FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Radi Zelje i radi sebe se Ublehas treba povuci prije Skupstine. Ne treba klubu preglasavanje na Skupstini. Zahvalit mu se na ucinjenom i daleko mu kuca od nase.
https://postimg.cc/cv4W9G6Y
Sta ce ova Uprava, ovo su sve zasluge Violine i Zuje. Zahvaljujuci njima Klub vrijedi preko 20 miliona.
Svaka Vam cast samo nastavite i ni milimetra vi znate u sta se treba ulagati
Sta ce ova Uprava, ovo su sve zasluge Violine i Zuje. Zahvaljujuci njima Klub vrijedi preko 20 miliona.
Da ali gosk, zvijezda, simin han, krupa to ne znajuPlavi1987 je napisao/la:https://postimg.cc/cv4W9G6Y

💩💩
- plavousrcu
- Kontakt:
Nista je to, kada kule osvanu vrijedit cemo 80 miliona. Radi se o procjeni od prije tri godine kada Ublehas nije bio ni clan Skupstine. Hvala Zuji i VioliniPlavi1987 je napisao/la:https://postimg.cc/cv4W9G6Y

Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 11 dec 2018, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
NI MILIMETRA
- plavousrcu
- Kontakt:
Gotovo jePlavi1987 je napisao/la:NI MILIMETRA

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samir Bekric: “Uprava koja me je i vratila na Grbavicu se odjednom pocela ponasati kao da ih placa uprava FK Sarajeva. Upozoravao sam ih da nije dobro to sto rade i da ce im se vratiti kao bumerang. Nisu me poslusali i vidite sta se desilo na kraju. Zeljo je veliki klub, i siguran sam da ce se izvuci iz ove situacija jako brzo.”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ode upravaaaaaaa 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Plaćenici će doći na svoje, evo ja ću vam zvanično reci da se ne pišu raznorazne kombinacije: Uprava odlazi, i još dosta ljudi iz kluba!!!!Zeljo92 je napisao/la:Ode upravaaaaaaa
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Lupas li lupasplavousrcu je napisao/la:Nista je to, kada kule osvanu vrijedit cemo 80 miliona. Radi se o procjeni od prije tri godine kada Ublehas nije bio ni clan Skupstine. Hvala Zuji i VioliniPlavi1987 je napisao/la:https://postimg.cc/cv4W9G6Y
Svaka Vam cast samo nastavite i ni milimetra vi znate u sta se treba ulagati. Hajde sad iz ladice vadi olovke, vakat je. Sve je blize 23.

Srdjan Stanic pitarski ker
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema dosta, nego svi mrs iz kluba. Ako bude potrebe za angazmanom bilo koga od otjeranih bice angazovani. Metla.idevlak je napisao/la:Plaćenici će doći na svoje, evo ja ću vam zvanično reci da se ne pišu raznorazne kombinacije: Uprava odlazi, i još dosta ljudi iz kluba!!!!Zeljo92 je napisao/la:Ode upravaaaaaaa
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 11 dec 2018, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
uspjeli smo, ulazimo mi forumasi(tj. samo kriticari misketa) u klub, i sve cemo da rasprodamo i stadion i sve, i zadnju marku cemo izvuc iz klubaidevlak je napisao/la:Plaćenici će doći na svoje, evo ja ću vam zvanično reci da se ne pišu raznorazne kombinacije: Uprava odlazi, i još dosta ljudi iz kluba!!!!Zeljo92 je napisao/la:Ode upravaaaaaaa

Opusteno, bio je Zeljo i prije Senada i Amara a bgm bit ce i poslije

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Za koji portal je ovo Bekric izjavio ? pa dobro donekle nista nije slago, neka se idalje klupko odmotova, Jos ako bude istina da je Miske tu do nove godine da se onda povlaci i da dolazi Amar i njegova Cetvorica u upravu bicemo svi sretnikerimatomic1921 je napisao/la:Samir Bekric: “Uprava koja me je i vratila na Grbavicu se odjednom pocela ponasati kao da ih placa uprava FK Sarajeva. Upozoravao sam ih da nije dobro to sto rade i da ce im se vratiti kao bumerang. Nisu me poslusali i vidite sta se desilo na kraju. Zeljo je veliki klub, i siguran sam da ce se izvuci iz ove situacija jako brzo.”

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
U ovoj atmosferi niko i neće da radi u Želji, sve i kad bi neko htioplavousrcu je napisao/la:Nema dosta, nego svi mrs iz kluba. Ako bude potrebe za angazmanom bilo koga od otjeranih bice angazovani. Metla.idevlak je napisao/la:Plaćenici će doći na svoje, evo ja ću vam zvanično reci da se ne pišu raznorazne kombinacije: Uprava odlazi, i još dosta ljudi iz kluba!!!!Zeljo92 je napisao/la:Ode upravaaaaaaa
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Eno navijaci pljuju po Amaru, otvoreno samo sto ne kazu da ga mrze, a qrce se da smo najtrofejniji. Popljuvase sve jer par idiota nahajcase raju da se violina vraca i da nova uprava koja dodje nece placati porez, sramotno i jadno sta se desava a ni 1% od tog nije istina.
pa sta je istina, daj mi ti reci...Zeljo92 je napisao/la:Eno navijaci pljuju po Amaru, otvoreno samo sto ne kazu da ga mrze, a qrce se da smo najtrofejniji. Popljuvase sve jer par idiota nahajcase raju da se violina vraca i da nova uprava koja dodje nece placati porez, sramotno i jadno sta se desava a ni 1% od tog nije istina.
Ja ću ti reći, ovo što je Amar radio zadnji par mjeseci je jadno i bezobrazno.
On nije Željo, bio on ili ne, ja ću i dalje biti uz svoj klub.
A.O.
A.O.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma za redakciju onog solo novinara koji ima stranicu na facebooku, ne mogu sada da to nadjem poslat cu ti kad mi opet iskoci.Neymar11 je napisao/la:Za koji portal je ovo Bekric izjavio ? pa dobro donekle nista nije slago, neka se idalje klupko odmotova, Jos ako bude istina da je Miske tu do nove godine da se onda povlaci i da dolazi Amar i njegova Cetvorica u upravu bicemo svi sretnikerimatomic1921 je napisao/la:Samir Bekric: “Uprava koja me je i vratila na Grbavicu se odjednom pocela ponasati kao da ih placa uprava FK Sarajeva. Upozoravao sam ih da nije dobro to sto rade i da ce im se vratiti kao bumerang. Nisu me poslusali i vidite sta se desilo na kraju. Zeljo je veliki klub, i siguran sam da ce se izvuci iz ove situacija jako brzo.”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sta je radio, reci mi, posto ja ne znam,idevlak je napisao/la:pa sta je istina, daj mi ti reci...Zeljo92 je napisao/la:Eno navijaci pljuju po Amaru, otvoreno samo sto ne kazu da ga mrze, a qrce se da smo najtrofejniji. Popljuvase sve jer par idiota nahajcase raju da se violina vraca i da nova uprava koja dodje nece placati porez, sramotno i jadno sta se desava a ni 1% od tog nije istina.
Ja ću ti reći, ovo što je Amar radio zadnji par mjeseci je jadno i bezobrazno.
On nije Željo, bio on ili ne, ja ću i dalje biti uz svoj klub.
Istina je da se nece vracati stara uprava niti bilo ko iz stare uprave, dolaze novi, obecao sam da necu javno reci imena ljudi.
Mogul ja reci sta je Misimovic radio zadnje 3 godine, nakon sto ti kazes sta je Amar?
- plavousrcu
- Kontakt:
Doveli ste klub u situaciju da nece niko da mu se priblizi. Dobro ste shvatili, samo niste na vakat. Sreca je da se moze spasiti uz mnogo vremena i rada. Metla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.