FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 11 dec 2018, 12:27

Stroj1946 je napisao/la:Ovaj Rok se spominjo prije 3,4 godine kad je bio bez kluba. Neka šuplja bila. Vidim opet. Lik igra redovno za Olimpiji, ne znam što bi vamo dolazio, kad može ostat u Sloveniji igrat. Ako već hoće da pređe negdje.
Vrati se par stranica, tjera ga vlasnik olimpije iz kluba...ne znaci da ce kod nas ali bi mogao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 11 dec 2018, 12:32

hard Rok aleluja
BATMAN HAS NO LIMITS

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 dec 2018, 12:56

Produzenje Adukora i Rahmanovica > Potpis Kronavetera
1946~

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 dec 2018, 13:05

ako dovedu ovog slovenca ja im skidam kapu....zvuci mi nerealno da ovakav igrac moze da zaluta u nasu ligu, Benko, Adukor i svi ostali koji su dolazili su extra igraci al nisu dugo igrali ili su igrali jako malo pa su dosli kod nas da malo ozive karijeru...ovaj igra ko sat, standardan je i po meni moze da bira jace lige od nase. Jedino ako nasi nisu spremni na neku nemoralnu ponudu da mu ponude. U svakom slucaju ako planiramo da se ne obrukamo ponovo u Evropi ovo je tip igraca koje treba dovoditi i ni milimetra ispod ovog levela.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 dec 2018, 13:31

Spustite ljestvicu momci. :rol:

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 11 dec 2018, 14:13

Kakav šut ima Kronaveter :tokralju:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 dec 2018, 14:23

Benkara21 je napisao/la:Kakav šut ima Kronaveter :tokralju:
A ti i dalje pričaj svima kakav šut Kronaveter ima. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 11 dec 2018, 14:30

Said zvani preckotres na aparatima. :lol:

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 11 dec 2018, 14:32

Sto se prija pomirite sa tim da ova slovenac nece doci, bice vam lakse :)

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 dec 2018, 14:39

I sad se svi nafurali na Kronavetera, pa kad neki Tatar dodje, ide val nezadovoljstva, pljuvanja itd itd :urnebes:
1946~

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 dec 2018, 14:45

Došao, nedošao, nije bitno, bitno je da se struka trudi da ozbiljno radi svoj posao.
Sada se stvarno vidi, koliko nas je Visocak gušio.
:kafa:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 dec 2018, 14:45

Ma kakav Slovenac. Ne treba uopšte o tome pričati. Daj Bože da griješim, ali ne bih da lažem sam sebe.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 11 dec 2018, 14:47

Ovaj ako potpise, istece mu ugovor prije nego sto mu ja zapamtim prezime

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 dec 2018, 14:47

zlo87 je napisao/la:Pregovara li se sa Adukorom?
Nisu nasli zajednicki jezik. Nije za ovo vrijeme nista bosanskog naucio, a mi ga ne znamo zayebat na engleskom :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 dec 2018, 14:59

Vise sam za (Brkica,Tomica ili pak Suljica) nego za ovoga.Ako je vec raskol dole ipak sam za neku sigirniju i jeftiniju varijantu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 dec 2018, 15:09

miky_hz je napisao/la:Vise sam za (Brkica,Tomica ili pak Suljica) nego za ovoga.Ako je vec raskol dole ipak sam za neku sigirniju i jeftiniju varijantu.
Tomića ne bih volio vidjeti u dresu FKS, bez obzira što je klasa za ovu ligu. Rijetko odvratan igrač.

Suljić bi bio nekako najbolje rješenje za dovesti. On i Tatar kao Robben i Ribery :opaopa: :opaopa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 11 dec 2018, 15:24

skoroalen je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Kakav šut ima Kronaveter :tokralju:
A ti i dalje pričaj svima kakav šut Kronaveter ima. :rol:
Halo gazda, otkud tebe na forumu :rol:
Škoro mi gazdaluk
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 dec 2018, 15:29

ThrillerHz je napisao/la:Produzenje Adukora i Rahmanovica > Potpis Kronavetera
totalno nevezano
pogotovo Rahmanović koji je zatvoreno poglavlje
:wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 11 dec 2018, 15:35

Pozdrav svima, novi sam clan na forumu, stari clan kluba. Na utakmice sam isao jos davno prije rata sa djedom. Kada su postizali golove druga djeca su izgovarali ime nekog random igraca, ja uvijek i iskljucivo Safeta Susica. U Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, gdje god sam bio... Ono sto pamtim je uglavnom poslije rata, Kosevo i utakmice dok su jos bodljikave zice bile oko stadiona. Pamtim Hercu, Usanovica sa motkom u ledjima, Smjecanina s brzinom ranjenog puza, Uscuplica sa topom, Turkovica, Skoru, Bucu itd.. Clansku Hz sam imao poslije rata. Tada smo bacali clanske sa vrha tribine da mogu i drugi uci. Poslije, pamtim sambu na sjeveru... Danas uglavnom pratim na TVu, odem na zapad kada mogu, Atalanta, derbi, ne jer su to kao neke vece utakmice, vec eto, tako se namjestilo... Ovaj forum citam par godina.

Mislim da bi ovo Sarajevo izbacilo Olimpiju u dvije utakmice. Obzirom da je ovaj Rok dobar igrac, on bi sigurno imao mjesta i u Sarajevu, pogotovo ako ima neki mentorski mentalni sklop. Mi vec imamo Krstu, Ahmetovica, a ovaj mi je vise zamjena za Velkoskog nego za Rahmanovica. Ima ugovor do 2019. pa ne vidim da bi mogao doci, a platiti za njega ne mislim da trebamo... Ko zna, mozda se Olimpija raspada... Kad ce vise utakmice?
doktor

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 dec 2018, 15:41

pierce je napisao/la:Pozdrav svima, novi sam clan na forumu, stari clan kluba. Na utakmice sam isao jos davno prije rata sa djedom. Kada su postizali golove druga djeca su izgovarali ime nekog random igraca, ja uvijek i iskljucivo Safeta Susica. U Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, gdje god sam bio... Ono sto pamtim je uglavnom poslije rata, Kosevo i utakmice dok su jos bodljikave zice bile oko stadiona. Pamtim Hercu, Usanovica sa motkom u ledjima, Smjecanina s brzinom ranjenog puza, Uscuplica sa topom, Turkovica, Skoru, Bucu itd.. Clansku Hz sam imao poslije rata. Tada smo bacali clanske sa vrha tribine da mogu i drugi uci. Poslije, pamtim sambu na sjeveru... Danas uglavnom pratim na TVu, odem na zapad kada mogu, Atalanta, derbi, ne jer su to kao neke vece utakmice, vec eto, tako se namjestilo... Ovaj forum citam par godina.

Mislim da bi ovo Sarajevo izbacilo Olimpiju u dvije utakmice. Obzirom da je ovaj Rok dobar igrac, on bi sigurno imao mjesta i u Sarajevu, pogotovo ako ima neki mentorski mentalni sklop. Mi vec imamo Krstu, Ahmetovica, a ovaj mi je vise zamjena za Velkoskog nego za Rahmanovica. Ima ugovor do 2019. pa ne vidim da bi mogao doci, a platiti za njega ne mislim da trebamo... Ko zna, mozda se Olimpija raspada... Kad ce vise utakmice?

Dobrodošao drug :wave:

I ja sam mišljenja da bi se dobro ponosali sa Olimpijom, jednostavno mi je poraslo samopouzdanje poslije ovakve polusezone.

Što se tiče Roka i ugovora, stvar i jeste u tome što su neki problemi u Olimpiji i Rok je valjda slobodan da potraži novi klub, bez plaćanja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.