FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Leo Mesi kadi pokazao srednji prsti navijacima barse bi leto iz varselone a ne recimo tamo neki 2-3 golman, ili da kaze trenerovo ponasanje i metode su zastarjele i koristile su se prije 100 godina, i to 3 ca opcija desnog beka. Hejj bek
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa Babović aaaa?belosevic28 je napisao/la:Samo ne mijenjati previse tim. Sa Rahmanovicem neka bude sta struka odredi. Ne znam, vrzma mi se po glavi Ordagic. Predobar je bio u nasoj ligi, vidim gore nikako ne igra...evo ne znam Boga mi
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma isfur'o. Amer je novi na trzistu :IfJuNouVatAjMin:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko se lik prizivao, da je došao, ja mislim da bi bio gori od Rustemovića.. Ma kakvog Rustema, nasljednik Radulovića.belosevic28 je napisao/la:Ma isfur'o. Amer je novi na trzistu :IfJuNouVatAjMin:
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedno 9 prelaznih rokova hahaAlfredNobel je napisao/la:Koliko se lik prizivao, da je došao, ja mislim da bi bio gori od Rustemovića.. Ma kakvog Rustema, nasljednik Radulovića.belosevic28 je napisao/la:Ma isfur'o. Amer je novi na trzistu :IfJuNouVatAjMin:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da se bolje pokažu igrači koji uđu "na mala vrata" nego ova "mega pojačanja".
Ako pogledamo u proteklom periodu smo imali toliko promašaja, razni Husejinovići, Alispahići, Ikandei i ostali, a rezultat rinaka.
Ako pogledamo u proteklom periodu smo imali toliko promašaja, razni Husejinovići, Alispahići, Ikandei i ostali, a rezultat rinaka.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
idemo sad jakoooooo svi sviiii
Zaklet na bordo bijele bojeeeeeeeee
da vjeeeeeeecno cu ih bodrit jaaaaaaa
i uvijekkkkk cu biti tu za tebeeeee
ti nikadaaaaa neces biti saaaaaam
ajde samoooo zabi golllll
pa da planeeee Koseeeevo
i da grmi sampionnnnn je sarajvooooooo
A s druge strane Tatar, Adukor, Komazec onda... Fakat, svi koje smo nafurali su se ugasili k'o cigara. Ovi koje raja ismijava na početku redovno unište sve ispred sebe.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Imam neki osjećaj da se bolje pokažu igrači koji uđu "na mala vrata" nego ova "mega pojačanja".![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro se sjećam komentara za Tatara.. @BordoSarajevo je prednjačio, vazda smo se kačili, jer sam govorio da je teren jedino mjerilo i da treba sačekati. Danas momak jedan od najboljih i najefikasnijih igrača lige i legao nam je pravo po tom krilu. Da smo ostali na Šišiću, to bi bio suicid.
-
belosevic28
- Kontakt:
Cek, jel to onaj momak koji je Upravi i Musemicu zelio dugu bolest i tesku smrt? Nije relevantan vjeruj mi... Sad ih u zvijezde zakiva.AlfredNobel je napisao/la:Dobro se sjećam komentara za Tatara.. @BordoSarajevo je prednjačio, vazda smo se kačili, jer sam govorio da je teren jedino mjerilo i da treba sačekati. Danas momak jedan od najboljih i najefikasnijih igrača lige i legao nam je pravo po tom krilu. Da smo ostali na Šišiću, to bi bio suicid.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vazda je tako bilo, možda je jedino Benko izuzetak.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Imam neki osjećaj da se bolje pokažu igrači koji uđu "na mala vrata" nego ova "mega pojačanja".![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igraci zeljni dokazivanja I tog nekog afirmisanja kao ozbiljnog igraca najbolji budu kod nas, pa cak I ovi sto samo hoce da se ispale su svjesni da moraju pokazat nesto prvo da bi otisli...Ahmet, Krste, Dupovac su rijetkosti koji iako su afirmisani su dosli da igraju do kraja karijere iz neke emocije a mogli su se zajebavat po madjarskoj, sloveniji za vise love samo tako...
I tu se dodaju jos Akademci sa jednako velikom zeljom za dokazivanjem I afirmacijom to je odlican miks,
Dodavati tu ove neke ufurane "zvijezde" na zalasku karijere je bas osjetljivo, karakter je presudan ali I osjecaj odgovornosti I da li su ikada igrali za klub sa visokim ocekivanjima??
I tu se dodaju jos Akademci sa jednako velikom zeljom za dokazivanjem I afirmacijom to je odlican miks,
Dodavati tu ove neke ufurane "zvijezde" na zalasku karijere je bas osjetljivo, karakter je presudan ali I osjecaj odgovornosti I da li su ikada igrali za klub sa visokim ocekivanjima??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj nam Babovica i Sharbinija da se popisamo po konkurenciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da smo i mi ovdje na forumu dosli tobe ,nema vise spektakularni najava ,lazne euforije ,price o nekim istrosenim igracima kao da su Ronaldo . dosta je i uprava spustila loptu na zamlju nema vise najava idemo u LP ,najbolji smo na balkanu i slicnih gluposti,vjerovatno utice ovo na posjetu jer se u nas raja lozi na jake izjave i bacanje suplje npr Čiro kad bi dosao bilo bi 10 hiljada na tribinama a igra i rrzultati bi bili isti mozda i gori .
Uglavnom ovo je dobro ,mirna atmosfera a pozitivna
Uglavnom ovo je dobro ,mirna atmosfera a pozitivna
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I onda ti dođe Denis Kramar "na mala vrata" i isto tako izađe.skoroalen je napisao/la:A s druge strane Tatar, Adukor, Komazec onda... Fakat, svi koje smo nafurali su se ugasili k'o cigara. Ovi koje raja ismijava na početku redovno unište sve ispred sebe.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Imam neki osjećaj da se bolje pokažu igrači koji uđu "na mala vrata" nego ova "mega pojačanja".![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Denis Kramar aka Proktor iz policijske akademije 
Dodje i onaj iz zvezde haha talenat nebruseni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pantelija je napisao/la:Anid travancic
![]()
![]()
A on je stvarno bio igračina teška. Šteta što se glupirao. Mogao je u reprezentaciji biti..
Šta je sad sa njim?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...