Strašan igrač, vjeruj. Obrazovan i fudbalski inteligentan, zna stati na loptu i diktirati tempo, a takve najviše volim.KrajisnikBosnjak je napisao/la:On meni nije toliko ekstra igrač kao što svi govore, ali u pojedinim momentima kad vidim njegov stav i igru jasno se vidi da je taj momak igrao u daleko jačim ligama od ove naše bosanskohercegovačke.AlfredNobel je napisao/la:Crepulja nam je sad zlata vrijedan. Nikad nisam ni sumnjao u njega, jer ako ga zdravlje posluži i ne budu ebale povrede, biće krucijalan u drugom dijelu sezone. Kad je zdrav, najbolji veznjak i jedan od najboljih igrača u ligi, općenito. Nije džaba zamalo završio u Celticu..![]()
Volio bih da eksplodira.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Crepuja je odlican igrac al neces od njeg vidjeti neke bravure ,golove,driblinge,pretrcavanja . al jako miran siguran u pasu,fantaaticna distribucaija lopti prema naprijed zna i stati na loptu kad treba . drzi balans u timu stanoje ,adukor,rahman su agresivci a crepulja je neko ko daje mirnocu nasoj igri .
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam Crepulji , halali majstore sto sam te nazivao Krepuljom. Pokazao kvalitet i emociju vrijednu svake pohvale. To jeste kvalitet ovog naseg sadasnjeg kluba,ne ovisimo o jednom igracu.Da dodam ima odlicnu ljevicu i ne bi bilo lose da on i Pidro pokusaju izvoditi slobodne udarce sa lijeve strane (gledajuci iz ugla protivnickog golmana).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ti si legenda! HAHAHHAHAHSamozdravlje je napisao/la:Ja se izvinjavam Crepulji , halali majstore sto sam te nazivao Krepuljom. Pokazao kvalitet i emociju vrijednu svake pohvale. To jeste kvalitet ovog naseg sadasnjeg kluba,ne ovisimo o jednom igracu.Da dodam ima odlicnu ljevicu i ne bi bilo lose da on i Pidro pokusaju izvoditi slobodne udarce sa lijeve strane (gledajuci iz ugla protivnickog golmana).
Čuj Krepulja!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Da znas da nisi prvi koji me ovdje naziva legendom , interesantno i ja o sebi mislim istoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ti si legenda! HAHAHHAHAHSamozdravlje je napisao/la:Ja se izvinjavam Crepulji , halali majstore sto sam te nazivao Krepuljom. Pokazao kvalitet i emociju vrijednu svake pohvale. To jeste kvalitet ovog naseg sadasnjeg kluba,ne ovisimo o jednom igracu.Da dodam ima odlicnu ljevicu i ne bi bilo lose da on i Pidro pokusaju izvoditi slobodne udarce sa lijeve strane (gledajuci iz ugla protivnickog golmana).
Čuj Krepulja!![]()
![]()
![]()

Nadam se da ce jos jedan igrac pokazati kvalitet(Sofranc)i dati veci doprinos tituli. Bitno je da mu dijete bude zdravo.Dijete ispred FKS .

Naumpade mi ovaj klipSamozdravlje je napisao/la:Dijete ispred FKS .
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Ako Bog da bit ce dijete dobro.Derdiyok je napisao/la:Naumpade mi ovaj klipSamozdravlje je napisao/la:Dijete ispred FKS .

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da možemo, u dobroj smo situaciji a potpis zahtjeva nekad malo promjena.BordoSarajevo je napisao/la:A fakat, Ljuban je strašno odigrao sve minute koje je dobio, šteta što je imao te povrede ali to je iza njega, na proljeće ako ovako nastavi a ne sumnjam, bit će naš najbolji igrač. Malo mi je djelovao da je nezainteresovan i da se nije baš uklopio u ekipu, kao i Halil ali Boga mi pogriješio sam, po onim videima što su snimali sa naša dva igrača gdje ispituju jedan drugog vidiš zapravo da su svi momci čista desetka i da je zayebancija i opustena atmosfera uvijek prisutna među njima.
Boga mi, radi se, Emir u Belgiji, nije džaba, pokušavaju se sredit ugovori sa ovim kojim ističu, rješavamo se otpada, mislimo o pojačanjima i budućnosti i to sve u toku pauze gdje drugi odmaraju, to i jest pravi put. Opustite se i uživajte, proljeće će biti još bolje od jeseni, sad za sad samo možemo hvalit, kritikovat nemamo sta, uzivajmo.
Još malo dvije dodatne zvjezdice idu u potpis našeg moderatora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema veze, nisam ja toliko zloban koliko izgledam.belosevic28 je napisao/la:Ima mala potencijala basajdohordas je napisao/la:Vidim ako mislimo na istu...belosevic28 je napisao/la:Ajdo stipu to, vidis li fotke od zajednicke nam frendice sa fb hahah![]()
Hebat će nam Morto sve, odosmo u off![]()
#MortoHalali

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Denis popovic, slovenac, navodno moze I nase papire izvaditi,
Zamalo dosao 2016-te, pridruzio se nasim pripremama pa nije potpisao na kraju zna li iko zasto?
Igra pleja, visok, dobar s prekidima...
Zamalo dosao 2016-te, pridruzio se nasim pripremama pa nije potpisao na kraju zna li iko zasto?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa njega ako dovedemo trebamo se svi sageti upravi iDenchi je napisao/la:Denis popovic, slovenac, navodno moze I nase papire izvaditi,
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Halo baMortemHz je napisao/la:Jesi čuo da nešto puca?Stroj1946 je napisao/la:Jesam te ja fino zamolio da se ne mijesas u te fudbalske stvariMortemHz je napisao/la:Treba biti racionalan, ne možemo čitavu postavu napraviti od akademaca, to nije ispravan put.

Kako je rekao, radi se o ozbiljnim ljudima “koji su svojevremeno doveli Malezijca Vincenta Tana na čelo FK Sarajevo”. by Husaric

Opet lupa nebuloze papak

Promocija knjige "Bordo vremeplov" - Lukavac, kome je blizu neka navrati

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Lik je napisao/la:Promocija knjige "Bordo vremeplov" - Lukavac, kome je blizu neka navrati![]()

Sta mu sad smeta?Stroj1946 je napisao/la:
Halo ba
Kako je rekao, radi se o ozbiljnim ljudima “koji su svojevremeno doveli Malezijca Vincenta Tana na čelo FK Sarajevo”. by Husaric![]()
Opet lupa nebuloze papakKakav je to saban, yebem ti kamen
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zajebana kućica, Šabanovićeva raja došla malo

-
- Kontakt:
da nije otišao po hajrovica
Bektić familija moja, Brko brat mojDenchi je napisao/la:Zajebana kućica, Šabanovićeva raja došla malo![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Benkara, znas onda sigurno da i Halid cesto trenira sa Brkom Biberom. Zato je armirani beton momak...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 19 gostiju.