Moderator/ica: GracanicaAA
semso2345678910 je napisao/la:14.12 se blizi,svi kod Akija i mene dobrodosli hehehehBlueSEVER je napisao/la:Tako ibtreba, u tisini raditi. Neka strucni stab radi u miru, dsjmo im mir, oni ce nama rezultat ☺![]()
PODRZIMO VOLJENI KLUB . Btw cuo sam da je Mace dobar igrac u dvoranama,trebali bi ga zbog toga ostaviti
Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti
Izgleda da ti jedno 12 godina imas (na osnovu tvojih postova).semso2345678910 je napisao/la:Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti
![]()
Hoce JohnDoe hahahaahhaaJohnDoe je napisao/la:Izgleda da ti jedno 12 godina imas (na osnovu tvojih postova).semso2345678910 je napisao/la:Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti
![]()
Hoće li te otac povesti na plavu vece?
Papak jedan, gospodin ti može otac biti.JohnDoe je napisao/la:Izgleda da ti jedno 12 godina imas (na osnovu tvojih postova).semso2345678910 je napisao/la:Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti
![]()
Hoće li te otac povesti na plavu vece?
Ja ovdje podrzavam Akija i Semsu da se zna ,dobri odlicni ljudiBlueSEVER je napisao/la:Nemoj te tako prema Semsi, ako je uopste Semso.
A ni Aki to nije zasluzio...
Zato svi u Alpinu 14.12.2018
Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Do sada me ni jedno nije ofulalosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Pazi, ti si je već najavioplavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Bolje da nam dojavi kakvu bombu za neki transfer, dugo se nije pricalo ni o komeplavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Ma ovdje sve živi bombaši internet bombašisemso2345678910 je napisao/la:Bolje da nam dojavi kakvu bombu za neki transfer, dugo se nije pricalo ni o komeplavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Ako ne piše plaćene hvalospjeve onda je klasični forumašBlueSEVER je napisao/la:Hehe koja je tvoja svrha na forumu (plavobijeli)?plavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Melka ? Navijač Olimpika ?plavobijeliii je napisao/la:Melka dobro je ba![]()
Pusti me da odmorim od TOSK-a dok ne pocnu transferi, nemoj smarat
Ostaje 95% igračkog kadra i u drugoj polusezoni, a doci ce , jasta negosemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
Jedva čekamsemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
pored tog projekta doticni gospodin ima dugova po tesnju i sarajevu toliko da ga BiH neće vidjet dugooooo,,, nesto poput miralema merdicaImbecilniLudak je napisao/la:Jedva čekamsemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
Nadam se da će poslati posebnu pozivnicu za gospodina Šaranovića i da će mu uručiti plaketu za uspješno odrađen projekat "nestajanje pomoćnog terena"
![]()
![]()
![]()
#TŽV
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, legendarnadruga i 9 gostiju.