Kenan Kodro
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Kenan Kodro
ja sam čuo da je počeo nositi "ne zna lopte" na leđima kako ne bi bio pod pritiskom očekivanja drugih fudbalera

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bazinga12345
- Kontakt:
Po obicaju ni na klupi, okrecemo se Koljicu, Demirovicu i ostalima...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nesmije vise dobit poziv, ovo je smijesno da nemoze dogurat ni do klupe .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Garant ce opet dobiti poziv
- Ponos Torina
- Kontakt:
Covjek igra redovno u Kopenhagenu,nosi drugo prezime i pod drugom je zastavom.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vjerovali ili ne, opet nije ni na klupi. Ako bude pozvan opet bice preglupo.
Steta. Mislio sam da ima potencijal, od njega sam se nesto najvise nado, mozda ce se promjeniti i vratiti se u formu.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jel njemu zvanicno ime Kenan Kodro-Maksumic? Na uefinoj, fifinoj i vecini stranih medija kada ga spominju pise mu tako, a i primjetio sam da na listama igraca kada bude liga nacije i slicno uvijek mu stoji kodro-maksumic. Mozda je zato koristio uglavnom u klubovima samo KENAN na dresu.
Mislim nije neka bitna informacija ali eto, bilo mi zanimljivo jos prvi put kada sam vidio nekada davno, mislio sam da je greska.
Mislim nije neka bitna informacija ali eto, bilo mi zanimljivo jos prvi put kada sam vidio nekada davno, mislio sam da je greska.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Objašnjavali smo već na ovoj temi, možda nisi vidio, u Španiji gdje je rođen to je običaj, da dijete dobije prezime oba roditelja, odnosno očevo i majčino djevojačko.DeeWa je napisao/la:Jel njemu zvanicno ime Kenan Kodro-Maksumic? Na uefinoj, fifinoj i vecini stranih medija kada ga spominju pise mu tako, a i primjetio sam da na listama igraca kada bude liga nacije i slicno uvijek mu stoji kodro-maksumic. Mozda je zato koristio uglavnom u klubovima samo KENAN na dresu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
evo momak otisao na posudbu u klubu koji je trenutno prezadnji....sta ce li sad Keno Kodro?samoposmatram je napisao/la:Momak koji mu je asistirao kod hattrika u europskoj ligi, jos nije minute odigrao u ligi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mirno ce nastaviti da kara celavom zenu i sav zenski rod. Nije Kodro kriv sto kipranin rastura...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izgleda se vraca u domovinu espania... 2-3 drugoligasa ga zele dovest.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Super samo nek igra.
Athletic Club

po ustaljenoj praksi se bilbao spominje samo ne vidim nacin da u šupku karijere predje u nesto sto bi bio najbolji klub dosad 
druga liga i pozdrav sa repkom nadam se
druga liga i pozdrav sa repkom nadam se
Zarathustra
Vjerujem da si upoznat s ideologijom Athletica. Iskljucivo baskijci i igraci iz omladinskih pogona klubova koji se nalaze na tom podrucju mogu nastupiti za Athletic. (takodjer igraci iz provincije Navarre). Posto vec nekoliko godina nisu izbacili nekog perspektivnog napadaca iz akademije a rivali La Real glatko odbijaju njihove ponude, nemaju bas nekih opcija. Jos kad uzmes u obzir da legenda Aduriz ide uskoro u penziju i grcevito se bore za opstanak uopste nije neizvjesno da Keno zavrsi upravo tamo. Keno se naravno racuna kao baskijac s obzirom da je rodjen u San Sebastianu. Kako god, to bi mu bila kruna karijere

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da igra onako kao u Osasuni bio bi super u Athleticu, al' budimo realni ovaj momak zadnjih par godina nije odigrao pošteno 5 utakmica kako treba.Shogun je napisao/la:Vjerujem da si upoznat s ideologijom Athletica. Iskljucivo baskijci i igraci iz omladinskih pogona klubova koji se nalaze na tom podrucju mogu nastupiti za Athletic. (takodjer igraci iz provincije Navarre). Posto vec nekoliko godina nisu izbacili nekog perspektivnog napadaca iz akademije a rivali La Real glatko odbijaju njihove ponude, nemaju bas nekih opcija. Jos kad uzmes u obzir da legenda Aduriz ide uskoro u penziju i grcevito se bore za opstanak uopste nije neizvjesno da Keno zavrsi upravo tamo. Keno se naravno racuna kao baskijac s obzirom da je rodjen u San Sebastianu. Kako god, to bi mu bila kruna karijere![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
znam ja to sve al opet nisu ko kanton nas nego imaju stanovnika ko bosna i da ne mogu nac boljeg hadalja od ovog mi je tesko zamislivoShogun je napisao/la:Vjerujem da si upoznat s ideologijom Athletica. Iskljucivo baskijci i igraci iz omladinskih pogona klubova koji se nalaze na tom podrucju mogu nastupiti za Athletic. (takodjer igraci iz provincije Navarre). Posto vec nekoliko godina nisu izbacili nekog perspektivnog napadaca iz akademije a rivali La Real glatko odbijaju njihove ponude, nemaju bas nekih opcija. Jos kad uzmes u obzir da legenda Aduriz ide uskoro u penziju i grcevito se bore za opstanak uopste nije neizvjesno da Keno zavrsi upravo tamo. Keno se naravno racuna kao baskijac s obzirom da je rodjen u San Sebastianu. Kako god, to bi mu bila kruna karijere![]()
Zarathustra
Lijepo je mastati, ali Athletic ne moze biti u tolikoj krizi da dovede napadaca koji je rezerva u Kopenhagenu.
Trenutno korisnika/ca: al87, drakemayelover, Google Adsense [Bot], Kaunas i 58 gostiju.