Imali kapitalaca pusti niz vodu ove male ribiceZukanovic je napisao/la:On je los za nas. 71 Utakmica 9 golova za Radnik ko napadac.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imali kapitalaca pusti niz vodu ove male ribiceZukanovic je napisao/la:On je los za nas. 71 Utakmica 9 golova za Radnik ko napadac.
Šta ti treba?moj uzor-S.G je napisao/la:Jel ima neko dobar sa ovim iz fanshopa, nece ljudi da mi odgovore na instagramu
Kaže Slinan da hoće..FrancescoTotti je napisao/la:Koji K se raspravljate momak nece nidje do kraja sezone!
U pravu si ,ali... .Ima nekad situacija da prodas nesto novo u pola cijene.Treba namiriti 5-6 millKM za Akademiju i prvi tim FKS.Treba isplatiti plate, rate ugovora,premije,dobavljace,poreze i tt... Moramo to proci,a onda idu cifre Kova,Pidro i ostali. Kakvi Glisici(a mozda je Tatar ??)mislim da je korak unazad.Imamo pola godine(i bez Rahmanovica)dobar tim.U pola godine Akademci ce sazrijevati i pokazati kvalitet i veci od Mujakica(kojeg bas-bas gotivim).fks74 je napisao/la:Da nasi budu strpljivi i da ne puste igraca , koji je pod ugovorom, vidjeli bi da Nihad vrijedi 2 mil. Za evropske klubove , to je sica.
alenpitar je napisao/la:Cime se inace bavi taj glistic?
alenpitar je napisao/la:Cime se inace bavi taj glistic?
Darko Glišić moremiky_hz je napisao/la:Tokom ljeta Glišić se dovodio u vezu sa Sarajevom. - Istina je da je bilo pregovora, ali u razgovorima direktora oba kluba nije bilo konačnog dogovora. Bila je i moja želja da dođem na Koševo, ali jednostavno sam prihvatio odluku kluba
Sad je rascistio sa Radnikom , pa neznam dali su nasi jos zainteresovani.
treba bit merhametli i šarnut Lemdaru da vidi čovjek 100.000 ljudi u Titovoj...fks74 je napisao/la:Kakav ba Glisic, sto se tice napada nista ne dirati do ljeta. .
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Hajdeee, NeSamSafetee i 45 gostiju.