Za mustuluka si ako je istina idealni scenarijgrbavicka je napisao/la:dogovoreno! amar novi sef strucnog staba! ceka se kraj godine da se objavi... miske ostaje na celu kluba i zavrsava izgradnju stadiona do 2021.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Daj mi jos gajbu pive i 15 u cjeli bez luka i jos da mi Remza da mindze i da riknem.
grbavicka je napisao/la:dogovoreno! amar novi sef strucnog staba! ceka se kraj godine da se objavi... miske ostaje na celu kluba i zavrsava izgradnju stadiona do 2021.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
pitaru buuuuu , bježi eto Amara na vidikuBezideja je napisao/la:grbavicka je napisao/la:dogovoreno! amar novi sef strucnog staba! ceka se kraj godine da se objavi... miske ostaje na celu kluba i zavrsava izgradnju stadiona do 2021.![]()
![]()
zavrsavs izgradnju ko da je on nesto do sad izgradio nije pola marke dao
Smiri se malo, a svoje lazi i bljuvotine nastavi gdje vam dopustaju.DobojskiManijak je napisao/la:pitaru buuuuu , bježi eto Amara na vidikuBezideja je napisao/la:grbavicka je napisao/la:dogovoreno! amar novi sef strucnog staba! ceka se kraj godine da se objavi... miske ostaje na celu kluba i zavrsava izgradnju stadiona do 2021.![]()
![]()
zavrsavs izgradnju ko da je on nesto do sad izgradio nije pola marke dao
![]()
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Bezidejni pitaru nećemo se vrijeđati

Slab je Amar u powerpoint prezentacijama tako da nema nista od dogovora
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ima u kralja Fahda kod Muderisa džaba kurs
Samo ne smije Lutvu tamo vodit
Samo ne smije Lutvu tamo vodit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
helemnejse11
- Kontakt:
Ne zna Amar poslat mejl, ništa od posla
Eno jos jedna anketa jesil za upravu ili ne

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
SVI SU KRIVI SAMO SENAD NIJE, SENAD TREBA UPGRADE UPRAVE, INACE CE NASTAVIT GRIJESIT. POMOZIMO SENADU JER SENAD JE JEDAN VELIKI MANGUP.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
ha ha postalo je smjesno al fktZeljo92 je napisao/la:Eno jos jedna anketa jesil za upravu ili ne![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
a dajjZeljo92 je napisao/la:Eno jos jedna anketa jesil za upravu ili ne![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije Begic jos dozvolio Ublehasu da se oglasi za kradje na zadnje dvije utakmice? Tako ti je kad se prodas ko **** u Hamburgu.
Da li podrzavate odlazak trenutnog saziva Upravnog Odbora?
Da
Naravno
Da sam mod odma bi ovo stavio za anketu.
Da
Naravno
Da sam mod odma bi ovo stavio za anketu.
23
Dal želite od našeg hadžije jaču ofanzivu mješalica, armatura i krampova na proljeće?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Haha nemoj tako..Danan ublehasov piun ce bit jako ljut al kako kukaju placu sto miske dobija nogu Elegant i kompanija s dr strane pljuju na Amara hahaplavousrcu je napisao/la:Nije Begic jos dozvolio Ublehasu da se oglasi za kradje na zadnje dvije utakmice? Tako ti je kad se prodas ko **** u Hamburgu.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.