FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 05 dec 2018, 18:33

ma meni je bio korekran,još onako korpulentan,momčina baš,ne mogu da se sjetim neke njegove loše predstave osim one u širokom ja mislim,dobro,nije ni igrao puno ali bih ga ja ostavio,ne znam do kada mu je ugovor i kakve je sada psihe?ali ako je dobar sa glavom neka ga,ma neka ga svakako ustvari,bilo bi ga šupački nogirati ako ima tu situaciju sa djetetom

VVVBK

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2018, 18:43

Sa Šofrancem ima nekih drugih problema sigurno, ne može biti stalno bolestan. To je samo za javnost, po meni.

Žao mi je što ispade ovako oko njega, jer mislim da je pravo dobar igrač, ali..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 dec 2018, 18:46

[quote="nukleusmember"]ma meni je bio korekran,još onako korpulentan,momčina baš,ne mogu da se sjetim neke njegove loše predstave osim one u širokom ja mislim,dobro,nije ni igrao puno ali bih ga ja ostavio,ne znam do kada mu je ugovor i kakve je sada psihe?ali ako je dobar sa glavom neka ga,ma neka ga svakako ustvari,bilo bi ga šupački nogirati ako ima tu situaciju sa djetetom

Opet kazem ,ako je do djeteta HALAL mu bilo sto ne igra. Kakvo nogiranje , ima ugovor do 30.06.2020 g. .Placati otpremninu ,ja bih prvi posumnjao u Upravu ,da se neko opario. Neka ga , mozda rijesi probleme i proigra kad udje u zadnju god. ugovora. Enigma jeste .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 18:51

AlfredNobel je napisao/la:Sa Šofrancem ima nekih drugih problema sigurno, ne može biti stalno bolestan. To je samo za javnost, po meni.

ne znam bgm ali meni se čini da ima nešto, nema njega po kaficama, novinama itd. trenira i kući lik...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 dec 2018, 18:54

Ja sam 99 % siguran da momak nije psihicki spreman. Nazalost...
Razlog svi znamo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2018, 19:06

Može biti da su mu dubljeg traga ostavile te komplikacije oko dijeteta, pa nije mentalno na nivou. Treba vidjeti u toku ove stanke, popričati, ja bih mu dao još jednu šansu, jer je odličan stoper. Čovjek dobro pokrio jednog Lewandowskog, tako da ima u njemu dosta kvalitete.

@DenchiNL
Ma dobro, nema to veze. Možda nije tip koji izlazi non stop, vidim da je stalno s ženom na kafama i ručkovima, što je i normalno.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 dec 2018, 19:29

ma neka šofa,treba ga ispoštovati u svakoj opciji realno

VVVBK

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 19:35

kolko nama ide para od Rome ??? za Cimija
5+2%
jel tako???

usput:

FK Sarajevo potvrdio: Dvojica fudbalera bordo tima na spisku reprezentativaca
slika
Selektor U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Slaven Musa, objavio je spisak igrača koji su pozvani na mini turnir u Hrvatskoj/Pula, koji će se održati od 10. do 15. decembra 2018. godine.

Selektor U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Slaven Musa, objavio je spisak igrača koji su pozvani na mini turnir u Hrvatskoj/Pula, koji će se održati od 10. do 15. decembra 2018. godine.

Na spisku selektora Muse nalaze se dva fudbalera FK Sarajevo, a to su: Belmin Dizdarević i Andrej Đokanović, potvrdili su iz bordo kluba.

Raspored utakmica selekcije Bosne i Hercegovine je sljedeći:

Turska – Bosna i Hercegovina 11.12.2018. u 10h
Hrvatska – Bosna i Hercegovina 13.12.2018. u 14h
Bosna i Hercegovina – Crna Gora 15.12.2018. u 10h

Okupljanje reprezentativaca i stručnog štaba zakazano je za subotu, 08.12. u 12 sati u hotelu „Brotnjo“ Čitluk.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 dec 2018, 19:46

Valjda 2%, ne znam na osnovu čega tih 5%.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 19:49

Mokes je napisao/la:Valjda 2%, ne znam na osnovu čega tih 5%.
pa čini mi se da smo otkupili od Leotara i njihov dio je li to sad sveukupno 5% ili je 5% + 2%??

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 dec 2018, 19:54

Denchi je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Valjda 2%, ne znam na osnovu čega tih 5%.
pa čini mi se da smo otkupili od Leotara i njihov dio je li to sad sveukupno 5% ili je 5% + 2%??
Ne znam o kakvom otkupu od Leotara pričaš, kad je došao besplatno.

Tih 5% je fifin fond solidarnosti i dijele ga klubovi u kojima je proveo period od 12-23.

Mi imamo ukupno 1 %, sad sam provjerio:

Natjecateljska godina u kojoj je navršio 12 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 13 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 14 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 15 godina života: 5% (tj. 0,25% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 16 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 17 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 18 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 19 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 20 godina života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 21 godinu života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 22 godine života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
- Natjecateljska godina u kojoj je navršio 23 godine života: 10% (tj. 0,5% ukupnog iznosa naknade)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 20:27

Mokes je napisao/la: Ne znam o kakvom otkupu od Leotara pričaš, kad je došao besplatno.

Tih 5% je fifin fond solidarnosti i dijele ga klubovi u kojima je proveo period od 12-23.
taj dio od 5 posto iz fonda solidarnost od Leotara je otkupljen prije transfera, za 80.000 KM, Ibrak završio, sad ne znam kako i šta ali znam da svaki put kad se prodavao to se spominjalo??? navodno Leotar nije bio pri lovi , gorilo im nešto i mi otkupili???

a nije došao besplatno platili smo ga koliko se sjećam, njega, Travančića, Kovačevića sve smo ih platili...siću neku ali ipak

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 05 dec 2018, 20:34

15k km

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 dec 2018, 20:40

AlfredNobel je napisao/la:Sa Šofrancem ima nekih drugih problema sigurno, ne može biti stalno bolestan. To je samo za javnost, po meni.

Ima neki problem dali ovako sa klubom nesto ili nesto drugo nezz.Ali npr sjecam se kada je bila prica momak ima upalu pluca i zbog toga propusta utakmicu.Da bi tu istu utakmicu stajao kod tunela i gledao tu istu utakmicu.Tad mi je bilo jasno da nesto nije ok.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2018, 20:46

Denchi je napisao/la:
Mokes je napisao/la: Ne znam o kakvom otkupu od Leotara pričaš, kad je došao besplatno.

taj dio od 5 posto iz fonda solidarnost od Leotara je otkupljen prije transfera, za 80.000 KM, Ibrak završio, sad ne znam kako i šta ali znam da svaki put kad se prodavao to se spominjalo??? navodno Leotar nije bio pri lovi , gorilo im nešto i mi otkupili???

a nije došao besplatno platili smo ga koliko se sjećam, njega, Travančića, Kovačevića sve smo ih platili...siću neku ali ipak
Otkupljen dio iz fifinog fonda solidarnosti? Poprilično sam siguran da to ne možeš otkupiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 dec 2018, 20:52

Kako ja znam mi smo otkuplji % od transfera. zato smo dobili sve kad je otisao u PAOK i Leotar nista.solidarnost ne mozes kupiti to nije do klubova.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 20:54

u pravu ste našao sam, nije iz fonda solidarnosti nego je i Leotar imao % od prvog transfera
“Istina je da je Leotar sa bivšom upravom FK Sarajevo prije transfera Cimirota u PAOK postigao dogovor vezano za naš postotak od prodaje koji je bio sadržan u ugovor. To nam je isplaćeno, radi se o cifri od oko 80.000 KM, možda malo većoj, ne sjećam se baš tačno. Tada smo bili u veoma teškoj situaciji. Isplaćen nam je tada iznos koji smo dogovorili”, kazao je za Fokus Simo Dučić, aktuelni predsjednik FK Leotar, koji je kazao da je klub tada bio u veoma lošoj finansijskoj situaciji, i bio primoran na prodaju svog udjela.
:salut:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 dec 2018, 21:25

@Mortem, znas li hoce li biti u ponudi polugodisnje karte kao prosle sezone?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2018, 21:32

alacious je napisao/la:@Mortem, znas li hoce li biti u ponudi polugodisnje karte kao prosle sezone?
Hoće, ne sekiraj se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2018, 21:41

miky_hz je napisao/la:

Ima neki problem dali ovako sa klubom nesto ili nesto drugo nezz.Ali npr sjecam se kada je bila prica momak ima upalu pluca i zbog toga propusta utakmicu.Da bi tu istu utakmicu stajao kod tunela i gledao tu istu utakmicu.Tad mi je bilo jasno da nesto nije ok.
Ma ja, smrdi tu nešto. Nema šanse da je non stop bolestan, pa ne živi pored Vjećnice. Možda na treningu nije na nivou, možda ne zadovoljava Husrefove kriterije. Mada, sumnjam da je to, djeluje kao odličan momak i profesionalac. Ma nebitno, vidjećemo šta će biti s njim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss i 9 gostiju.