Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- DinceManijak
- Kontakt:
Upravu si drug, ali sta sad mozemo. Mozemo svirati q.urcu da izvinesAmmim je napisao/la:A za koliko ga para nas Zeljo pokloni moj Dince.Eto to je ono sto boli covjeka da mi sami nemamo pojma sta imamo pa nam to eto "neki"drugi to mogu iskoristiti.Pa njegov ce manadzer dobiti vise od Zelje.Pozdrav za tebe Dince i sve Manijake.
Pozdrav i tebi drug
EDIN DŽEKO
ti ga klonira u 8 Dzekabosnas_ je napisao/la:Gledao sam Dzeku protiv Bayerna,sta reci osim da je Dzeko fantastican igrac i sigurno medju 3 najbolja napadaca Evrope! Svaka mu cast,on je ponos nacije! Real,Barcelona,Milan,Mancester,Juventus,Arsenal,Liverpul i Celzi,to su klubovi gdje ce Dzeko na kraju sezone zavrsiti,sasvim sigurno!
Stvarno je zvijer i treba da ide u neki veci klub.
Do prije nekoliko mjeseci sam govorio da je ogranicen igrac(uglavnom je davao golove glavom, a nije znao pruziti dobar pas), ali sad je stvarno napredovao i vrijedi bar 30 miliona eura.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Bogami bit ce ,,krvi,, iduce godine u LS
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
dzeko misimovic grafite die haben einfach weltklasse format diese 3 spieler sind wie die halbe bundesliga wert ist so das war der unterschid ihre tore und torvorlagen sagen ja einiges aus...wobei wäre das schade wenn sie die bundesliga verlassen dzeko mit 22 steht hoch im fokus...
Evo prevoddzenidm je napisao/la:moze li ovo ko prevesti bre
dzeko misimovic grafite die haben einfach weltklasse format diese 3 spieler sind wie die halbe bundesliga wert ist so das war der unterschid ihre tore und torvorlagen sagen ja einiges aus...wobei wäre das schade wenn sie die bundesliga verlassen dzeko mit 22 steht hoch im fokus...
Dzeko, Misimovic i Grafite su svijetska klasa i vrijede kao pola Bundeslige (sto se cijene tice), oni su bili razlika i njihovi golovi i asistencije govore sve.
Medjutim bilo bi mu zao kad bi napustili Bundesligu, ali Dzeko je sa svoje 22 godine na meti velikih klobova.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
dzeko ubicaa, ja bio volio kada bi u arsenal presao...
15 Bundes
6 Kup
8 Repka
4 UEFA
igraj sljedeće godine LP sa Wolfom poslije idi dalje...
znate nisu me danas edinovi golovi obradovalo koliko misketovi potezi, jer njemu ova utakmica posebno znaci...... mater im cigansku pustili ga za dzaba u bohum a danas dvije asistencije.... ciganiemchoz je napisao/la:Miske 16 asistencija
a vidi sta im je zabio golcinu prosle godinedzenidm je napisao/la:znate nisu me danas edinovi golovi obradovalo koliko misketovi potezi, jer njemu ova utakmica posebno znaci...... mater im cigansku pustili ga za dzaba u bohum a danas dvije asistencije.... ciganiemchoz je napisao/la:Miske 16 asistencija
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, AhmedNurudin, ANamelessGhoul, AzRimiRzA, badboy, Balorda, BarbareZeljin, Blackwargreymon, CAGarfia, COYGBiH, CudanLik, dubrovnik, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, Fudbalbr1, GIBRA, Goalgetter, guillermo, Hajdeee, HariTz, invincible1921, kakarut, L-Train, MostarNeretva, MostarReds22, Muumii, napapijri1987, NEZALAGANJE, No99, Pensioner26, Plavamamba, Proximic, rio_Ferdy88, Rule_hz, s4mke, Shogun, soccerfan, unavita, Venom, Zagor, zemuntrg, zikerrz21 i 200 gostiju.