Znam ja ko je Ibn Sina, nego u Tz ina lanac apoteka Ibn Sina ljudi u jednom naselju bukvalno u svakoj drugoj zgradi imaju apotekurio_Ferdy88 je napisao/la:Babo farmacijePenaltiky je napisao/la:Ibn Sina ima tri apoteke na stupinama u B2, B5, B9 koji ****![]()
U narodu poznat k'o Avicena
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Aha, to, ja reko to različita naselja, ono kao AP pa po fazama.Penaltiky je napisao/la:Znam ja ko je Ibn Sina, nego u Tz ina lanac apoteka Ibn Sina ljudi u jednom naselju bukvalno u svakoj drugoj zgradi imaju apotekurio_Ferdy88 je napisao/la:Babo farmacijePenaltiky je napisao/la:Ibn Sina ima tri apoteke na stupinama u B2, B5, B9 koji ****![]()
U narodu poznat k'o Avicena
Možda su neke velike zgrade
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Aha, to, ja reko to različita naselja, ono kao AP pa po fazama.Penaltiky je napisao/la:Znam ja ko je Ibn Sina, nego u Tz ina lanac apoteka Ibn Sina ljudi u jednom naselju bukvalno u svakoj drugoj zgradi imaju apotekurio_Ferdy88 je napisao/la: U narodu poznat k'o Avicena
Možda su neke velike zgrade

Vidis najbliža je B9, iza je B8 i sve tako
sta mi je trebalo da probam burek u tusnju, sad sam se navuko dzaba
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Šarene su novije gradnje.ASD je napisao/la:Ti natpisi na zgradama su super stvar, steta sto i sarene nisu sve oznacene.Penaltiky je napisao/la:[
- ASD
- Kontakt:
Znam, ali se trebalo nastaviti s istom praksom.Penaltiky je napisao/la:Šarene su novije gradnje.ASD je napisao/la:Ti natpisi na zgradama su super stvar, steta sto i sarene nisu sve oznacene.Penaltiky je napisao/la:[
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije trebalo praviti nista realno. U Sarajevu i Tuzli izbetonirase sve zivo. Ljeti nema zelenila pa ne mozes 10 minuta biti vani, zimi se usmrdi jer su zaustavili protok vjetra. Sve vise me privlaci gradnja kuce negdje gdje nema ni komsija, a dovoljno je daleko od grada. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gore prema Majevici sto vise pa se spustati u grad za 20ak minuta kroz Solinu.ASD je napisao/la:Neko divlje naselje u brdima?
- ASD
- Kontakt:
Prije bi tu zivio, nego negdje u ovim gradskim naseljima, gdje iz kuce korak te dijeli od puta, redovi kuca ne postoje, sklad ko u Tanzaniji.tuzlak1987 je napisao/la:Gore prema Majevici sto vise pa se spustati u grad za 20ak minuta kroz Solinu.ASD je napisao/la:Neko divlje naselje u brdima?
Dragodol4lyf
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja sam tu jedno vrijeme svaki dan isao na dorucak.Sarmelino je napisao/la:sta mi je trebalo da probam burek u tusnju, sad sam se navuko dzaba
Sad sam se hvala Bogu vratio u normalu, a zadnji put sam bio u Tusnju prije mozda 2 mjeseca. Jesu poskupili burek, koliko je kilogram sad?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nemam pojma, i bolje im je da dignu cijenu necu imat sta jest na kraju mjesecakobe24 je napisao/la:Ja sam tu jedno vrijeme svaki dan isao na dorucak.Sarmelino je napisao/la:sta mi je trebalo da probam burek u tusnju, sad sam se navuko dzabaTad sam se bas ubijao hranom i jeo iskljucivo u gradu svu tu nezdravu hranu i na kraju dogurao do 100 kg.
Sad sam se hvala Bogu vratio u normalu, a zadnji put sam bio u Tusnju prije mozda 2 mjeseca. Jesu poskupili burek, koliko je kilogram sad?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sad gledam neki srpski kviz na nova BH i pazi pitanja
"iz kojeg stoljeca je najstariji pisani dokument na sprskom jeziku povelja kulina bana?"

"iz kojeg stoljeca je najstariji pisani dokument na sprskom jeziku povelja kulina bana?"
skakanje u vlastiti stomak...MElloo je napisao/la:Sad gledam neki srpski kviz na nova BH i pazi pitanja
"iz kojeg stoljeca je najstariji pisani dokument na sprskom jeziku povelja kulina bana?"![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
https://sportsport.ba/borilacki-sport/b ... ost/299112

Culic u elementu..Predsjednica UFC-a Dana White rekla je da će jednogodišnja suspenzija za Khabiba biti "nepoštena", ali priznaje da bi komisija na taj način "poslala poruku".
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
MElloo je napisao/la:Sad gledam neki srpski kviz na nova BH i pazi pitanja
"iz kojeg stoljeca je najstariji pisani dokument na sprskom jeziku povelja kulina bana?"![]()
Takvim osobama samo naljepit ovo...
U djelu Epitome (Ioanis Cinnami epitome rerum ab Ioanne et Alexio Comnenis gestarum, ovdje dat ijekaviziran prijevod iz knjige: Vizantijski izvori za istoriju naroda Jugoslavije, Tom IV, Beograd 1971), Jovan Kinam na dva mjesta pominje Bosnu. Radi se o prvorazrednom izvornom materijalu koji govori o Bosni doba bana Borića:
1150. godine. Drugi pohod cara Manojla protiv Raške

Gle, period prije Kulina, a Bosna nije potcinjena nikome, pa ni Srbiji. Znaci samostalna tvorevina koja ce lagano usvajati drzavne elemente. Objavio - SANU, vizantoloski institut, pametnom dosta.
Imali smo bosancicu - varijantu cirilice, svoje isprave (povelje), svoju posebnu crkvu...
Istorija se ne moze izmjeniti ako se bazira na kristalnim dokazima.
A smooth sea never made a skilled sailor.
kulin ban je imao ikone na tavanu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
SMR187 je napisao/la:https://sportsport.ba/borilacki-sport/b ... ost/299112Culic u elementu..Predsjednica UFC-a Dana White rekla je da će jednogodišnja suspenzija za Khabiba biti "nepoštena", ali priznaje da bi komisija na taj način "poslala poruku".
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.