. Takav standard su postavili. Messi na 5. je veća smijurija od Ronalda na drugom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 dec 2018, 23:13

TonyMontana je napisao/la:Okolnosti.

Luka je imao srece jer je proslo 10 godina od kako su ona dvojica uzela primat. Zasitila se raja, onda je Messi fejlao u LP i na SP.

Vi prvi ste mu **** mater radi onog protiv Rome, drug Blejzer rekao te noci da je sebe iskljucio iz rasprave o BDOR sem ako se ne izvadi na SP.Ronaldo tako tako,dobra KO faza do polufinala.Sp ok ali su poprilicno rano ispali.

Od ostalih niko nije specijalno izdominirao.Kod Francuza niko nije izdominirao individualno.Ljudi su imali 6-7 odlicnih igraca.Grizman ba osvojio EL,kako to moze biti argument,to mi je u rangu Jozunovog uzdizanja kao osvojio sam EL sa Unitedom.To je argument za jednu Sevillu,ne moze biti za takvog jednog igraca.Ispali iz CL i kao eto izvukli smo EL.To je fino da se izvadite kod navijaca svojih,ali u prici oko jednog BdOR-a je smijesno.

I na kraju kriterij je za BDOR i to sta si uradio u karijeri.Luka je u zadnjih 5 godina u globalu najbolji veznjak svijeta.Znaci kad suma sumarum podvuces sve on je najbolji veznjak.Spoojio LP i to trecu uzastopnu kao nezamjenjivi sraf u Real Madridu i drugo mjesto na SP sa jednom Hrvatskom.Ej Hrvatska,zemlja od 4 miliona stanovnika.

Argumenti su tu.4 nagrade su previse,ali prema dzematlijama ispade da je lik neki invalid od kojeg je Zajko Zeba bolji igrac.Kakvi kompleksi.
Ma Messi je nije zasluzio, ne mozes fejlati u ligi prvaka toliko godina sa timom i onda ocekivati nekakvu zlatnu loptu, sve to ima utjecaja, dzaba sto je opcenito najbolji igrac koji je ikad postojao :kafa: :mrgreen: Luka je meni igracina, jedan od onih igraca za koje sam zalio sto nisu dosli u Barcelonu, muce se da nadju zamjenu za Xavija vec toliko a bolje zamjene od njega nema ali nazalost otisao je u Real.Da je Griezman uzeo takodjer ne bi nista rekao, jbg SP je pokupio, jos i tu evropsku ligu, nije neki trofej ali opet ima vrijednost, glavni igrac Atletica.
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 03 dec 2018, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 dec 2018, 23:13

Izbor za ballon d or je neustavan
Zarathustra

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []