Ova pauza ce nas toliko izyebati da cemo se svakakvih tema dohvatiti.AlfredNobel je napisao/la:Čemu tolika priča o stadionu, kad se zna da nema ništa od toga?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
maketu ćemo napravit do februaraAlfredNobel je napisao/la:Čemu tolika priča o stadionu, kad se zna da nema ništa od toga?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesu se i Miloš i Crepulja urokali na ovom derneku. 
Miloš snima story, koliko se dere, puk'o mu glas totalno hahaha.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Facajte ih dok su pjani!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:Facajte ih dok su pjani!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ahmo se već priprema za proljetni post. 
Crepulja se raznio ko noga..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Joj jest se Crepulja olešiooo hahhahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Slazem se da ne mozemo pratiti Kinu I Koreju gdje dalju plate sakom i kapom, al u Madjarskoj ili Poljskoj nece dobiti vise 7-8000eura u osrednjim ekipama. Evo sve i da dobije vise i da si ti sve upravu a jesi sto se tice para, onda se ti, ja i svi ostali pomirmo sa sljedecim:Osttribine je napisao/la:A cemu odmah ovo "nemamo", evo ovako, igrom slucaja za Sarica sam iz prve ruke cuo da mu je plata u Juznoj Koreji oko 30 hiljada dolara, sad ti meni reci da li po tebi i jedan igrac u PLBIH vrijedi tih para na mjesecnom nivou. Po meni ne vrijedi niti smo mi u mogucnosti bilo kome toliko ponuditi sigurno, nudjeni su extra uslovi (za nase prilike) i Saricu i Duljevicu tada i kako cujem i Rahmanu i Adukoru, ali dzaba kad ljudi gledaju sebe i gdje mogu vise izvuci love. Mi se sa tim ne mozemo nositi i sa tim se treba pomiriti, Svi ti klubovi koje si nabrojao imaju sigurno vece platezne mogucnosti nego nas klub. Sto se ove situacije tice, nadam se samo da nam ista nece poremetiti ovu atmosferu u timu koja je jedan od najjacih aduta u pohodu na duplu krunu.ado-hz je napisao/la:Mi bi da pravimo stadion a nemamo para da ponudimo ugovor Rahmanu onoliko koliko ce dobiti u nekom prosjecnom madzarskom...austrijskom...poljskom klubu gdje vjerovatno moze otici.
SARAJEVO - Besiktas 5:0
Basel - SARAJEVO 6:0
Sparta Prag - SARAJEVO 5:0
Borussia Mönchengladbach - SARAJEVO 7:0
SARAJEVO - Atalanta 0:8
Kakvi ba qurci palci i neki vlasnik milioner kojeg boli tuki za klub, to nigdje na svijetu nema da je neko kupio kub, upravljacka prava kako god to nazovi a da ga boli tuki za taj klub. Fol suplja prica platio nam dugove jest platio je, dobro hvala, i hajd sad vi sami radite i budite samoodrziv klub. Jest ahaaaa....u citavom svijetu se ulaze u ekipu samo kod nas svaki igrac koji malo odskoci, Saric, Duljevic, Rahman, Adukor hoce da idu. E ako ne mozemo takve da zadrzimo onda ove gore rezultate vrlo ubrzo cemo opet da vidimo i dozivimo. ja to necu, ja hocu jako i Evropsko Sarajevo koje neka izgub od Atalatne, al 2,3 gola razlike i da nije kantanje i razvaljivanje koje je bilo, da nam ne sakriju loptu kao sto se uskoro opet neka ekipa sakriti, malo jaca koja dodje. Pa niko se nije obrukao kao nsai klubovi godinama i godinama. Jos da neko iz Crne Gore udje u Ligu Evrope i svi su nas onda popisali redom.
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha legende moje
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Tako mi je svaki treci dan. Neka proslave momcine, zasluzili su.skoroalen je napisao/la:Jesu se i Miloš i Crepulja urokali na ovom derneku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedan igrac mi pade na pamet kao zamjena za Rahmana al se bojim ako napisem koji forumski puk ce me se odreci 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dušan još jedino kamerman može biti, ni za mikrofon se više ne može izboriti.
Da nije neki virtuoz iz Mijanmarabelosevic28 je napisao/la:Jedan igrac mi pade na pamet kao zamjena za Rahmana al se bojim ako napisem koji forumski puk ce me se odreci
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogu li ti nakratko ući u misli.belosevic28 je napisao/la:Jedan igrac mi pade na pamet kao zamjena za Rahmana al se bojim ako napisem koji forumski puk ce me se odreci
-
belosevic28
- Kontakt:
Mijanmarca bi mi halalili. Listam TM i naletim na ovog maga kuknjavaDerdiyok je napisao/la:Da nije neki virtuoz iz Mijanmarabelosevic28 je napisao/la:Jedan igrac mi pade na pamet kao zamjena za Rahmana al se bojim ako napisem koji forumski puk ce me se odreci
Da cujem TonBe.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, fks74, LegendKiller, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Tatamata1946 i 32 gosta.