NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Svaštara
Jer je ime kawhi jedinstveno,a leonard ucestalo.Isti razlog sto ljudi cesce kazu lebron nego james
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
u citavoj istoriji lige,od hiljade i hiljade igraca,samo 4 sa tim prezimenom,od stotina i stotina igraca trenutno,samo dva sa tim prezimenom,bas je ucestalo
zamisli ovo ti 4. strijelac fransize

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
uskoro i treci strijelac ekipe
Kawhi ili Giannis. Da je na 2 ili 3 godine Kawhi sigurno al na 5 je vec dilema.Kobe Bryant je napisao/la:Kada bi DANAS bili GM i imali novu franshizu i od 6 igrača sa istoka da izabrete jednig kao lice franshize , ko bi to bio :
hajmo reci da ste osigurali ugovor narednih 5 godina tog igraca
1. Kawhi (27)
2. Giannis (24)
3. Irving (26)
4. Embiid (24)
5. Simmons (22)
6. Tatum (20)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
šta će Irving tu? pa čak i SimmonsKobe Bryant je napisao/la:Kada bi DANAS bili GM i imali novu franshizu i od 6 igrača sa istoka da izabrete jednig kao lice franshize , ko bi to bio :
1. Kawhi (27)
2. Giannis (24)
3. Irving (26)
4. Embiid (24)
5. Simmons (22)
6. Tatum (20)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Barbarossa
- Kontakt:
A zasto ne?Lillard je napisao/la:šta će Irving tu? pa čak i SimmonsKobe Bryant je napisao/la:Kada bi DANAS bili GM i imali novu franshizu i od 6 igrača sa istoka da izabrete jednig kao lice franshize , ko bi to bio :
1. Kawhi (27)
2. Giannis (24)
3. Irving (26)
4. Embiid (24)
5. Simmons (22)
6. Tatum (20)
23
Jer Irving nije ta razina. Tatum može samo zato jer ima 20 godina. Simmons bez šuta nikad neće bit prvi igrač ekipe koja osvaja prsten.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
filipe razocarao si me sto toliko malo cijenis radju i divca
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:filipe razocarao si me sto toliko malo cijenis radju i divca
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
KK_Bosna je napisao/la:filipe razocarao si me sto toliko malo cijenis radju i divca
pogresno si ti mene izgleda shvatio,mislis li ti da npr. jokic odigra li jos 5-6 ovakvih sezona kao sto je ova ili vucevic mogu biti ispred radje i divca u nba?
BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:filipe razocarao si me sto toliko malo cijenis radju i divca
cemo ovo?
za jokica ima nade, frajer je unikatan, ali vucevic je klasicni nabijac statistike i uvreda je za divca i radju uopste u istu recenicu njega staviti.... skontaj samo da su divac i radja igrali u doba kad su centri harali NBA ligom, a oni su bili medju najboljim...filip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:filipe razocarao si me sto toliko malo cijenis radju i divca
pogresno si ti mene izgleda shvatio,mislis li ti da npr. jokic odigra li jos 5-6 ovakvih sezona kao sto je ova ili vucevic mogu biti ispred radje i divca u nba?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
nije radja bio medju najboljim centrima,jer nije bas ni igrao centra nego vise krilnog centra,divac jeste bio medju boljim,ne najboljim , ako medju boljim smatramo top 10
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dirk.Jedini koji ga moze srusiti je Giannis
#Punoljetstvo
nabroj mi 10 centara boljih od divca, al da su igrali iste godine svi? raspon nek ti bude 1990-2003 godina jer tad je igrao relevantnu ulogu...filip13 je napisao/la:nije radja bio medju najboljim centrima,jer nije bas ni igrao centra nego vise krilnog centra,divac jeste bio medju boljim,ne najboljim , ako medju boljim smatramo top 10
radja je centar ali je igrao na PF istina u bostonu... eto nadji mi 10 boljih PF 1994-1996 od njega?
BosniaBoston je napisao/la:Dirk.Jedini koji ga moze srusiti je Giannis
da,dirk pa gasol pa ostali
KK_Bosna je napisao/la:nabroj mi 10 centara boljih od divca, al da su igrali iste godine svi? raspon nek ti bude 1990-2003 godina jer tad je igrao relevantnu ulogu...filip13 je napisao/la:nije radja bio medju najboljim centrima,jer nije bas ni igrao centra nego vise krilnog centra,divac jeste bio medju boljim,ne najboljim , ako medju boljim smatramo top 10
radja je centar ali je igrao na PF istina u bostonu... eto nadji mi 10 boljih PF 1994-1996 od njega?
pa ja napisah da je bio u deset najboljih,divac,ne i u npr. top 5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.