FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 04 dec 2018, 19:02

bhpremierliga12 je napisao/la:
Madal je napisao/la:Odlican intervju Nale na zvanicnoj :bow:
"Smatram, sve dok imam dogovor sa Mujkanovićem, ne treba mi ugovor, a potpisaćemo ga kada se vratim sa ove pauze, naravno ukoliko me klub još uvijek treba." Hahahahahahah Krpa broj 2, samo mislim da Nala nije smece od covjeka kao navedeni, a ovo je potpuno ista situacija haha.
Ovo na kraju ispade isto kao ako ode Mujkan oticu i ja, malo ga previse u ustima drzi.
Mislim da bezveze u svemu tražite neke poruke između redova. Samo kaže da se skupštinom može sve promijeniti tj. uprava kluba koja može dalje mijenjati. Ne može govoriti ostajem ovdje šta god da bude na skupšitini, to je smiješno i na kraju krajeva i nije istina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 04 dec 2018, 21:25

Sloboda je želja i tradicija moje porodice, a ja trenutno Slobodi mogu pomoći. Sve dok nisam ostvario postavljeni cilj ne idem nikuda samovoljno! Z.N.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 dec 2018, 21:30

Biti ce to ok. Ne prave se nikakve drame bez potrebe, popricao je i sa Mujkanovicem i Imamovicem vjerovatno na onom rucku. Oni ce uraditi sigurno sve da bude zadovoljan sto ce u konacnici biti bolje nego da nam dodje neki kvazi investitor koji niti zna situaciju u Tuzli niti zna voditi klub niti ce uloziti neke vece pare od onih koje grad ulozi. Mislim da i ovako ako se radi posteno i u okvirima budzeta mogu se vracati i one rate i sastaviti normala ekipa gore za top4-5. Bezveze se stvara frka kada je nema jer je situacija dosta povoljnija od one u proslosti samo treba korektno raditi. Liga je totalno neatraktivna, para nekih velikih nema, igraci su losi, savez ne radi nista specijalno da je digne na veci nivo tako da mozemo to iskoristiti i biti ispred ostalih koji nisu nista bogatiji i kvalitetniji. Ako se promjeni uprava opet ista stvar treba neko ko poznaje situaciju i zna korektno voditi klub, a ne da se uci. Nije se sada moglo primjetiti nista lose od igraca i Nalica u zadnje vrijeme prema nekom i da se nesto zale jedino eto Nalic bi imao zelju nesto vise pobjedjivati i trebaju mu nesto bolji igraci ali frke da ima kao prije kada su bili oni cobani od igraca iz 2016. nema!
Imamovic i ovi su svjesni da imaju posla sa kulturnim covjekom koji je maksimalno korektan. Nema razloga da izlevate takvog covjeka koji je maksimalno posten i otvoren prema njima.

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 04 dec 2018, 21:59

Fazla u elementu hahaha, **** majku pa sad mu ni Nalic ne valja

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 04 dec 2018, 22:33

Realno kad sagledamo stvari, Nala je veliki strucnjak koji je najzasluzniji za situaciju u kojoj smo trenutno, ali sa druge strane ga je Senad dobro kupio.
Sedane znam da citas ublehasu, koje si ti smece od covjeka preko Nalica kopas novi mandat na skupstini. Smece od covjeka.
Nikad nece imat moju podrsku, mozda me nekad nekim sitnicama zadivio ali sve u globalu negativac veliki.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 dec 2018, 22:57

MrtvaCarsija je napisao/la:Fazla u elementu hahaha, **** majku pa sad mu ni Nalic ne valja
Njega da postave umjesto Nalica on bi i sam sebe prozivo.. veci kontras nije nikad uso na Tusanj

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2018, 09:25

Na ljeto moguce Rahmanovic.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 dec 2018, 11:05

Tesko Rahmanovic, realno. Ako ne ode na zimu, ode na ljeto vani i to besplatno.
Niko, niko, samo Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 05 dec 2018, 11:39

Ne razumijem zasto bi napustio Sarajevo u kojem ima svu slobodu, minute i gdje igra sezonu zivota, da dodje u Slobodu? Nema logike, a sigurno mu necemo dati bolje uslove nego oni, tako da momak ode u inostranstvo, sve ostalo su bajke.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 05 dec 2018, 11:47

Kakav Rahmanovic, nemojte bombe dzaba bacati narodu da se lozi. Ode momak u Austriju ili Tursku ili ce potpisati novi ugovor

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2018, 13:18

fino ovo Nala odradi

samo mislim da on vise prati i osluskuje Jasmina nego Senada, pametan je on, zna odakle sunce grije. A Jasmin ocigledno nema nikog drugog pa i na ovaj nacin malo odobrovoljava i vrsi pritisak na Senada, tj radi PR medju ljudima za Senada u fazonu da lakse prihvate njegov reizbor jer ako nema Senada nema ni Nale.

ps ovaj Glisic iz Radnika nije ni malo losa opcija ako mu je istekao ugovor. Moze i spica i po strani odigrati
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 05 dec 2018, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 05 dec 2018, 13:34

Nalic kada je rekao da njegov ostanak ovisi od Skupstine nije se odnosio na ostanak Mujkanovica vec sta ce biti sa Statutom. Ukoliko se ne promjeni Statut u korist investitora Nalic je najvjerovatnije bivsi trener Slobode.

Pozdrav
samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2018, 15:16

FranckRibery je napisao/la:Kakav Rahmanovic, nemojte bombe dzaba bacati narodu da se lozi. Ode momak u Austriju ili Tursku ili ce potpisati novi ugovor
de ba malo mu dizemo cijenu pred ugovor, neka uzme pitama pare
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 dec 2018, 21:33

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 dec 2018, 21:35

xeksor je napisao/la:Ev i avaz o kinezima pise:
https://sport.****/domaci-nogomet/43 ... liona-eura
Zna Avaz ko pseto slagat
tuzlanska Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 dec 2018, 21:37

Volpi u Rijeku prvobitno uložio dva a neko bi u Slobodu 10 :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 05 dec 2018, 22:37

Joj koliko mi se zgadio ovaj mujkanovic u zadnja 3 dana, pa u svaku izjavu se upetljao bilo kojeg uposlenika u klubu, kakve li su ucjene u pitanju jooooj.
Problem je sad sto ako se on smijeni na skupstini to je definitivno i odlazak Nalica, a sve njegovo maslo.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 05 dec 2018, 23:05

Ljudi ovo za Kineze je istina,ceka se dogovor dvije strane.Al nece to niko u javnost da se iznese

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 05 dec 2018, 23:37

Ko jos kupuje klub bez stadiona...Na papiru je stadion gradski Sloboda ga samo koristi....
Uslovi na stadionu su haos i mora se uloziti...Kako ce to regulisat...Uostalom eto neka je istina i da mi jednom ovdje pisemo samo o terenu i pojacanjima....Amin.
Ali de ba...je li to realno....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 dec 2018, 23:42

Možda onaj sto je Milan "kupio" sad dosao kod nas haha.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []