Kako je krenulo -bice i Toni Sunjic jednog dana osvajac Balona, bez brigecoelho41 je napisao/la:Da je Hrvat koji igra za Bosnu meni ne bi smetalo što je osvojio balun, ovako mi smeta
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- IlCapitano
- Kontakt:
Klaune moj niko ne reče da su golovi sve. Najbitniji da. Pogotovo ovi koje i kakve Messi i CR zabijaju. Kad smo već kod toga koliko ih je Modrić imao? Koliko asistencija?TonyMontana je napisao/la:Sta kaze onaj golovi su sve,Ribery dao 0 golova u KO fazi 2013,ali on je zasluzio vise od Modrića.
Drzi se ti brisanja postova.
Šta kažeš kriterij zadnjih 5 godina? Tek po tome Modrić nema šta tražiti.
Drži se ti smišljanja novog usernamea.
@Clutch Jbg ispade Modrić sam vukao na SP. Hrvatska je timskom igrom i borbenošću došla do finala. Modrić minimum jednu, ako ne i dvije KO utakmice totalno podbacio. Rakitić, Mandžukić, Perišić nisu ništa manje bili zaslužni za taj uspjeh.
Igračina je, ali ovo je individualna nagrada i opet za najboljeg, ne najkorisnijeg ili onog koji je sa najmanje postigao najviše.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vidi ovog pacijenta iz Centralnoafričke republike
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa komotno i oni koji imaju više od 200h igranja FM-a mogu glasati, jer nisu ništa manje stručni od pojedinaca sa ove liste.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Gdje ćete dovoditi u pitanje mišljenje renomiranog stručnjaka iz St. Kits and Nevisa pobogu...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
MandžukićOsim13 je napisao/la:Vidi ovog pacijenta iz Centralnoafričke republike
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Benzemi lik dao maksimalno bodova, najveci znalac medju njima
Edit: jedan Courtoisa stavio na prvo mjesto
Edit: jedan Courtoisa stavio na prvo mjesto
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 03 dec 2018, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
I Ronaldo je u polufinalu i finalu totalno podbacio, pa je po tebi opet trebao uzeti. Plus rano ispadanje s SP-a, gdje je opet podbacio u utakmici osmine finala.IlCapitano je napisao/la:Klaune moj niko ne reče da su golovi sve. Najbitniji da. Pogotovo ovi koje i kakve Messi i CR zabijaju. Kad smo već kod toga koliko ih je Modrić imao? Koliko asistencija?TonyMontana je napisao/la:Sta kaze onaj golovi su sve,Ribery dao 0 golova u KO fazi 2013,ali on je zasluzio vise od Modrića.
Šta kažeš kriterij zadnjih 5 godina? Tek po tome Modrić nema šta tražiti.![]()
Drži se ti smišljanja novog usernamea.![]()
@Clutch Jbg ispade Modrić sam vukao na SP. Hrvatska je timskom igrom i borbenošću došla do finala. Modrić minimum jednu, ako ne i dvije KO utakmice totalno podbacio. Rakitić, Mandžukić, Perišić nisu ništa manje bili zaslužni za taj uspjeh.
Igračina je, ali ovo je individualna nagrada i opet za najboljeg, ne najkorisnijeg ili onog koji je sa najmanje postigao najviše.
No, kako god, uvijek ista priča oko ovog izbora. Po jednima je trebao ovaj, po drugima onaj, po trećima neko deseti itd. Jednostavno dosta ne definisa nagrada, jer nema nekog jasnog kriterija. Da li trofeji, da li golovi (onda su u tom slučaju defanzivci zakinuti).
I generalno je glupo u timskom sportu, gdje imaš 11 igrača izabrati najboljeg, jer svi imaju različite zadatke, a uspjeh je ipak timski.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Osim13 je napisao/la:Vidi ovog pacijenta iz Centralnoafričke republike
Brat hladno stavio Karima Velikog na prvo mjesto
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- TonyMontana
- Kontakt:
Jel to prijetenja moderatora Seriea A koji usto vrijedjaIlCapitano je napisao/la:Klaune moj niko ne reče da su golovi sve. Najbitniji da. Pogotovo ovi koje i kakve Messi i CR zabijaju. Kad smo već kod toga koliko ih je Modrić imao? Koliko asistencija?TonyMontana je napisao/la:Sta kaze onaj golovi su sve,Ribery dao 0 golova u KO fazi 2013,ali on je zasluzio vise od Modrića.
Šta kažeš kriterij zadnjih 5 godina? Tek po tome Modrić nema šta tražiti.![]()
Drži se ti smišljanja novog usernamea.![]()
Nista cudno od jednog Djubrentusovca.Luka je veznjak koji igra poprilicno daleko od gola, znaci veznjak.Ribery krilo u 4-3-3.Ista pozicija kao i Ronaldo godinama u Madridu.
S ovim ismijavanjem zadnjih 5 godina si dokazao svoje znanje o fudbalu.Vjerovatno jE Pogba ili neki rohan slican tome najbolji veznjak u zadnjih 5 godina.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 03 dec 2018, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da su nadrealisti pravili sistem glasanja više bi imalo smisla od ove šarade. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam Boga mi mislio da France Football ima neku listu 50-ak najpoznatijih/najboljih/najpriznatijih novinara koji glasaju, a ono gomila ljudina iz svake zabiti uopšte nema Messija i Ronalda na listi 
Isto sranje uvijek. Svako prvo glasa za svoga ako ga ima, pa gledaju da onaj što im ne odgovara bude što niže ako ga uopšte ima na listi, pa onda na random ubace ostala imena. Ali 4 grupe takvih ljudi je izglasalo jednog, mora biti da su pametniji.
Reži me gdje sam najtanji ako svako od nas sa foruma nije pogledao više utakmica od 90% ovih ljudi. Pratim fudbal i društvene mreže detaljno, čitam novine i ne mogu 100% reći da znam jednog od ovih novinara po imenu.
Isto sranje uvijek. Svako prvo glasa za svoga ako ga ima, pa gledaju da onaj što im ne odgovara bude što niže ako ga uopšte ima na listi, pa onda na random ubace ostala imena. Ali 4 grupe takvih ljudi je izglasalo jednog, mora biti da su pametniji.
Reži me gdje sam najtanji ako svako od nas sa foruma nije pogledao više utakmica od 90% ovih ljudi. Pratim fudbal i društvene mreže detaljno, čitam novine i ne mogu 100% reći da znam jednog od ovih novinara po imenu.
Iz Kits and Nevisa glasao THOMPSON a nije za Modrića nešto mi smrdi ovdje
Ko je to glaso prije za Messija i Ronalda? Raahmetli Krojf, Mihels, Herera? Ili su isti indijanci kao i sad? Sto prije nije bio problem. Ocigledno je da su neki drugi uticaji glavni u glasanju.
Tony burazeru, šta kažeš za ovu nepravdu prema Varaneu
nije fer.
Stvarno, ovi znalci iz Bocvane, Kambodže i Surinama nisu ispali korektni.
Stvarno, ovi znalci iz Bocvane, Kambodže i Surinama nisu ispali korektni.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 dec 2018, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.