Ma dobro je, kišovina odo gledati utakmice poselami Hellera i Osima kad ih sretneš u džamijiSarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Selame nazad.legenda reala je napisao/la:Ma dobro je, kišovina odo gledati utakmice poselami Hellera i Osima kad ih sretneš u džamijiSarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
kakav on i džamija, kreno u Tušanjsku završi kod Ajše, u Šarenu završi kod Ismeta, u Medresu završi kod Nihade, u Prinčevo završi u Biffeu Kenonlegenda reala je napisao/la:Ma dobro je, kišovina odo gledati utakmice poselami Hellera i Osima kad ih sretneš u džamijiSarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kako ti generaliziras stvari, to nije normalno. Kod tebe postoje vjernici, odnosno dobri ljudi, i nevjernici, losi ljudi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jah, ne znam ko se ovdje hvali time što je teški kroner i alkoholičar. Kod mene u džamiji na namaze dolazi par ljudi, većinom starijih i niko od njih ne pije, hadžije su većina.
A u mom društvu isto niko ne pije. Zato se i ne družim sa puno ljudi.
Ne boj se, necemo puno.Pegi10 je napisao/la: Mogli ste i preskociti ovo kolo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Džamija je rješenje svih problema, da nam političari više vremena u crkvama i džamijama provode bolje bi nam bilo. Oh wait.Narin je napisao/la:Kako ti generaliziras stvari, to nije normalno. Kod tebe postoje vjernici, odnosno dobri ljudi, i nevjernici, losi ljudi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jah, ne znam ko se ovdje hvali time što je teški kroner i alkoholičar. Kod mene u džamiji na namaze dolazi par ljudi, većinom starijih i niko od njih ne pije, hadžije su većina.
A u mom društvu isto niko ne pije. Zato se i ne družim sa puno ljudi.
Samo šerijat uvest..u tome je spas! Uvest ateistima i krscanima porez 50% da placaju, zabranit alkohol(sto da ljudi skontaju da je nesto lose, bolje zabranit), i normalno ostavit kradju i prevare, qaranje djevojcica u orgijama ali samo za pozicije nacelnika i iznad( ministri, parlament), jer to je haramčić...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Tako će već 8. decembra na sceni Zimskog grada nastupiti Jasmin Stavros, dva dana kanije, 10. decembra posjetitelji će imati priliku slušati i gledati Gocu Tržan. Al Dino će nastupiti 11. decembra, a Lena Kovačević 16. decembra.
Jasmin Stavros
Jasmin Stavros
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idem na Lenu. Lena, kuhano vino i sir na kockice. Perfekcija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Selamun alejk selamun alejk merhaba merhaba draga braco i sestre simbol nam se zna mjesec i zvijezda.Sarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
Bog i hrvatituzlak1987 je napisao/la:Selamun alejk selamun alejk merhaba merhaba draga braco i sestre simbol nam se zna mjesec i zvijezda.Sarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
Allah i muslimani
....
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nisam znao ko jetuzlak1987 je napisao/la:Idem na Lenu. Lena, kuhano vino i sir na kockice. Perfekcija.
Sage jel se vidimo u Gornjoj Tuzli 15og
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bog muzike uspio napravit dobre pjesme sa mrtvim tekashijemLillard je napisao/la:đe je @kanye![]()
Ovo je do x-a vrh pjesma, a on je cini 30x losijom nego sto jest.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
kanye smetje, kakav on bog muzike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Normalno brudaPenaltiky je napisao/la:Nisam znao ko jetuzlak1987 je napisao/la:Idem na Lenu. Lena, kuhano vino i sir na kockice. Perfekcija.![]()
Sage jel se vidimo u Gornjoj Tuzli 15og
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ipak ti znas neke stvariharden je napisao/la:kanye smetje, kakav on bog muzike
De ovim kinderima pokaži šta i ko su bogovi muzikeSage je napisao/la:Normalno brudaPenaltiky je napisao/la:Nisam znao ko jetuzlak1987 je napisao/la:Idem na Lenu. Lena, kuhano vino i sir na kockice. Perfekcija.![]()
Sage jel se vidimo u Gornjoj Tuzli 15og![]()
pa nisam forumski kanye pa da nista ne znamMElloo je napisao/la:Ipak ti znas neke stvariharden je napisao/la:kanye smetje, kakav on bog muzike
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.