Samo pazite da Vam se to podcjenjivanje o glavu ne obijeKevin je napisao/la:ni ja...ŠB_Fidelis je napisao/la:Hoce s rezultatskog stajalista, medjutim moraju opravdati bezvoljnost i poraz u prvom susretu, tako da ne prihvacam nista ispod pet komada.
a kako se digla prašina, ne bi me čudilo da ih nabuše do kraja...
iako može biti i suprotno doduše..
al realno, mislim da će do 15. minute već biti 2-3:0
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cuj, nama se trebaju opravdati i iskupiti, tako da ja ocekujem i zahtjevam visoku pobjedu, i nema rasprave ako sam ja tako rekao. 
...Život za Široki...
nije to podcjenjivanje...sony_91 je napisao/la:Samo pazite da Vam se to podcjenjivanje o glavu ne obijeKevin je napisao/la:ni ja...ŠB_Fidelis je napisao/la:Hoce s rezultatskog stajalista, medjutim moraju opravdati bezvoljnost i poraz u prvom susretu, tako da ne prihvacam nista ispod pet komada.
a kako se digla prašina, ne bi me čudilo da ih nabuše do kraja...
iako može biti i suprotno doduše..
al realno, mislim da će do 15. minute već biti 2-3:0
to je jednostavno respect samog sebe i 100% angazman u utakmici i na koncu uzvrat za 2:0 gore..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa dobro, mislim da će tu biti nekih 3-4:0, teško je bilo kome "zabiti" pet komada, nadam se da nećemo ni mi razočarati u Širokom Brijegu i da ćemo pokazati bar nešto, ako budemo pristupili utakmici kao što smo igrali u Mionici mislim da ćemo Vas dosta namučiti.
- black hole
- Kontakt:
svaka čast omladincu ali i mi bi željeli dalje tako da vam je poraz neizbježansony_91 je napisao/la:Pa dobro, mislim da će tu biti nekih 3-4:0, teško je bilo kome "zabiti" pet komada, nadam se da nećemo ni mi razočarati u Širokom Brijegu i da ćemo pokazati bar nešto, ako budemo pristupili utakmici kao što smo igrali u Mionici mislim da ćemo Vas dosta namučiti.
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
Valjda će ovdje post trajati vise od dvije minute.Po temi Sarajeva se stalno ali bas stalno spominje Listica(nasa rijeka) iako oni tim nazivom zovu klub ili grad nisam siguran.Nazivaju nas klub najgorim imenima kao i grad.Za ljude da i ne govorim.Kad im se napise neki odgovor koji ih ni na jedan nacin ne vrijeđa taj isti odgovor se brise brzinom svjetlosti.I sad me zanima kako oni mogu pisati sta god oce a mi ne.Naravno nitko i ne pomislja da se nekog izbaci trajno ili privremeno jer oni eto imaju 50 puta vise clanova nego ekipa iz Širokog.Naravno ti isti internet huligancici su i ugrozeni,kako na forumu tako i u svim gradovima gdje igra njihov klub.Pa jeli normalno da skoro svi ovi sto brisu,zakljucavaju i određuju sve o temama budu navijači Sarajeva.Potpisi pola njih sadrzavaju imena zlocinačkih postrojbi iz 2.svj. rata ali to nikog ne smeta.Glavno da nitko ne spominje HB i sve je u redu.Stvarno ste licemjeri i nije ni cudo sto nema forumaša iz Mostara sto navijaju za HŠK Zrinjski.Stvarno ste jadni.
- Elektrika
- Kontakt:
lištica je prijeratni naziv provincije široki brijeg, ne znam šta se imaš buniti?
- black hole
- Kontakt:
primitivizam nema granica za jugonostaligičare...drži se ti svog grada a moj ostavi na miruElektrika je napisao/la:lištica je prijeratni naziv provincije široki brijeg, ne znam šta se imaš buniti?
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
- The Prodigy
- Kontakt:
@ blackhole & electrica: Obojici neka vam posljednji postovi budu ZADNJI vezano za tu priču.
- black hole
- Kontakt:
ja sam samo normalno i kulturno odgovaram na stalne ispade nekih pojedinaca koliko ja znam na karti bih piše da je sjdište zhž ŠIROKI BRIJEG a ne lištica eto toliko od mene na ovu "temu" ako neko ima suprotne podatke nekame slobodno uvjeri u toThe Prodigy je napisao/la:@ blackhole & electrica: Obojici neka vam posljednji postovi budu ZADNJI vezano za tu priču.
Taj naziv je nametnut, nije se svak' ko ti i tvoji uvlačio svakom režimu u gaće.Elektrika je napisao/la:lištica je prijeratni naziv provincije široki brijeg, ne znam šta se imaš buniti?
Sorry na offtopicu.
...što je više lome to je volim jače...
- black hole
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Taj naziv je nametnut, nije se svak' ko ti i tvoji uvlačio svakom režimu u gaće.Elektrika je napisao/la:lištica je prijeratni naziv provincije široki brijeg, ne znam šta se imaš buniti?
Sorry na offtopicu.
sutra ko nemože na utakmicu neka gleda livestream, trebao bi biti na: http://www.****.com
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zašto lažeš. Niko nema u potipsu niti jednu njemačku, talijansku, japansku, ustašku, četničku ili šta ja znam recimo handžar diviziju ili bilo koju drugu fašističku. Pa znaju tvoji sugrađani čitati.ŠB.TRN je napisao/la:Valjda će ovdje post trajati vise od dvije minute.Po temi Sarajeva se stalno ali bas stalno spominje Listica(nasa rijeka) iako oni tim nazivom zovu klub ili grad nisam siguran.Nazivaju nas klub najgorim imenima kao i grad.Za ljude da i ne govorim.Kad im se napise neki odgovor koji ih ni na jedan nacin ne vrijeđa taj isti odgovor se brise brzinom svjetlosti.I sad me zanima kako oni mogu pisati sta god oce a mi ne.Naravno nitko i ne pomislja da se nekog izbaci trajno ili privremeno jer oni eto imaju 50 puta vise clanova nego ekipa iz Širokog.Naravno ti isti internet huligancici su i ugrozeni,kako na forumu tako i u svim gradovima gdje igra njihov klub.Pa jeli normalno da skoro svi ovi sto brisu,zakljucavaju i određuju sve o temama budu navijači Sarajeva.Potpisi pola njih sadrzavaju imena zlocinačkih postrojbi iz 2.svj. rata ali to nikog ne smeta.Glavno da nitko ne spominje HB i sve je u redu.Stvarno ste licemjeri i nije ni cudo sto nema forumaša iz Mostara sto navijaju za HŠK Zrinjski.Stvarno ste jadni.
Ako i dalje misliš na moj potpis ( a sve sam ti na jednoj drugoj temi objasnio, ti me demantuj), pa nisam ja valjda ta polovina!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
U ovom tvom nabrajanju jos nedostaje partizansku,jer je i to zločinačka vojska ili kako ti kazes divizija.7 veljače 1945 11.dalmatinska ubija u Širokom Brijegu sve fratre koje su zatekli u samostanu na Brigu ali i ostale fratre koji su bili po zupama u Širokom Brijegu.Naravno za to nitko nije odgovarao a same ubojice su se kasnije hvalile kako su radili te pokolje.Naravno ova brigada je radila i zločine poslije zavrsetka rata kada su ubojice iz ove brigade radili masovne zločine nad Hrvatskim stanovništvom.Najpoznatiji je Kočevski Rog.Simo dubajić koji je bio član 26 divizije u koju je ušla i 11 brigada u svojoj knjizi je priznao da je pobio 35 tisuca ljudi na Kočevskom Rogu.I sada ti drzis u potpisu imena ovih zločinačkih odreda koji su klali sve pred sobom.Ma sta ti ja mogu kad su administratori slicni tebi.Bog sve vidi i sve vam se dođgađa zbog vase mrznje.Nikad mi vas zbog tebe i takvih ne bi bilo zao,srecom ima i normalnih ljudi.Ovo bi trebao biti sportski forum a ne mjesto gdje mladi komunisti poput tebe šire mržnju ljudi jednih prema drugima.I zar nije malo providno sto si bas te odrede stavio u potpis,i tko god to podrzava ne bi mi bilo zao da se i njima dogodi ono sto je se dogodilo zrtvama tih zločinačkih odreda.
Evo izbrisaću potpis ako mi potvrdiš da su škripari bili ostaci ustaških jedinica. Je li ok?
P.S. Mlad baš nisam.Ja sam predratni komunista.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Fulate vi prvo temu.
Drugo fulate poantu, jer ne moze nitko opravdavati zlocin zlocinom, pa tako ni partizanske ni ustaske ni neke desete eskadrile, bez obzira na njihove ciljeve, metode. Mada, u vas ne postoji domobranska kategorija, gdje fulate neke stvari, al logicno je kad se ne nalazite u sredini, nego vucete relativno kranje ''tamo'' il ''ovamo''. Zlocin je zlocin, kao takav univerzalan i ne moze ga se maskirati nekakvim antifasizmom ili fasizmom u obliku samovolje pojedinca. To sto su jedni kaznjeni, a drugi i dan danas egzistiraju i ne odgovaraju za statisticki i veci broj zrtava, posljedica svoje politike u ime cega vec se tko s cim pravda, je druga prica, a i nepodobna za ovu temu i forum.
Drugo fulate poantu, jer ne moze nitko opravdavati zlocin zlocinom, pa tako ni partizanske ni ustaske ni neke desete eskadrile, bez obzira na njihove ciljeve, metode. Mada, u vas ne postoji domobranska kategorija, gdje fulate neke stvari, al logicno je kad se ne nalazite u sredini, nego vucete relativno kranje ''tamo'' il ''ovamo''. Zlocin je zlocin, kao takav univerzalan i ne moze ga se maskirati nekakvim antifasizmom ili fasizmom u obliku samovolje pojedinca. To sto su jedni kaznjeni, a drugi i dan danas egzistiraju i ne odgovaraju za statisticki i veci broj zrtava, posljedica svoje politike u ime cega vec se tko s cim pravda, je druga prica, a i nepodobna za ovu temu i forum.
...Život za Široki...
Ne. To je Križarska postrojba na teritoriju Hercegovine. Škripari nisu postojali u vrijeme NDH.prigoda je napisao/la:Evo izbrisaću potpis ako mi potvrdiš da su škripari bili ostaci ustaških jedinica. Je li ok?
Malo opće kulture..
A sad stvarno dosta offtopica.
...što je više lome to je volim jače...
- black hole
- Kontakt:
kao što većina ovdje ne zna prema statutu EU (a toliko jo težimo) zločini komunizma i fašizma su IZJEDNAČENI jer su sve to krvničke ideoligije pa komunizam je u svjetu pobio više ljudi nego fašizam,nacizam,japanski militarizam,ustaše ... zajedno ...al mislim da je dosta rasprava na ovo temu ali ipak nemogu da ne odgovorim nekim likovima ("šb.trn" potpisujem tvoj post u cjelosti )na ovim bi forumima bilo dobro da administratori poznaju neke osnovne povjesne činjenice pa bi valjda znali ko je u pravu i koga treba banaovatiŠB.TRN je napisao/la:U ovom tvom nabrajanju jos nedostaje partizansku,jer je i to zločinačka vojska ili kako ti kazes divizija.7 veljače 1945 11.dalmatinska ubija u Širokom Brijegu sve fratre koje su zatekli u samostanu na Brigu ali i ostale fratre koji su bili po zupama u Širokom Brijegu.Naravno za to nitko nije odgovarao a same ubojice su se kasnije hvalile kako su radili te pokolje.Naravno ova brigada je radila i zločine poslije zavrsetka rata kada su ubojice iz ove brigade radili masovne zločine nad Hrvatskim stanovništvom.Najpoznatiji je Kočevski Rog.Simo dubajić koji je bio član 26 divizije u koju je ušla i 11 brigada u svojoj knjizi je priznao da je pobio 35 tisuca ljudi na Kočevskom Rogu.I sada ti drzis u potpisu imena ovih zločinačkih odreda koji su klali sve pred sobom.Ma sta ti ja mogu kad su administratori slicni tebi.Bog sve vidi i sve vam se dođgađa zbog vase mrznje.Nikad mi vas zbog tebe i takvih ne bi bilo zao,srecom ima i normalnih ljudi.Ovo bi trebao biti sportski forum a ne mjesto gdje mladi komunisti poput tebe šire mržnju ljudi jednih prema drugima.I zar nije malo providno sto si bas te odrede stavio u potpis,i tko god to podrzava ne bi mi bilo zao da se i njima dogodi ono sto je se dogodilo zrtvama tih zločinačkih odreda.
Nigdje nisam nikoga opravdavao.Zločin je zločin bio od ustaša ili od partizana. Rekao sam da je ovo sportski forum i ovim imenima nije mjesto ovdje.
Škripari nisu postojali za vrijeme usta.ša,to su mladići iz Širokog koji se nisu slagali sa zločinačkom vlašću koja je ubijala svakoga za koga je mislila da se neće lako pokoriti.Nastali poslije rata.
Ti da imas imalo dostojanstva i kulture to ne bi ni stavljao ali ako vec ti to ne znaš to bi trebao biti posao administratora.Ako ga već nećeš brisati molim te da se bar ne javljaš na našu temu iako na to imaš isto pravo kao i ja,ali vrijeđaš s tim potpisom, barem mene a vidim da nas ima još.
Škripari nisu postojali za vrijeme usta.ša,to su mladići iz Širokog koji se nisu slagali sa zločinačkom vlašću koja je ubijala svakoga za koga je mislila da se neće lako pokoriti.Nastali poslije rata.
Ti da imas imalo dostojanstva i kulture to ne bi ni stavljao ali ako vec ti to ne znaš to bi trebao biti posao administratora.Ako ga već nećeš brisati molim te da se bar ne javljaš na našu temu iako na to imaš isto pravo kao i ja,ali vrijeđaš s tim potpisom, barem mene a vidim da nas ima još.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, kontra, Pitaristok i 37 gostiju.