E nije onda semchoharden je napisao/la:ako je crnkinja sa pozadinom ala golf dvica, semcho jecoelho41 je napisao/la:sjjede u živinicama u omegi na četvrtom spratu muž i žena sa djetetom, lagano večeraju i iz susjedne kladare igraju bingo, on naravno džentlmentski ode uplati, kontam da nije semcho, ko mu čita viceve razumit će
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
hahahaha nisam, zivim u SA kantonu 
- ASD
- Kontakt:
Cetvrti ili treci sprat?coelho41 je napisao/la:sjjede u živinicama u omegi na četvrtom spratu muž i žena sa djetetom, lagano večeraju i iz susjedne kladare igraju bingo, on naravno džentlmentski ode uplati, kontam da nije semcho, ko mu čita viceve razumit će
Papak, paštetica, sandžak, šošonu, tiketi za pašteticu, <3...šta od navedenog?ASD je napisao/la:Jrl ko pratio diskusiju sinoc na prepucavanjima i diskusiju na temi sloboda opste diskusije?
coelho41 je napisao/la:sjjede u živinicama u omegi na četvrtom spratu muž i žena sa djetetom, lagano večeraju i iz susjedne kladare igraju bingo, on naravno džentlmentski ode uplati, kontam da nije semcho, ko mu čita viceve razumit će
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kaže ako hoćeš istinu samo napišeš pogrešnu tvrdnju i ljudi će ispraviti, treći je ipak nema ova četiri ko u tzASD je napisao/la:Cetvrti ili treci sprat?coelho41 je napisao/la:sjjede u živinicama u omegi na četvrtom spratu muž i žena sa djetetom, lagano večeraju i iz susjedne kladare igraju bingo, on naravno džentlmentski ode uplati, kontam da nije semcho, ko mu čita viceve razumit će
- ASD
- Kontakt:
Ako se pita navijace protivnickog kluba, nijedan navijac nije rodjen u Tuzli, Sarajevu, Zenici, Mostaru.Osim13 je napisao/la:Papak, paštetica, sandžak, šošonu, tiketi za pašteticu, <3...šta od navedenog?ASD je napisao/la:Jrl ko pratio diskusiju sinoc na prepucavanjima i diskusiju na temi sloboda opste diskusije?
coelho41 je napisao/la:sjjede u živinicama u omegi na četvrtom spratu muž i žena sa djetetom, lagano večeraju i iz susjedne kladare igraju bingo, on naravno džentlmentski ode uplati, kontam da nije semcho, ko mu čita viceve razumit će
Hocete vic 
Ja sam za, nasmijacu se i ako bude smijesan a i ako ne budesemcho je napisao/la:Hocete vic
Ja sam još frapiran da postoji građevina oćetri sprata u Živinicama
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I dodaj dvije munare i one su goleme
- Barbarossa
- Kontakt:
otvoren je ima mjesec. To ti je nečija provala. Nije veći od 120m sa 30Federer17 je napisao/la:Kazu da ce Bingo koji se pravi u Zivinicama biti veci nego ovaj u Tz. Nisam odavno bio gore, al' nesto mi nerealno.Penaltiky je napisao/la:Ja sam još frapiran da postoji građevina oćetri sprata u Živinicama
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- ASD
- Kontakt:
Pa velika je gradjevina poprilicno.Federer17 je napisao/la:Kazu da ce Bingo koji se pravi u Zivinicama biti veci nego ovaj u Tz. Nisam odavno bio gore, al' nesto mi nerealno.Penaltiky je napisao/la:Ja sam još frapiran da postoji građevina oćetri sprata u Živinicama
coelho41 je napisao/la:Ja sam za, nasmijacu se i ako bude smijesan a i ako ne budesemcho je napisao/la:Hocete vic
Kaže kćerka majci: "Mama, opet sam se posvađala s onim mojim, ne mogu više izdržati, doći ću da živim s tobom.
Majka odgovara: "Ne, draga, on mora platiti za svoje greške! Ja ću doći da živim sa vama!".
- Barbarossa
- Kontakt:
ma nije taj bijedni izbor vrijedan spustim prste na tipkovnicuSarmelino je napisao/la:Sto ne glasas, ocekujem i Epijeve glasove ubrzo. Kome poklanja vise, tebi il meni?Barbarossa je napisao/la:Upravu si moj nekadasnji prijatelju sad provjerihFederer17 je napisao/la:Kolko se sjecam, dobije se 3 KM kredita. Nazovi 1444 i pitaj, ne kosta te.
ali Epi aritmija
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ispravio sam ti vicsemcho je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Ja sam za, nasmijacu se i ako bude smijesan a i ako ne budesemcho je napisao/la:Hocete vic
Kaže kćerka majci: "Mama, opet sam se posvađala s onim mojim, ne mogu više izdržati, doći ću da živim s tobom.
Majka odgovara: "Ne, draga, on mora platiti za svoje greške! Ja ću doći s golfom da živim sa vama!".
hahahahahahahaha, s dvoja vrata
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ima li ko da radi s online prodajom, nek mi se javi na pp imam dobru ponudu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ako se usudi glasatBarbarossa je napisao/la:
ma nije taj bijedni izbor vrijedan spustim prste na tipkovnicu
ali Epi aritmija![]()
očekujem 6 pts uz standardno neki duži komentar psiho sadržaja
Poguraj i njega i mene na kanti sta cekas, da zajendo u anketi budemo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: L-Train, trunks1946, VivaLaStella i 15 gostiju.