FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 04 dec 2018, 11:16

Benkara21 je napisao/la:Šabanović pio Fantu, Reskan Coca-Cola to što sam vidio od akademaca, Rahman sa olešio, Crepulja nije znao za sebe, Ahmet ljudina prvi otišao kući.
Realno zdravije da su se i oni urokali nego sto su drmali ova gazirana pica.Al haj djeca su naucit ce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 04 dec 2018, 11:21

Mora se pljuvat, pa sta god to bilo :lol:
ZZ

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 dec 2018, 11:25

moj uzor-S.G je napisao/la:Mora se pljuvat, pa sta god to bilo :lol:
Pljujem dakle postojim...dakle pitar sam :mrgreen:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 dec 2018, 11:29

Ugovor se nudi godinu dana ranije, iz razloga da se vidi jel igrac zagrijan da ostane ili hoce da ide, tako se ima vremena traziti zamjena. Ako nece, odma se nadje zamjena, a on nek trenira godinu dana i gleda tekme sa tribina ili ga prodas, pa uzmi kolko mozes u tom trenutku. Ovi nasi vazda cekaju pola godine, pa udju u pregovore, gdje 75% igraca hoce da ide, tesko ce nekoga privoliti na svoju stranu da potpise. Stalno se rade iste greske.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2018, 11:34

Stroj1946 je napisao/la:Ugovor se nudi godinu dana ranije, iz razloga da se vidi jel igrac zagrijan da ostane ili hoce da ide, tako se ima vremena traziti zamjena. Ako nece, odma se nadje zamjena, a on nek trenira godinu dana i gleda tekme sa tribina ili ga prodas, pa uzmi kolko mozes u tom trenutku. Ovi nasi vazda cekaju pola godine, pa udju u pregovore, gdje 75% igraca hoce da ide, tesko ce nekoga privoliti na svoju stranu da potpise. Stalno se rade iste greske.
:stop: prica se sa rahmanom adukom vec duze vrijeme, kao i sa duljevicem sto se pricalo godinu i nesto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2018, 11:54

Crepulja s mikrofon me podsjetio na Barica s mikrofonom na proslavi titule, oplakao sam :urnebes:
1946~

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 04 dec 2018, 12:01

Ma ostaje rahman, nije budala. Neka produzi, na ljeto ce imati bolje opcije. Tek je poceo da sazrijeva takticko tehnicki.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2018, 12:12

Samo trazite razloge za prepirku i kritike
Semafor pa Rahmanovic sad ovaj dernek .
Semafor sasvim ok.
Rahmanovic odlicno igrao klub je iznad svakog i tu je kraj price. A drrnek pa zasluzili su imaju pravo da se opuste i rade par dana sta zele ,po meni nisu trebali pustati ove snimke na drustvene mreze po sto dusmani jedva cekaju da naprave neki skandal . mi trebamo kritikovati sebe i posjetu na Kosevu to nam je najveci problem ,jednostavno nemamo navijavaca imamo 1500 to je premalo .

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 dec 2018, 12:19

Juce upalio lajv na ig Handzic nekad po podne sa Rahmom. Svaki drugi komentar, Rahmane potpisi.. Treba ga trolovat gdje god bude lajv hahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 dec 2018, 12:21

Pantelija je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ugovor se nudi godinu dana ranije, iz razloga da se vidi jel igrac zagrijan da ostane ili hoce da ide, tako se ima vremena traziti zamjena. Ako nece, odma se nadje zamjena, a on nek trenira godinu dana i gleda tekme sa tribina ili ga prodas, pa uzmi kolko mozes u tom trenutku. Ovi nasi vazda cekaju pola godine, pa udju u pregovore, gdje 75% igraca hoce da ide, tesko ce nekoga privoliti na svoju stranu da potpise. Stalno se rade iste greske.
:stop: prica se sa rahmanom adukom vec duze vrijeme, kao i sa duljevicem sto se pricalo godinu i nesto
OK, mogo se postaviti rok da se izjasne. Da ili ne. I zavrsis tu pricu. Tako je i kod normalnih poslodavaca i svakoj ozbiljnoj firmi. Imas 3 pokusaja pregovora i onda dolazi rok za ponudu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2018, 12:43

Ma ne ide to baš tako glatko u fudbalu. Pare diktiraju sve. Hazard zavlači Chelsea godinu dana, loše igra, priča o Realu... Sve dok oni ne izvale neku bezobraznu lovu i ostave ga. Abramovič to može, mi ne možemo. Ostao bi Rahman sigurno kad bi mu se plata povećala, lupam, tri puta. Ovako, mi imamo koliko imamo, on neće da ostane, ni prvi ni zadnji. A ako je Željo smio prekrižit Zakarića, Partizan Živkovića itd, smijemo i mi Rahmanovića ma kakav igrač bio. Najviše što možemo uradit, da zadovoljimo obje strane, je odvest ga na pripreme i pustit da igra. U prvoj utakmici u kojoj se bude štedio, preselit ga na klupu i počet uigravat drugog igrača na toj poziciji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 dec 2018, 12:44

StariGrad071 je napisao/la:Ma ostaje rahman, nije budala. Neka produzi, na ljeto ce imati bolje opcije. Tek je poceo da sazrijeva takticko tehnicki.
Ako je obrazli potipsat ce i nek se dogovore da odigra maximalno i da moze da ide npr za 150 milja €,tako bi bili svi na dobitku, ako ne zeli tribine i dovidjenja
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 dec 2018, 12:55

Benkara21 je napisao/la:Šabanović pio Fantu, Reskan Coca-Cola to što sam vidio od akademaca, Rahman sa olešio, Crepulja nije znao za sebe, Ahmet ljudina prvi otišao kući.
Rahman ne pije, samo kazem ;)
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2018, 13:20

Skojevska je napisao/la:
Rahman ne pije, samo kazem ;)
Vala na videu se ne vidi alkohol nigdje i cini mi se Sabanovic da je prvi otisao, ili Sofranac(ako je ono on bio)
1946~

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 dec 2018, 13:34

Ma stavili Fantu i Colu šatro da se misli da ne piju..pusti to ba, 90% njih se zapilo hehehe
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 dec 2018, 13:43

Zagor je napisao/la:Ma stavili Fantu i Colu šatro da se misli da ne piju..pusti to ba, 90% njih se zapilo hehehe
Sta vam je ba, treba ljudima malo oduska, nek se u venu bodu sto se mene tice zasluzili su, imaju sigurno plan i program da dodju spremni na pocetak priprema i to je to, sad nek ne izlaze iz kafana halalosum im :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 dec 2018, 14:01

Gomis99 je napisao/la:Treba biti realan i pitati upravu zasto se nije ponudio ugovor na ljeto vec? Uvijek se ceka posljednjih pola godine? Samo laik ko ne prati fudbal nije mogao da vidi u prvoj utakmici za FKS da je Rahmanovic zvijer . Svi imaju oscilacije. Te sezone je pao nakon promasenog penala protiv Zelje. Ali i kad ima los dan on donosi prevagu na terenu kakvu takvu. I mislim da je vec na ljeto trebalo da se ponudi ugovor i njemu i Adukoru. A sad nek se zale i kaznjavaju. Kako njih moze da se kazni za zakasnjelu reakciju ?
Napokon par ljudi shvata sta se dogadja. Na zalost vecinu ovdje drma ego a nikad u zivotu nisu ni obdaniste vodili a kamoli ozbiljan business da bi imali zrelost da donesu dobre odluke. Cuj tjeraj Rahmana na tribine. :puke:

Uprava je odgovorna da osigura da igraci do zadnje sekunde daju 100% i da ne nema strajka i kur.obolje. To se ne postize kaznama slanja na tribine vec kroz dobre ugovore jer ni jedan igrac nece ici protiv svojih interesa. Opet nasi ugovori dozvoljavaju da se ponavljaju strare greske. Dakle nema napretka. Ona izjava Hadzica je katastrofa nevidjena.

Zadnjih 6 mjeseci Rahmanovic je najbolji igrac Sarajeva i bez njega ce osvajanje bilo kakvog trofeja biti izuzetno tesko. Nemojte da na kraju sezone prodjemo ko gurbeti. Ako se vec pogrijesilo i prekasno poceli pregovori o produzenju a stari ugovor je los po klub, onda bar nek nam donese titulu pa nek ide. Ali i to je na sramotu uprave. A Hadzic je po meni divljac nevidjena ako je rekao da treba Rahmana na tribine.

Naravno sada ce dvojica zaduzena za odbranu uprave pljuvati Rahmana ali cudi me da dosta druge raje ne koristi mozak vec glupe izjave "Niko nije veci od kluba". Naravno da je to istina ALI to je krivi ugao gledanja na problem. Uprava nije zastitila klub iako je morala, a igrac gleda sebi bolje.

Ako udjes kao najbolji igrac kluba u zadnjh 6 mjeseci ugovora onda to nije tvoj problem. Jos ako mozes uzeti 20-50K mjesecno vani a klub ti ne moze ni blizu toga ponuditi onda nije krivica igraca jer bi svako isao na bolje. Svako ce ici na bolje osim ako mu tekst trenutnog ugovora ne kaze drugacije.

Stalno se tvrdi kako mi imamo para a koga smo zadnjih par godina platili da dodje, a tek kome smo dali $10K-20K mjesecno ? Ako nam je to prevelika svota onda mi nemamo para za dovodjenje.

Sreca nasa da su se akademci pokazali i da kvalitet lige opada pa mozemo uzivati vrh tabele. Ali ako nasa uprava i ovo prokocka glupim potezima onda .........
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 04 dec 2018, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2018, 14:03

Ja vjerujem Adukoru. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 dec 2018, 14:24

I vi ko djeca, Rahman ko na bobama, Crepulja se odvalio od života :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2018, 14:53

belosevic28 je napisao/la:Arezina i slicni su bili zayebancija. Jedini ovaj je ozbiljan prijedlog https://www.transfermarkt.co.uk/nebojsa ... eler/27232
baš s filipina :D :njanjanja:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.