dragi Morteme haj pročitaj šta si napisaoMortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dragi Morteme haj pročitaj šta si napisaoMortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?
Morta baMortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?
U pravu si! Miki je bio i perspektivniji i bolji igrač od Hadžije, vrlo rano je debitovao za prvi tim, od svih igrača njegove generacije, Zvezda je prvo njega tražila. Njegov daljni napredak su spriječili i upropastili mu karijeru treneri (prije svih Srbo Markušević) koji su od njega tražili da igra grubo, a imao je izvanredne fizičke predispozicije i imao je i zavidnu tehniku (bolji od Hadžibegića). Međutim zbog zahtjeva trenera, pretvorio se u jedno mnogo oštrog (ne mogu da izreknem grubijana, jer je naš) i time upropastio karijeru, iako je mnogo, mnogo obećavao i mnogo perspektivniji i bolji veći talenat od Hadžije. Kako je samo dobro igrao na početku karijere. Wow!!!Samozdravlje je napisao/la:Jos jedan dokaz da ne treba lako odustajati od Akademaca.Bar ih jednu godinu spremiti klubove ala tad Bosna. Onda poslije te godine mozes reci ili jeste ili nije. Ako se dobro sjecam da je Milak bio "perspektivniji" od Hadzibegica ili tu negdje , a Hadzibegic napravi vrhunsku karijeru.Mnogo je vazno posvecenost i glava od 19 do 21 recimo.Ovi momci iz Akademije se dobro nose sa tim ,mislim da im Handzic i Dupovac daju svesrdnu podrsku. Kad Akademci postanu vecina u rosteru od 30-ak fudbalera bit cemo pravi klub na pravom putu. Borbenost i privrzenost klubu ih bas krasi.Denchi je napisao/la:Pidro kad je u Visoko otišo nisam mislio da će se vratit uopšte tolišni je bio, kad se vratio nakon 1 sezone uduplo seKrajisnikBosnjak je napisao/la:dilHa će biti beton za koju godinu, kontam par kg ako nabaci to će biti to.![]()
none ko u Carlosa a bio sav ko grisini
šta čini jedna sezona igranja za razvoj juniora, dobro ima i do individue sigurno...treba htjeti raditi na sebi...
![]()
Ma možda da bude tu umjesto recimo Lelića i Radovca kad odu, čisto neki zamjenski igrač, naravno nisam mislio da zamijeni Adukora ili nešto slično. Jeftin, zna premijerligaške terene, naše dijete. Treba dovoditi igrače ciljano, pogotovo ako ćeš se rješavati nekih. Isto se prezivaju, možda sam te trzn'o?Denchi je napisao/la:dragi Morteme haj pročitaj šta si napisaoMortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?
Bio kapiten,u lose vrijeme.Zasluzio je sansu u svom klubu. Ne bi nas kostao puno , a ko zna.Profesionalc jeste.Gatuzo u malom.Volio bih ga vidjeti ponovo. Srcan,hrabar ,dosta utakmica odigrao .Mislim da bi se lahko dogovorili , vjerovatno bi pristao na sve uslove , pa ako nije neka ide. Ipak ima strucnijih ljudi , koji znaju. U Olimpic(k)u bio solidan.Vratnik ne izdaje.MortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?
Desni bek:MortemHz je napisao/la:2-3 godišnje i bit ćemo na konju, ostalo nije realno. Ove sezone nam se baš dobro potrefilo u defanzivnoj liniji s tim da bi pojačao poziciju desnog beka ali sumnjam da će Emir to uraditi, najvjerovatnije će se pružiti šansa Šabanoviću a tu su i Hebibović i Hodžić, jedino da se riješimo nekog igrača ali s obzirom na ove ugovore.. mislim da će to morati pričekati sljedeću sezonu.emir79 je napisao/la:Mene brine to, da li cemo opet potrefiti sa akademcima kao sad. Da li ce se pojaviti i zakucati novi kao Mujakic, Pidro, Kovacevic...AlfredNobel je napisao/la: Proći će još godina i godina dok ne dođemo u tu mogućnost. Ne možeš ti ovdje nikog toliko zadržati, prije svega zbog uslova novčanih, a onda i kvalieta lige i infrastrukture koja je na nivou Ekvatorijalne Gvineje. Trenutno nema šanse za to.
I da li ce se uopste uklopiti sa iskusnim igracima kao ovi sad.
Ako Bog da valjda sve bude super sa novim koji budu nadolazili.
PUCAStroj1946 je napisao/la:Morta baMortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?
ja na preskupe ti ove za federalne, pa jbm mu mišaMortemHz je napisao/la:Ma možda da bude tu umjesto recimo Lelića i Radovca kad odu, čisto neki zamjenski igrač, naravno nisam mislio da zamijeni Adukora ili nešto slično. Jeftin, zna premijerligaške terene, naše dijete. Treba dovoditi igrače ciljano, pogotovo ako ćeš se rješavati nekih. Isto se prezivaju, možda sam te trzn'o?Denchi je napisao/la:dragi Morteme haj pročitaj šta si napisaoMortemHz je napisao/la:Handžić je raskinuo ugovor sa Krupom, šta vi mislite o njemu?
Sa strahom sam napisao ovo. Negdje duboko u memoriji mi bilo zakopano.Znamo sta je Hadzibegic napravio u karijeri(prvenstveno rep. SFRJ).Kad si Ti potvrdio siguran sam da je tako.Zato ne bih odmah otpisivao Akademce.Njihovo kolektivno fudbalsko skolovanje kosta,ali kad izadju iz juniora onda su pojedinacno vrlo isplativi.Tek kad napune 21 god. znas na cemu si.Nas OP je konkurentan u regionu,imamo relativno dobre uslove.TO NAM JE JEDINA SANSA DA SE IZDIGNEMO IZNAD PROSJECNOSTI PL.(tacka).Ponosan na sebe , hvala @bordopoeta.bordopoeta je napisao/la:U pravu si! Miki je bio i perspektivniji i bolji igrač od Hadžije, vrlo rano je debitovao za prvi tim, od svih igrača njegove generacije, Zvezda je prvo njega tražila. Njegov daljni napredak su spriječili i upropastili mu karijeru treneri (prije svih Srbo Markušević) koji su od njega tražili da igra grubo, a imao je izvanredne fizičke predispozicije i imao je i zavidnu tehniku (bolji od Hadžibegića). Međutim zbog zahtjeva trenera, pretvorio se u jedno mnogo oštrog (ne mogu da izreknem grubijana, jer je naš) i time upropastio karijeru, iako je mnogo, mnogo obećavao i mnogo perspektivniji i bolji veći talenat od Hadžije. Kako je samo dobro igrao na početku karijere. Wow!!!Samozdravlje je napisao/la:[
Jos jedan dokaz da ne treba lako odustajati od Akademaca.Bar ih jednu godinu spremiti klubove ala tad Bosna. Onda poslije te godine mozes reci ili jeste ili nije. Ako se dobro sjecam da je Milak bio "perspektivniji" od Hadzibegica ili tu negdje , a Hadzibegic napravi vrhunsku karijeru.Mnogo je vazno posvecenost i glava od 19 do 21 recimo.Ovi momci iz Akademije se dobro nose sa tim ,mislim da im Handzic i Dupovac daju svesrdnu podrsku. Kad Akademci postanu vecina u rosteru od 30-ak fudbalera bit cemo pravi klub na pravom putu. Borbenost i privrzenost klubu ih bas krasi.![]()
Stranac, dobar igrač ali onda bi ga morao u prvu gurati. Ja bi neko zvučnije ime da nam pomogne do duple u pravom smislu te riječi jer nam se sad fantastična šansa pružila, dobro guramo.Inijesta je napisao/la:Ja bi radije Blagojevica zaganjo ako raskinu ugovor s njim
Stroj1946 je napisao/la:MoRemo li onog Welbeka vratit? Vidjet kakav će biti polusezonu još tamo, pa ga zaganjat opet.
@Morta
Hahahhahahahahahahha e jesi lud..MortemHz je napisao/la:
@Alfred
Dobar je onaj garo. Ima šlifa u njemu. Samo da se privikne ovdje, još školovan. Kod nas se malo pogubio na probi, al imam osjećaj da bi nam lego.belosevic28 je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:MoRemo li onog Welbeka vratit? Vidjet kakav će biti polusezonu još tamo, pa ga zaganjat opet.
@Morta
Nemeremo nije nikad ni biJo nasSalim se naravno, pratiti ga svakako ima slifa. Posebno sto Alfred rece tesko je ovdje zadrzati istu ekipu 2-3 godine, pa je izvjestan i odlazak Adukora, neka Welbeka na radaru.
ma Keni se igra brate sa 28 kolko ima sad, znači sve iznad krupe nek proba uletit, može sigurno pa bolje treći vezni u GOŠKu , Čeliku, Zvijezdi nego 12ti kod nas jbt...bilo bi gore nego sa Saidom, zašto da mu raja zviždi i to....nema smisla....MortemHz je napisao/la:Ma ne mora ni dobiti, nije zbog toga. On ne bi pojačanje predstavljao ni Olimpiku vjerovatno.
Ma brate i ja sam tako prije razmišljao pa se samo razočaram iz godine u godinu. Sve neki Borjani, Bugari i slično. Mislim da bi bio dostojna zamjena za 2 navedena igrača koji svakako nisu igrali a Kenan bi se makar pikao tu a i duga je sezona, pogotovo jer ćemo ići na duplu krunu a imaš i kartone.
Pa prvi sam ti rekao da mi se sviđa tvoj izbor, imam ja istih, možda i boljih ali treba izvagati koliko je to realno jer nismo u nekoj poziciji da biramo. Zato bi ja maximalno zadržao kostur ekipe, doveo bi ovog nekog zamjenskog igrača i možda jedno fino pojačanje i tako bi napao na duplu krunu ali onog trenutka kad ti ponestane širine u ekipi ti gubiš konce, stvar koja se uvijek zapostavlja a vrlo je bitna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.