FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledam sada ovog Slovenca na youtube, dajte ga u klub da pregazimo ligu ko plitak potok 
oni anam , frajer u komplet karijeri 15 puta asist daoThrillerHz je napisao/la:svrsavalo se i na Stojana Vranjesa, pa evo...
to samo Misketu mogu prodat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne vjerujem da je jača liga od naše lige, al' ostalo potpisujem.MortemHz je napisao/la:Sve to stoji ali kontam gdje će ba njega, lik je dao 10 golova i ima 2 asistencije kao ofanzivni vezni igrač (ako se ne varam) u 15 kola lige koja je jača od naše.Zukanovic je napisao/la:Znam ga ja. sacu ga pitati ima istine. prije 2 godine bio isto tema kod nas. steo otici iz Ljubljane zbog navijaca. ali ipak osto.
sada onaj vlastnik nesto poludio. hoce trenera da izbaci i pola ekipe
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma jača za klasu Bgm. Stalno liga šampiona, evropska liga, Maribor Čelsija dobio, Zavrč doveo Rieru što je u Liverpulu igrao nedavno itd itd. Puno bogatija, atraktivnija, s boljom infrastrukturom itd.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne vjerujem da je jača liga od naše lige, al' ostalo potpisujem.MortemHz je napisao/la:Sve to stoji ali kontam gdje će ba njega, lik je dao 10 golova i ima 2 asistencije kao ofanzivni vezni igrač (ako se ne varam) u 15 kola lige koja je jača od naše.Zukanovic je napisao/la:Znam ga ja. sacu ga pitati ima istine. prije 2 godine bio isto tema kod nas. steo otici iz Ljubljane zbog navijaca. ali ipak osto.
sada onaj vlastnik nesto poludio. hoce trenera da izbaci i pola ekipe
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Prednosti Slovenije: bolja infrastruktura, bolji tv prijenosi, veće plate, bolja organizacija same lige, Maribor, Olimpija.skoroalen je napisao/la: Ma jača za klasu Bgm. Stalno liga šampiona, evropska liga, Maribor Čelsija dobio, Zavrč doveo Rieru što je u Liverpulu igrao nedavno itd itd. Puno bogatija, atraktivnija, s boljom infrastrukturom itd.
Nedostaci: očajna posjećenost utakmica, nema jakog rivalstva među klubovima, sem prva 3-4 kluba svi ostali klubovi prilično amaterski.
Da sam fudbaler gledajući sve ovo izabrao bih definitivno Sloveniju, ali opet i pored svega toga mislim da im liga nije bolja od naše.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta vam je ljudi, kakve su to usporedbe s onim amaterom Stojanom? Kronaveter je igračina samo takva i kad bi ga usporedili s Rahmanom, drastična je to razlika i veliki upgrade. Ovakav igrač spada u one 'kapitalce'.
Daj bože da dođe, unaprijedio bi igru za barem jedan nivo.
Daj bože da dođe, unaprijedio bi igru za barem jedan nivo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Halalite vi sto sam skeptican povodom Roka, samo me strah da ne bude jedan u nizu... Iskreno volio bih da dodje i bude kao Benko ili Ahmetovic, jer igrac kao on, da koristi svoj full potencijal, u ovoj ligi moze komotno da gu.zi sve redom jos 5 godina, samo me brine da li ima motiv za tako nesto... (Samim tim sto ne zeli da dodje u nasu ligu, pokazuje da covjek ima motiv da i dalje igra u boljim uslovima
, zato me i brine ako ipak pristane doci )
1946~
- ElCartel11
- Kontakt:
Rok je igracina, razlog sto ima toliko golova na svom kontu je taj, sto je glavni izvodjac penala kod Olimpije, ali isto tako ga zna uvaliti i iz igre 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kad čujem riječ "kapitalac" na forumu odmah mi se kosa na glavi diže, iako sam kratko ošišan.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mora da po donjoj glavi nisi kratko osisanKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kad čujem riječ "kapitalac" na forumu odmah mi se kosa na glavi diže, iako sam kratko ošišan.
BATMAN HAS NO LIMITS
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam skeptican glede dolaska, glede eventualnih igara nikako!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- slusajmater
- Kontakt:
hocemo akademce, yebo vas slovenija i njihov Rok ko fol
dolazi rok
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gotham je napisao/la:Mora da po donjoj glavi nisi kratko osisanKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kad čujem riječ "kapitalac" na forumu odmah mi se kosa na glavi diže, iako sam kratko ošišan.
Šalim se brate malo, ne zamjeri.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tako je majstore, slušaj Emire Hadžiću!slusajmater je napisao/la:hocemo akademce, yebo vas slovenija i njihov Rok ko fol
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovaj Rok se spominjo prije 3,4 godine kad je bio bez kluba. Neka šuplja bila. Vidim opet. Lik igra redovno za Olimpiji, ne znam što bi vamo dolazio, kad može ostat u Sloveniji igrat. Ako već hoće da pređe negdje.
Mozda je 'amidza' odrijesio kesu konacno 
Ako dodje ovdje, biti ce Roko Sifredi 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, OzmoodPinglewood, trunks1946 i 11 gostiju.