FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2018, 12:10

Amca007 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la::ljepota: Anid travancic :ljepota: :ljepota: :ljepota:

A on je stvarno bio igračina teška. Šteta što se glupirao. Mogao je u reprezentaciji biti..

Šta je sad sa njim?
Slobodan igrac ... nisko teziste, strasan udarac , bez mozga ... ubila ga kladara i piva, losa fizicka sprema ...za slezenu se na kosevu fatao u 20min .... a mi na husrefa da ga stavi u prvih 11 ahahaahahaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 dec 2018, 12:21

slika

slika

slika

slika

slika

Anid Travancic je jedne prilike pijan sjeo u taksi i rekao mu da ga iz Sarajeva vozi u Jelah. Kad ga je taksista odvezo i pokazao racun ovaj mu samo rekao 'Klub ce platit' i izasao :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2018, 12:25

:rol: :rol: :rol: **** se jarane hahhahaha mene stid ovo gledati hahahh joj kad se sjetim hahah to se cekaju bugari, to babovic dolazi to brazilci, pisaj po sirotinji, a onda :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 dec 2018, 12:37

Al' Jesic.. Fakat :lol: :lol:
ZZ

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 dec 2018, 12:54

Da je potrefit sa kakvim malcom iz afrike da explodira kod nas pa ga uvalis u evropu kao novi Drogba
A zasto ne bi akademija malo uvozila talenata iz te afrike ili j Amerike ,zasto samo bih, mozda zbog jezika

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2018, 13:15

Pitaristok je napisao/la:Da je potrefit sa kakvim malcom iz afrike da explodira kod nas pa ga uvalis u evropu kao novi Drogba
A zasto ne bi akademija malo uvozila talenata iz te afrike ili j Amerike ,zasto samo bih, mozda zbog jezika
Za takvo sto ti treba dobar skauting, vise para, mogucnost skolovanja te djece na internacionalnim skolama...
Realno smo daleko od toga.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 dec 2018, 13:52

belosevic28 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Da je potrefit sa kakvim malcom iz afrike da explodira kod nas pa ga uvalis u evropu kao novi Drogba
Za takvo sto ti treba dobar skauting, vise para, mogucnost skolovanja te djece na internacionalnim skolama...
To su samo izgovori Beli, sve moze, samo je potrebna volja, plan i organizacija ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 dec 2018, 14:33

mislm da ne mogu stranci igrati takmicarske utakmice u mladim kategorijama samo prijateljske
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 dec 2018, 14:48

fera je napisao/la:
mislm da ne mogu stranci igrati takmicarske utakmice u mladim kategorijama samo prijateljske
Tacno, i onaj mali iz Sirije je moze igrati takmicarske...
Sabrine mi moje!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 15:00

Stroj1946 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
To su samo izgovori Beli, sve moze, samo je potrebna volja, plan i organizacija ;)
imali smo prije par sezona brazilaca u Akademiji, mislim da su zbog toga i otišli , znači jedino Wagnerovu đecu da prebacimo i Adukoru kakvu ženu zaganjamo i jedino tako ćemo imat strejndžere :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2018, 15:17

@stroj, slazem se a je moguce. Ali ke zato potreban bas bas jak skauting. Ne mozes otici i onako random dovesti nekoga. A to iziskuje pofine troskove. Koliko smo mi trenutno u mogucnosti, pitanje je...
P.S. Morala bi se reorganizacija i ligaskog takmicenja napraviti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 15:34

šta li nam treba od ovih :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski klub Sarajevo učinio je vrlo lijep gest prema svom rivalu iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, bijeljinskom Radniku, povodom najnovijeg slučaja vezanog za predsjednika, Mladena Krstajića.

Predsjednik FK Radnik, te aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, jutros je operisan u Beogradu i uslijedit će period rehabilitacije.

Povodom toga FK Sarajevo je poslao pismo podrške na adresu bijeljinskog kluba u kojem se navodi:

“Kolektiv FK Sarajevo želi predsjedniku, gospodinu Mladenu Krstajiću, uspješan oporavak i povratak redovnim radnim aktivnostima”.

slika
p.s. - evo vam Dule, da pomogne oporavku :rol: :rol: :tokralju: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 dec 2018, 15:45

Nemojmo zaboravit Alispahića... Priča se da svake sekunde treba da eksplodira :rol:
4.10.2009.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 dec 2018, 15:47

belosevic28 je napisao/la:@stroj, slazem se a je moguce. Ali ke zato potreban bas bas jak skauting. Ne mozes otici i onako random dovesti nekoga. A to iziskuje pofine troskove. Koliko smo mi trenutno u mogucnosti, pitanje je...
P.S. Morala bi se reorganizacija i ligaskog takmicenja napraviti.
Ma ne mora bas striktno biti za akademiju. Al moze se nafatat neki igraci 19, 20 godina, "otpaci" koji nisu uspjeli u Portugalu, Grckoj, Italiji ili Francuskoj, afrikanci, juzno amerikanci itd., koji dodju na probu ili odigraju 2,3 godine u tim omladinskim pogonima. Ima ogroman broj takvih igraca koji bi ovdje pojeli ligu. Samo treba naci odgovarajuce ljude da nas upute i kaze "E, ovaj i ovaj su dobri"... Znaci treba neke imati kao saradnike ili takve vrste. Za akademiju i nije bas dobro, imati strance, jer domaci igraci nece doci do izrazaja, s druge strane bi ih mozda natjeralo vise i bolje da rade. Zdrava konkurencija. Mac s dvije ostrice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 dec 2018, 16:13

Denchi je napisao/la:šta li nam treba od ovih :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski klub Sarajevo učinio je vrlo lijep gest prema svom rivalu iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, bijeljinskom Radniku, povodom najnovijeg slučaja vezanog za predsjednika, Mladena Krstajića.

Predsjednik FK Radnik, te aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, jutros je operisan u Beogradu i uslijedit će period rehabilitacije.

Povodom toga FK Sarajevo je poslao pismo podrške na adresu bijeljinskog kluba u kojem se navodi:

“Kolektiv FK Sarajevo želi predsjedniku, gospodinu Mladenu Krstajiću, uspješan oporavak i povratak redovnim radnim aktivnostima”.

slika
Peco stanuje na Koševu. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2018, 16:14

Eh tu se slazem. Ograniciti starosnu dob na 23 godine i 'stvarati' nive Adukore. Nisu aman zaman skuoi takvi igraci.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 16:24

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:šta li nam treba od ovih :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

slika
Peco stanuje na Koševu. :lol:
ili bodovi na proljeće :?: :hmmmmm: sviđa mi se štagod da je :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 16:33

Boban Lazić, slobodan, naš pasoš,Ajaxova Akademija, ima 1 nastup za mladu repku....

djecu bi pravili svim bekovima on i Tatar :tokralju: :bow:
samo ko će zvat Raiolu :D :bih:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 dec 2018, 17:21

Denchi je napisao/la:Boban Lazić, slobodan, naš pasoš,Ajaxova Akademija, ima 1 nastup za mladu repku....

Sumnjam da bi htio doći..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 dec 2018, 17:37

AlfredNobel je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Boban Lazić, slobodan, naš pasoš,Ajaxova Akademija, ima 1 nastup za mladu repku....

Sumnjam da bi htio doći..
Savršen igrač za nas, nigdje se nije zadržao duže od sezone.

17/18 Jul 1, 2017 FC Oss Netherlands FC Oss Unknown Unknown £158k Free Transfer

Znači sezonu i pol ne može da nađe tim, još prije toga nastupao za holandskog drugoligaša. Ne znam kako bi ovaj bio nekakvo pojačanje. Rang Liivaka i Lelića.
To što je igrao u Ajaksu, ne mora značiti da je neka igračina. Milion primjera gdje igrači iz juniorskih pogona velikana završe u amaterskom fudbalu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, itatabisine, Sazg i 11 gostiju.