FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakabiTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakabiTuzla » 09 dec 2018, 10:23

Kraj tebe macak i sisoje izgledaju civilizovano, ne mozes biti predsjednik
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 dec 2018, 11:07

MakabiTuzla je napisao/la:Kraj tebe macak i sisoje izgledaju civilizovano, ne mozes biti predsjednik
slika
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 dec 2018, 13:02

skupstina se prolongira jer jedino u ovom momentu sto imaju je Senad, jedino njemu mogu narediti da ostane, drugih kandidata nema

i tu se ogleda sva nasa licemjernost i realnost. Od svih frakcija, udruzenja navijaca, gradjana, interesnih grupa koji su dali sve od sebe da sruse Senada (i u tom procesu potresali klub na razne nacine, jer jbg ko god bio predsjednik kad ga rusis moras potresti i klub), od svih njih na kraju Ado Husara ispade najposteniji i najkorektniji. Jedini on je protiv Senada, ali je ponudio i neku opciju B , koliko god ovi Kinezi bili (ne)ozbiljni. Jedini on je rekao OK ovaj ne valja, evo imamo drugu opciju.

Ostali su se usutili, niko nije prezentovao svoju kandidaturu i program Jasminu (jer bez njega ne mozes), i time su svi do jednog potvrdili da su tu samo iz sitnih interesa , licnih interesa i da kao takvi ne bi trebali da vode Slobode.

koliko smo se digli na Senada sa svih strana ja sam sad, pored Solinasa, ocekivao bar jos 3 kandidata, medjutim realnost je drugacija.

opet smo radili po principu hajmo mi mijenjati, skinuti ovog sto vodi sad, on ne valja, pa cemo onda vidjet sta cemo. Nemamo drugog kandidata, ne znamo sta valja i kako valja, ali znamo sta ne valja. I nastavit cemo sabotirati Senada (i klub) ili bilo koga ko dodje od strane grada, jer je nametnut.Znas ono mi nemamo rjesenja al vase nam se ne svidja, pa cemo ga sabotirati sa svih strana.

hajmo onda zamrznut klub, ugasit ga dok ne nadjemo predsjednika oko kojeg ce se bar 50% nas usalgasiti pa kad ga nadjemo hajmo ispocetka.

zalosno je da su svi izgubili kredibilitet da govore bilo sta o Slobodi , osim grada u ovom periodu. Ljudi su dali otvoren period od gotov 3 mjeseca svim udruzenjima, grupama, taldzijama da dostave svoj prijedlog, da izaberu novog menadzera koji ce upravljati gradskim parama umjesto Senada.

Da li se iko osim Ade Husare oglasio ? Nije. Svaki dalji komentar o nama i o Slobodi je suvisan.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 dec 2018, 13:27

Solinaša za precjednika. Obuć ga Borata dat mu zastave i napraviti malo publicisteta

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2018, 17:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:skupstina se prolongira jer jedino u ovom momentu sto imaju je Senad, jedino njemu mogu narediti da ostane, drugih kandidata nema

i tu se ogleda sva nasa licemjernost i realnost. Od svih frakcija, udruzenja navijaca, gradjana, interesnih grupa koji su dali sve od sebe da sruse Senada (i u tom procesu potresali klub na razne nacine, jer jbg ko god bio predsjednik kad ga rusis moras potresti i klub), od svih njih na kraju Ado Husara ispade najposteniji i najkorektniji. Jedini on je protiv Senada, ali je ponudio i neku opciju B , koliko god ovi Kinezi bili (ne)ozbiljni. Jedini on je rekao OK ovaj ne valja, evo imamo drugu opciju.

Ostali su se usutili, niko nije prezentovao svoju kandidaturu i program Jasminu (jer bez njega ne mozes), i time su svi do jednog potvrdili da su tu samo iz sitnih interesa , licnih interesa i da kao takvi ne bi trebali da vode Slobode.

koliko smo se digli na Senada sa svih strana ja sam sad, pored Solinasa, ocekivao bar jos 3 kandidata, medjutim realnost je drugacija.

opet smo radili po principu hajmo mi mijenjati, skinuti ovog sto vodi sad, on ne valja, pa cemo onda vidjet sta cemo. Nemamo drugog kandidata, ne znamo sta valja i kako valja, ali znamo sta ne valja. I nastavit cemo sabotirati Senada (i klub) ili bilo koga ko dodje od strane grada, jer je nametnut.Znas ono mi nemamo rjesenja al vase nam se ne svidja, pa cemo ga sabotirati sa svih strana.

hajmo onda zamrznut klub, ugasit ga dok ne nadjemo predsjednika oko kojeg ce se bar 50% nas usalgasiti pa kad ga nadjemo hajmo ispocetka.

zalosno je da su svi izgubili kredibilitet da govore bilo sta o Slobodi , osim grada u ovom periodu. Ljudi su dali otvoren period od gotov 3 mjeseca svim udruzenjima, grupama, taldzijama da dostave svoj prijedlog, da izaberu novog menadzera koji ce upravljati gradskim parama umjesto Senada.

Da li se iko osim Ade Husare oglasio ? Nije. Svaki dalji komentar o nama i o Slobodi je suvisan.
:stop: Oni koji kritikuju nekada predcednika Senada ne moraju biti i kandidati. Onaj ko kritikuje predcednika ne mora biti mrzitelj kluba ili praviti nemir u klubu.
Kritike protiv smrtonosno zatrovanog zraka u gradu nisu upuceni zbog mrznje prema Tuzli, nego zbog straha za nasu djecu koja ce sigurno za nekih desetina godina biti vise u Slavinovicima nego na sistematskim pregledima na sportskoj medicini.
Problem je sto se nije niko od zgradonacelnikovaca portudio da uradi novi statut i omogucio nekome od ulagaca da preuzme dio ili vecinu kluba, a samim tim se otarasi kritika. Normalno da ces kritikovati onoga ko je vecinski vlasnik za neuspjehe. Dolaskom vecinskog vlasnika zgradonacelnik i njegova svita bi se otarasili kritika samo sto to njima ne odgovara.
Oni ce prije izabrati kritike nego zatvoriti "pipu" svojim uhljebima.
Znaci nije da se ne moze, nego se nece. To je oproban i prije svega uspjesan nacin politicara da zadrze ono sto su zaposjeli i da time mesetare kako im volja i izvlace korist. Takvi su skoro svi politicari, a izdvojio bi sa pravom da jedino Nasa stranka malo izlijece iz tog kolosjeka.
Njima je dobro i zasto da ista mijenjaju. Narodu glupom i priglupom ni hljeba, a ni igara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 dec 2018, 17:40

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:skupstina se prolongira jer jedino u ovom momentu sto imaju je Senad, jedino njemu mogu narediti da ostane, drugih kandidata nema

:stop: Oni koji kritikuju nekada predcednika Senada ne moraju biti i kandidati. Onaj ko kritikuje predcednika ne mora biti mrzitelj kluba ili praviti nemir u klubu.
Kritike protiv smrtonosno zatrovanog zraka u gradu nisu upuceni zbog mrznje prema Tuzli, nego zbog straha za nasu djecu koja ce sigurno za nekih desetina godina biti vise u Slavinovicima nego na sistematskim pregledima na sportskoj medicini.
Problem je sto se nije niko od zgradonacelnikovaca portudio da uradi novi statut i omogucio nekome od ulagaca da preuzme dio ili vecinu kluba, a samim tim se otarasi kritika. Normalno da ces kritikovati onoga ko je vecinski vlasnik za neuspjehe. Dolaskom vecinskog vlasnika zgradonacelnik i njegova svita bi se otarasili kritika samo sto to njima ne odgovara.
Znaci nije da se ne moze, nego se nece. To je oproban i prije svega uspjesan nacin politicara da zadrze ono sto su zaposjeli i da time mesetare kako im volja i izvlace korist. Takvi su skoro svi politicari, a izdvojio bi sa pravom da jedino Nasa stranka malo izlijece iz tog kolosjeka.
Njima je dobro i zasto da ista mijenjaju. Narodu glupom i priglupom ni hljeba, a ni igara.
Normalno da nece...Muzu drzavne (gradske )pare preko JU Tusanj,koliko su "oprali"preko "izgradnje"stadiona ptice znaju...Koliko su izvukli preko "pozajmica"ni oni ne vode evidenciju.
Kada se prodao Husejnovic transfer je bio preko 1.5 milion...a klub te godine poslovao u minusu milion....Pa pozajmica od 50 000 dosegne 150 000 sa nekim kamatama a pitanje je li dao 50...ili manje...
Sloboda je leglo kriminala decenijama...Za koji niko nece odgovarati i kriminal koji se danas "pere"preko ledja naroda reprogramom. ...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 dec 2018, 18:39

Probisvjet je napisao/la:

:clap: :clap: :clap: tacno od rijeci do riječi,potpis!Sve jasno osim ovim ovdje par političkih botova sto to neće i ne smiju ili ne mogu da shvate.Sve sto ne valja zasluzuje kritiku,onu pozitivnu kritiku,počev od sebe samog ako ne valjam...
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2018, 18:51

Pa nista nema nam druge onda nego da dovedemo jednog od dva Salka. Oni bi u kratkom roku mogli da rijese i glad u svijetu.

Igraci i strucni stab u izjavama iznose samo dobre stvari za podrsku grada i upravu. Nece niko da ulaze u Slobodu, a svi bi kritikovali one koji se prihvate posla. Od hiljadu dobrih stvari u gradu u kojima ljubitelji Tuzle uzivaju nadje se uvijek i onih koji ce svakako kritikovati bez da nekada nesto pohvale. Nista cudno, uvijek je bilo vise destruktivaca i to je bilo lakse nego biti konstruktivan. Uvijek ce biti onih kojima ce vise mirisati 100 hiljada od nekog investitora kladionicara nego 1 mil od grada. Svako bi da odredjuje kako treba sa parama i gdje treba sa parama. Eto sanse za 2 godine, dovedite nam Salku neka napravi od nas New York.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 dec 2018, 19:24

Za promjenu statuta DA. Za ulazak bilo kakvog investitora NE. Posebno ne kao sto je ovaj Turcin u Celiku, to je po meni katastrofa.
Do pronalaska normalnog investitora oni koji budu u UO trebaju se ponašati domaćinski i podnositi izvještaje kako bi imali bolje rezultate i vratili publiku na stadion.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 dec 2018, 07:43

tuzlak1987 je napisao/la:Pa nista nema nam druge onda nego da dovedemo jednog od dva Salka. Oni bi u kratkom roku mogli da rijese i glad u svijetu.

Igraci i strucni stab u izjavama iznose samo dobre stvari za podrsku grada i upravu. Nece niko da ulaze u Slobodu, a svi bi kritikovali one koji se prihvate posla. Od hiljadu dobrih stvari u gradu u kojima ljubitelji Tuzle uzivaju nadje se uvijek i onih koji ce svakako kritikovati bez da nekada nesto pohvale. Nista cudno, uvijek je bilo vise destruktivaca i to je bilo lakse nego biti konstruktivan. Uvijek ce biti onih kojima ce vise mirisati 100 hiljada od nekog investitora kladionicara nego 1 mil od grada. Svako bi da odredjuje kako treba sa parama i gdje treba sa parama. Eto sanse za 2 godine, dovedite nam Salku neka napravi od nas New York.
Ako mislis na Salka Z. i Salka B. takvih ce biti uvijek jer ne mozemo da razlikujemo zlo od dobroga i nemamo dovoljno kriticke svijesti u DNK.
Yebo ti nas, kada za nas razmisljaju partije, a mi kao telke prihvatamo. Sve dok ne pocnemo razmisljati kriticki bez obzira na uvjerenja politicka, nema nista dobroga. Ja sam u srcu i dusi lijevicar, a u tim lijevicarskim partijama je jedino sto valja statut kojeg se ne pridrzavaju. Opet kazem moram da izuzmem Nasu Stranku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 dec 2018, 13:44

Ja bi za predcednika Salku hadzijinog, em je ljepsi em pametniji od ovog sto je ko fol u ostavci.

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 10 dec 2018, 19:48

Eto mozda nas pojača Ivan Lendrić,hajde Lendra švarni

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 10 dec 2018, 20:32

Izgleda se odnekud našla lova za pojačanja, bombe su krenule. Vidjecemo sa čime ćemo završiti. Krenuli smo po opstanak i stabilizaciju kluba, ali mislim da europska takmicenja nisu daleko i da trebamo pokusati. Iducu godinu ne bi trebali stediti, hej, 100 godina nam je :)
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 10 dec 2018, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 10 dec 2018, 20:33

Još da nas sunce ogrije i da izaberu Solinasa za predsjednika..gdje bi nam bio kraj :kafa:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 dec 2018, 20:35

MakabiTuzla je napisao/la:Još da nas sunce ogrije i da izaberu Solinasa za predsjednika..gdje bi nam bio kraj :kafa:
U LA.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 10 dec 2018, 20:47

US and A

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 dec 2018, 21:09

MakabiTuzla je napisao/la:US and A
Veri naaaajs

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 10 dec 2018, 21:29

Tz1986 je napisao/la:Eto mozda nas pojača Ivan Lendrić,hajde Lendra švarni
Ovo je istina.Vec je kontaktirano,i za sad se ceka da li ce naci inostrani angazman.ali da budem iskren kad sam cuo za cifru koju on trazi mislim da nema od toga nista,ali nikad ne reci nista.jos par provjerenih igraca(necu spominjati imena jer nema smisla) je kontaktirano,i kao sto sam shvatio privlaci ih Nala,jer su od igraca culi sve naj od njega.Nala je jasno rekao na kojim pozicijama trebamo POJAČANJA e sad da li ce se sta od ovoga realizovati vdijet cemo uskoro
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 10 dec 2018, 21:58

juvebosna je napisao/la:
Tz1986 je napisao/la:Eto mozda nas pojača Ivan Lendrić,hajde Lendra švarni
Ovo je istina.Vec je kontaktirano,i za sad se ceka da li ce naci inostrani angazman.ali da budem iskren kad sam cuo za cifru koju on trazi mislim da nema od toga nista,ali nikad ne reci nista.jos par provjerenih igraca(necu spominjati imena jer nema smisla) je kontaktirano,i kao sto sam shvatio privlaci ih Nala,jer su od igraca culi sve naj od njega.Nala je jasno rekao na kojim pozicijama trebamo POJAČANJA e sad da li ce se sta od ovoga realizovati vdijet cemo uskoro
Pa da, jedan pozitivan korak po drugi. Nala koji ima podrsku svih nas, onda idemo dalje. Neka nadju novac za igrace za pozicije koje on zeli i onda opet da napravimo korak vise. Blizu smo, ajde da nastavimo dalje. A i vrijeme je da navijaci naprave iskorak i podrze ono sto je pozitivno. Jbg, sta nam drugo preostaje nego da drukamo za Klub ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 dec 2018, 22:03

Garant nam je skinuto od stadiona za tribine i prebaceno za klub pola miliona?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 6 gostiju.