Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 18 okt 2010, 00:13

Safet nije imao srece, preuzeo je repku kad je vecina igraca bila totalno van forme. I jos uvijek su van forme, ne sjecam se kad je zadnji put neki od njih odigrao bas dobru utakmicu... Stvarno se ne sjecam. :?
Sreca pa do Rumuna ima dosta vremena, mozda ce proraditi do tada.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 okt 2010, 00:23

I sta bi... nadjoste li zamjenu ? il jos tragate :mrgreen:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 okt 2010, 01:11

Mislim da je Safet presmijesan trener :D!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 okt 2010, 01:16

velez_mostar je napisao/la:Mislim da je Safet presmijesan trener :D!
da je bar bilo kakav trener,pa nek je i presmijesan... :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2010, 01:20

Ovaj jos uvijek nije dao ostavke,nema obraza kao njegovi drugari iz saveza ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 18 okt 2010, 02:07

Strauss je napisao/la:I sta bi... nadjoste li zamjenu ? il jos tragate :mrgreen:
Evo ih troica odma na mig spremni :mrgreen: Sad ce oni, samo sto nisu, pregovaraju sa Rajkardom, nesto mu lose ide u Galati...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 18 okt 2010, 09:53

safet ostaje selektor... on ne pomislja na ostavku, a ovi u savezu ne pomisljaju na to da mu daju otkaz... o cemu se ovdje diskutuje? o zeljama? i to o zeljama bez osnove i argumenata... kakav bolan barbarez... vecina na forumu hoce da covjeka potrosi prije nego je spreman za selektorsku poziciju... neko ovdje rece, da su sergeja trenirali veliki treneri, pa da zato on kobajagi ima znanje da vodi repku... misketa su trenirali daleko veci treneri nego sto je barbarez... mogli smo ga postavit' da bude igrac - selektor...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 okt 2010, 14:15

Strauss je napisao/la:I sta bi... nadjoste li zamjenu ? il jos tragate :mrgreen:
pape je nezamjenjiv

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 18 okt 2010, 15:22

Pape je bitan, reprezentacije će biti i nakon što papeta nestane!!!
A đe da znam?!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 okt 2010, 17:27

SUSICU ODLAZI !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 okt 2010, 18:17

velez_mostar je napisao/la:Mislim da je Safet presmijesan trener :D!
Cestitam. Poceo si misliti, pa kako tako...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 okt 2010, 02:33

calcio je napisao/la:Safet nije imao srece, preuzeo je repku kad je vecina igraca bila totalno van forme. I jos uvijek su van forme, ne sjecam se kad je zadnji put neki od njih odigrao bas dobru utakmicu... Stvarno se ne sjecam. :?
Sreca pa do Rumuna ima dosta vremena, mozda ce proraditi do tada.
Naravno! Dzeko i Miske igraju u katastrofalnoj formi,i oni su glavni krivci neuspjeha reprezentacije a ne Susic..Papetu treba podrska,kao i igracima,samo jedinstveni mozemo otici na EURO!

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 19 okt 2010, 08:37

Jeste vi meni smijesni (pojedinci). Ćiro dok na s je vodio bilo je sve cool, dok nismo izgubili od Portugala. Sad Pape kad nas nevodi ko Ćiro, odma svi "Pape Odlazi". Pa ko ste vi jednoj živoj legendi BH fudbala da kažete odlazi. Čovjek nam u više zemalja svijeta dodje ko ambasador, ako nista, barem je patriota, nije tu samo radi novca, radi sponzora, marketinga ili kakvih drugih uslova.
Tjerate Papeta, pa koga bi ste to vi doveli, da čujem!?
PAPE UZ TEBE SMO!
>Vamos Sevilla<

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 okt 2010, 11:15

maestro< je napisao/la:Jeste vi meni smijesni (pojedinci). Ćiro dok na s je vodio bilo je sve cool, dok nismo izgubili od Portugala. Sad Pape kad nas nevodi ko Ćiro, odma svi "Pape Odlazi". Pa ko ste vi jednoj živoj legendi BH fudbala da kažete odlazi. Čovjek nam u više zemalja svijeta dodje ko ambasador, ako nista, barem je patriota, nije tu samo radi novca, radi sponzora, marketinga ili kakvih drugih uslova.
Tjerate Papeta, pa koga bi ste to vi doveli, da čujem!?
PAPE UZ TEBE SMO!
pape nemoze mom kraju da bude ambasador a kamoli drzavi .
Jer ne zna progovoriti 2 , 3 rijeci !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 okt 2010, 11:29

iz svlacionice BiH pred susret protiv Albanije :)
[youtube][/youtube]
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 19 okt 2010, 11:36

Najgore je covjeka prekinuti kad je se lijepo namjestio da S*E*R*E,pustite ga nek se izaser*e do kraja,sam ce on otici :mrgreen:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 19 okt 2010, 14:43

Sušić nezadovoljnim reprezentativcima: "Buntovnici" pričaju gluposti, bolje im je da igraju

Kada odgledaju sve te utakmice, bit će im jasno zašto su preselili na klupu - kazao je Sušić

Safet Sušić i dalje čvrsto drži kurs prema Evropskom prvenstvu. Ambicije selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine nije pokvario ni (ne)očekivani remi (1:1) u Tirani protiv Albanije, iako je javnost podijeljena, s obzirom da mnogi od njih smatraju da smo morali slaviti u gostima kod slabašnog protivnika.

Pape i dalje tvrdi da se ništa nije promijenilo nakon tri kola u odnosu snaga u našoj grupi D u borbi za Euro, da je naš najbolji tim i dalje kandidat za prva dva mjesta koja vode u Poljsku i Ukrajinu.

Bodovni zaostatak

- Ništa se nije promijenilo na startu kvalifikacija i dalje smo u utrci za prva dva mjesta. U prva tri kola smo u zaostatku od samo jednog boda, koji smo izgubili na Koševu protiv Francuske.

Što se Albanije tiče, s bodom ne možemo biti nezadovoljni - kaže Sušić.

Našeg selektora više brine atmosfera. Pape kaže da je ona na visokom nivou i nakon remija sa Albanijom.

- Atmosfera je dobra, momci su svjesni da od marta ulazimo u ozbiljniju fazu utakmica - kaže Sušić.

Pape je reagirao i na izjave naših reprezentativaca. Pojedinci su nezadovoljni minutažom, Ibričić, Jahić, Nadarević... očekivali su bolji tretman kod selektora.

- Drago mi je kada se bune, to nam može samo koristiti, stvoriti bolju radnu atmosferu u reprezentaciji, pojačati konkurenciju u ekipi. Dobro je kada svi žele igrati, ali je mjesta na terenu samo za najboljih 11 - kaže Sušić.

Povratak u formu

On od igrača traži da u naredni period iskoriste da se vrate u formu, da igraju standardno u svojim klubovima.

- Uvijek će biti igrača koji se ljute. Ovim posljednjim „buntovnicima“ poručujem da pričaju gluposti. Bolje im je da igraju, da su među starterima u svojim klubovima. Dodao bih još da pogledaju posljednje kasete sa svojih utakmica, da dobro vide da li su igrali i u kakvoj su formi. Kada odgledaju sve te utakmice, bit će im jasno zašto su preselili na klupu - kazao je Sušić.

Važan je novembarski test

Sušić je upoznat da čelnici NSBiH vode brojne pregovore oko ugovaranja prijateljske utakmice u slobodnom novembarskom terminu.

- Bio bih sretan da igramo, ali ne dolazi u obzir da se meč odigra kod nas, u BiH. Svaki test nam dobro dođe i nemam ništa protiv da to bude neka azijska reprezentacija. Taj meč će nam poslužiti kao važan test - kazao je Sušić.

(avaz)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 19 okt 2010, 14:54

AdisManiacZ je napisao/la:Sušić nezadovoljnim reprezentativcima: "Buntovnici" pričaju gluposti, bolje im je da igraju

Kada odgledaju sve te utakmice, bit će im jasno zašto su preselili na klupu - kazao je Sušić

Safet Sušić i dalje čvrsto drži kurs prema Evropskom prvenstvu. Ambicije selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine nije pokvario ni (ne)očekivani remi (1:1) u Tirani protiv Albanije, iako je javnost podijeljena, s obzirom da mnogi od njih smatraju da smo morali slaviti u gostima kod slabašnog protivnika.

Pape i dalje tvrdi da se ništa nije promijenilo nakon tri kola u odnosu snaga u našoj grupi D u borbi za Euro, da je naš najbolji tim i dalje kandidat za prva dva mjesta koja vode u Poljsku i Ukrajinu.

Bodovni zaostatak

- Ništa se nije promijenilo na startu kvalifikacija i dalje smo u utrci za prva dva mjesta. U prva tri kola smo u zaostatku od samo jednog boda, koji smo izgubili na Koševu protiv Francuske.

Što se Albanije tiče, s bodom ne možemo biti nezadovoljni - kaže Sušić.

Našeg selektora više brine atmosfera. Pape kaže da je ona na visokom nivou i nakon remija sa Albanijom.

- Atmosfera je dobra, momci su svjesni da od marta ulazimo u ozbiljniju fazu utakmica - kaže Sušić.

Pape je reagirao i na izjave naših reprezentativaca. Pojedinci su nezadovoljni minutažom, Ibričić, Jahić, Nadarević... očekivali su bolji tretman kod selektora.

- Drago mi je kada se bune, to nam može samo koristiti, stvoriti bolju radnu atmosferu u reprezentaciji, pojačati konkurenciju u ekipi. Dobro je kada svi žele igrati, ali je mjesta na terenu samo za najboljih 11 - kaže Sušić.

Povratak u formu

On od igrača traži da u naredni period iskoriste da se vrate u formu, da igraju standardno u svojim klubovima.

- Uvijek će biti igrača koji se ljute. Ovim posljednjim „buntovnicima“ poručujem da pričaju gluposti. Bolje im je da igraju, da su među starterima u svojim klubovima. Dodao bih još da pogledaju posljednje kasete sa svojih utakmica, da dobro vide da li su igrali i u kakvoj su formi. Kada odgledaju sve te utakmice, bit će im jasno zašto su preselili na klupu - kazao je Sušić.

Važan je novembarski test

Sušić je upoznat da čelnici NSBiH vode brojne pregovore oko ugovaranja prijateljske utakmice u slobodnom novembarskom terminu.

- Bio bih sretan da igramo, ali ne dolazi u obzir da se meč odigra kod nas, u BiH. Svaki test nam dobro dođe i nemam ništa protiv da to bude neka azijska reprezentacija. Taj meč će nam poslužiti kao važan test - kazao je Sušić.

(avaz)

haha Safete, sada kaze da igraci nisu u formi itd? pa zasto si ih zvao? to si trebao da vidis prije spiska??
i sada zeli da igra sa nekom ekipom iz azije itd, jer zna ako izgubi ili odigra nerjeseno da ce dobiti nogu.. pa safete mozda je san marino slobodan??
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2010, 15:12

Jest, kao sto je Ciro dobio nogu poslije Rijeke , Irana.
P.S Ako bi pozvao igrace koji su u formi ostalo bi u vrh glave dvojica od 20 glavnih igraca.
Ostali nepozvani nam igraju u Barceloni,Realu,M.U itd i u sjajnoj su formi takodjer.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 19 okt 2010, 15:15

OTVORENO PISMO SAFETU SUŠIĆU:
Selektore, zaobilazite istinu!
Autor dario mehmedović
Nedjelja, 10 Listopad 2010 22:14

Poštovani gospodine Sušiću,

Polako se, evo, bliži vaša godišnjica na klupi naše nogometne reprezentacije, a ja u proteklom periodu Nisam vidio ni T od trenerske kvalitete koju (ne)posjedujete. Odmah ću vas napomenuti da ono što ste učinili tokom igračke karijere ni malo ne utiče na ono što u ovom trenutku želim „izbaciti iz sebe“. Jer, ovako više ne ide.

Da se razumijemo – odigrati neriješeno 1:1 u Tirani protiv Albanije je neuspjeh! Da, neuspjeh. Bez obzira što se i Vi i ja slažemo da mi nismo svjetski prvaci, kako rekoste. Vrlo dobro znate sve parametre koji će vam reći da smo mi neuporedivo kvalitetnija ekipa od crveno-crnih. Još kad sam na terenu vidio kakvog protivnika imamo, moja konstatacija da smo morali pobjediti dobija na težini. Nasuprot Rahimiću, Pjaniću, Medunjaninu i Džeki bili su, čast izuzecima, prosječni igrači koji izuzev želje da nešto učine, nemaju kvalitet da to realiziraju. Sve ono što su Albanci uradili, uspjeli su zahvaljući grešakama naših veznih i odbrambenih igrača.

Ni ovaj put nemate šta zamjeriti igračima?! Ja imam svašta, ali ne bih da se petljam u vaš posao. Isto onako kao što ne želim da se vi miješate u naš novinarski posao. Nisam od ljudi koji smatraju da se svađom, galamom i demonstracijom sile može riješiti bilo kakav problem. Ali, vi očito nemate toliko nužnu trenersku karizmu da neke stvari unutar tima riješite na adekvatan način. Jer, ne može se desiti da se u selekciji ne zna ko je zadužen za šta na terenu.

Zaobilazite istinu, selektore, kad tvrdite da niste govorili igračima da se povuku i čuvaju neriješen rezultat. Svojim očima, istina u nevjerici kao i Misimović kojem ste se obraćali, gledao sam kako 15-tak minuta prije kraja utakmice a onda i opet nekoliko minuta kasnije, gestikulirate kako je 1:1 dobar rezultat i da se do kraja pažnja obrati samo na odbranu gola. Pokušavate naći adekvatne riječi pa kažete „nisam tražio da se igrači povuku nego da neki ostanu nazad“. To bi se u narodu reklo, oprostite na izrazu, nije **** nego se pas posro'. A sve to činite u periodu između dvije pogođene prečke Pjanića i jasno izražene želje da reprezentativci krenu prema golu Albanije i zabiju taj drugi gol.

I umjesto da u tom periodu izvadite iz igre Džeku i uvedete Muslimovića (gluho bilo da igramo sa tri napadača), vi pravite taktičku izmjenu u posljednjim trenucima kako bi dobili na vremenu i sačuvali neriješen rezultat! Zašto niste dali šansu napadaču PAOK-a, barem posljednjih 10-tak minuta, to samo vi znate. Reći da Muslimović nije potpuno spreman je selektore, opet, zaobilaženje istine. Znate to i Vi ali i kompletna sportska javnost kojoj nije uredu mazati oči.

I,dobro, šta sad?! Čekat ćemo, kao, kraj marta i utakmicu sa Rumunijom da vidimo gdje smo i šta smo. A već sad znamo da nam atmosfera u timu nije dobra. Već sada znamo da, bez obzira kakvu kvalitetu igrača posjedujemo, sa ovakvim pristupom nismo nigdje prispjeli. A vi nam i dalje tvrdite da ništa nije izgubljeno i da ima još mnogo bodova u igri i da još možemo do Evropskog prvenstva i da...

(zurnal.info)

http://www.zurnal.info/home/index.php?o ... Itemid=147
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []