slazem se s tim sto ce Sunse ugrozit dosta Memphis i mozda Hornetsi iako mi djeluju izgubljeni Cllipersi i Kingsi ce ubrzo bit PO ekipe mozda ne ove godine ali bice,e Washington to bi moglo proc s tim sto ce se borit s NYWolverine je napisao/la:ma kakvi detroit i indiana. oni ce torontu pravit drustvo na dnu istoka.![]()
moje prognoze:
west: lakers, dallas, oklahoma, portland, san antonio, utah, houston, phoenix.
east: miami (prvi u ligi), orlando, boston, chicago, atlanta, milwaukee, charlotte, washington.
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
jeli ovo namjerno pises Atalanta il se salis ma nece oni bit ispred Bullsa imaji novog trenera preplacenog JJ kojem ce pola ekipe bit zavidno i trazit nes slicno oni su po meni dostigli vrhunac nisu se pojacali dok drugi jesu i tu moze slijedit blagi padmajestic24 je napisao/la:Jel ovo redosljed po kojem bi trebali biti poredani??Wolverine je napisao/la:ma kakvi detroit i indiana. oni ce torontu pravit drustvo na dnu istoka.![]()
moje prognoze:
east: miami (prvi u ligi), orlando, boston, chicago, atlanta, milwaukee, charlotte, washington.
Ja bi stavio Atalantu ispred Bullsa i Charlote ispred Milwakeeja.
Na zapadu (ja mislim) da Lakersi nece biti prvi.
majestic24 je napisao/la:Jel ovo redosljed po kojem bi trebali biti poredani??Wolverine je napisao/la:ma kakvi detroit i indiana. oni ce torontu pravit drustvo na dnu istoka.![]()
moje prognoze:
Milwaukee bi trebao biti dobar...ipak se vraca Bogut nakon povrede...tu su Delfino,Jennings,Ilasova,fina ekipa skroz...
Washington po meni dosta slab ali mozda i uspiju do play off-a s obzirom na slabiju konkurenciju za to osmo mjesto.
Sto se tice zapada...tesko da Lakersi nece biti prvi...ne vidim ko bi mogao odgrati tako konstantno dobro na zapadu.Po meni jedino Oklahoma tu ispred Dallas-a...
- majestic24
- Kontakt:
@dema - imaju i Bullsi puno toga novog. 3 od 5 igraca iz petorke su novi (tu racunam i denga jer nikad da ima kontinuitet igranja).
Atalanta je ove godine na vrhuncu. Sta sad naprave to je maximalno. Bullsi ce biti tvrd orah javim ekipama,al ce gubiti od nekih polovnjaka jer ce ici s onom pretpostavkom "Lako cemo".
Uostalom,vidjet cemo.
Atalanta je ove godine na vrhuncu. Sta sad naprave to je maximalno. Bullsi ce biti tvrd orah javim ekipama,al ce gubiti od nekih polovnjaka jer ce ici s onom pretpostavkom "Lako cemo".
Uostalom,vidjet cemo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
e bas se to mijenja kod Bullsa pristup i brate Atalanta je u Italiji a ovo je Atlanta Hawks jednom sam se s drugom svadao po sata dok mu to nisam objasnio nemoj se ljutit sam upada mi u oci,a promjenili su trenera imaju nezadovoljnog Jamala i JJ koji sad moze spavat na miru hehemajestic24 je napisao/la:@dema - imaju i Bullsi puno toga novog. 3 od 5 igraca iz petorke su novi (tu racunam i denga jer nikad da ima kontinuitet igranja).
Uostalom,vidjet cemo.
- majestic24
- Kontakt:
Ma znam da je Atlanta,al jbg kad pisem nekada me "prebaci" pa pomislim odmah na talijansku pa tako napisem. Uglavnom,razumijemo se sta smo zeljeli napisati
Moram sebi ponovo NBA live instalirati na lap top...sad to pocinjem igrati "ponovo". Jedva cekam mec protiv Miamija

Moram sebi ponovo NBA live instalirati na lap top...sad to pocinjem igrati "ponovo". Jedva cekam mec protiv Miamija

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
meni ne moze to podrzat a da moze valjalo bi ma ok onda e a sta mislis rookie godine ko bi mogao bit mislim da je ova klasa pravo jaka 2 prva picka su tu sto je rijetkost
- majestic24
- Kontakt:
Da igra onaj s Duke-a,sto nije dobio ugovor bio bi rookie godine. Ovako ce vjerovatno biti John Wall
a sto taj lik nije dobio ugovor, jel ko malo bolje upoznat sa situacijom ?majestic24 je napisao/la:Da igra onaj s Duke-a,sto nije dobio ugovor bio bi rookie godine. Ovako ce vjerovatno biti John Wall
Ma nije on nesto ipak rezultati Duka su takvi zahvaljujuci Coach K a on mozda i dobije ugovor a ne bi on bio Rookie Wall,Griffin,Cousins po meni prva 3 favoritamajestic24 je napisao/la:Da igra onaj s Duke-a,sto nije dobio ugovor bio bi rookie godine. Ovako ce vjerovatno biti John Wall
-
- Kontakt:
dema je napisao/la:Dennis nije bio centar a bio je predobar odbrambeni igrac.Grant i nije bio los ali nije bio u to vrijeme ni blizu centara tipa Haakem,Ewing pa i Malon i Barkly ko visoko krilo ili ostali visoki igraci.Blair-a brate ja nisam naveo a taj lik je predobar skakac koji se dobro pozicionira i imace puno skokova ove sezone od mladih jos ce Love bit dobar skakac.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:Chandler je dobar u odbrani zbog toga je tu,a OKC ne moze dok ne dovede nekog pod kos ne moze branot reket kvalitetno a zasto svaka ekipa s gradi sampionske aspiracije na centarskoj liniji jer samo Bullsi su osvajali titule s losim centrima dok svi ostali moraju imat bar jake odbrambene centre ak zele bilo sta
tebi je horace grant bio loš?
dennis rodman bio loš?
zam da nisu centri ali i ovo koje si ti nabrojao nisu centri,blair npr.
izvini za blaira,mislio sam da si ti to spomenuo
-
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Jel ovo redosljed po kojem bi trebali biti poredani??Wolverine je napisao/la:ma kakvi detroit i indiana. oni ce torontu pravit drustvo na dnu istoka.![]()
moje prognoze:
Milwaukee bi trebao biti dobar...ipak se vraca Bogut nakon povrede...tu su Delfino,Jennings,Ilasova,fina ekipa skroz...
Washington po meni dosta slab ali mozda i uspiju do play off-a s obzirom na slabiju konkurenciju za to osmo mjesto.
Sto se tice zapada...tesko da Lakersi nece biti prvi...ne vidim ko bi mogao odgrati tako konstantno dobro na zapadu.Po meni jedino Oklahoma tu ispred Dallas-a...
milvoki je odličan na vanjskim pozicijama osobito na 2 i 3,redd,salmons,douglas-roberts,delfino,magette,mbah a moute,previše ih je
Dule objasnio neke stvar ostalim trenerima.neno#4 je napisao/la:Dule Mag jos jednom potvrdio da je doktor kosarke![]()
![]()
![]()
![]()
Prva evropska ekipa koja je uzela NBA ekipu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
misliš prva europska ekipa koja je dobila NBA ekipu na američkom kontinentu. koliko mene sječanje služi, nije ipak prva. prvi su bili Maccabi koji su dobili Toronto.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ma sve uredu za blair-a a ovaj Clevland je los tak da kad vidim samo kakvu su odbranu losu igrali CSKA im sutao kako je htio.Da je veliki trener jest al ovo su egzibicije i u jednoj ozbiljnoj utakmici bi ih i ovi Cavsi dobili
upravo sam pregledao video,gdje hakem,ajmo reci poducava howarda..tehnika suta,rad nogu i sl..
howardu dobro ide...
jos sto me iznenadilo,jeste forma hakema...kako se covjek drzi..jos uvjek je brz a i sut ga sluzi...
howardu dobro ide...
jos sto me iznenadilo,jeste forma hakema...kako se covjek drzi..jos uvjek je brz a i sut ga sluzi...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Haakem the Dream je doktor za Howarda jos on mora puno ucit sjecam se Shaqa kad je tek dosao u ligu bio ovako fizicki jak ko Howard sam bio jos bolji napadacki.E sta mu je Haakem radioT-MAC je napisao/la:upravo sam pregledao video,gdje hakem,ajmo reci poducava howarda..tehnika suta,rad nogu i sl..
howardu dobro ide...
heheh...mogu mislit..dema je napisao/la:Haakem the Dream je doktor za Howarda jos on mora puno ucit sjecam se Shaqa kad je tek dosao u ligu bio ovako fizicki jak ko Howard sam bio jos bolji napadacki.E sta mu je Haakem radioT-MAC je napisao/la:upravo sam pregledao video,gdje hakem,ajmo reci poducava howarda..tehnika suta,rad nogu i sl..
howardu dobro ide...
ma i ovde...hakem ko brzi voz proleti u nekim situacijama kraj howarda...
hakem bi se i dan danas mogao nosit sa nekim centrima...kako covjek jos uvjek koristi ledznu tehniku,pa roling,a i sut dobar...

bas se vidi da je doktor za kosarku....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
hakeem je uz jordana najbolji ikada !
Hakeem, čovjek zbog kojeg navijam za Houston. zarekao sam se da mi se sin mora tako zvati pa makar se kozama oralo.
kad čovjek uzme sa koliko se on počeo baviti košarkom, a sa koliko večina ostalih igrača može se reči da je sigurno jedan od največih svih vremena. lakoča igre i u napadu i u odbrani se ne uči to se mora imati u sebi. povukao se ne zato što je postao loš, nego zato što više nije imao kome šta dokazivati. a i leđa su ga opasno "rasturala".

kad čovjek uzme sa koliko se on počeo baviti košarkom, a sa koliko večina ostalih igrača može se reči da je sigurno jedan od največih svih vremena. lakoča igre i u napadu i u odbrani se ne uči to se mora imati u sebi. povukao se ne zato što je postao loš, nego zato što više nije imao kome šta dokazivati. a i leđa su ga opasno "rasturala".
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.