Amar je kriv za sadasnju situaciju u klubu.plavousrcu je napisao/la:Doveli ste klub u situaciju da nece niko da mu se priblizi. Dobro ste shvatili, samo niste na vakat. Sreca je da se moze spasiti uz mnogo vremena i rada. Metla.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar je kriv za sadasnju situaciju u klubu.plavousrcu je napisao/la:Doveli ste klub u situaciju da nece niko da mu se priblizi. Dobro ste shvatili, samo niste na vakat. Sreca je da se moze spasiti uz mnogo vremena i rada. Metla.
Ti prvo treba da znas da je meni stalo do kluba ma ko bio trener, predsjednik...a vidim i tebi.Zeljo92 je napisao/la:Sta je radio, reci mi, posto ja ne znam,idevlak je napisao/la:pa sta je istina, daj mi ti reci...Zeljo92 je napisao/la:Eno navijaci pljuju po Amaru, otvoreno samo sto ne kazu da ga mrze, a qrce se da smo najtrofejniji. Popljuvase sve jer par idiota nahajcase raju da se violina vraca i da nova uprava koja dodje nece placati porez, sramotno i jadno sta se desava a ni 1% od tog nije istina.
Ja ću ti reći, ovo što je Amar radio zadnji par mjeseci je jadno i bezobrazno.
On nije Željo, bio on ili ne, ja ću i dalje biti uz svoj klub.
Istina je da se nece vracati stara uprava niti bilo ko iz stare uprave, dolaze novi, obecao sam da necu javno reci imena ljudi.
Mogul ja reci sta je Misimovic radio zadnje 3 godine, nakon sto ti kazes sta je Amar?
Zele ali nece uci u klub u tom je kvaka, ta se prica proteze po forumima i ispada da ce oni fkt uci u klub a nece. Ko ce uci sa sigurnoscu ne mogu reci ali sacekajmo skupstinu.idevlak je napisao/la:Ti prvo treba da znas da je meni stalo do kluba ma ko bio trener, predsjednik...a vidim i tebi.
Drugo, nije istina da se neće vraćati pojedini ljudi koji su bili u upravljačkim strukturama.
treće, pa napiši da u upravu žele, Duraković,Imširović, Dautbašić šta je problem.
vIdiš da ja znam ponešto, a to šta su radili zaista nije za foruma
Meni je svijedno, ja samo želim stabilizaciju, nemam ja protiv Amara ništa, niti protiv ovih ljudi koje sam naveo, ali ako već preuzimate klub, dajte da stanemo na noge u svim segmentima, uprava ide tako da više u vezi toga ne treba raspravljatiZeljo92 je napisao/la:Zele ali nece uci u klub u tom je kvaka, ta se prica proteze po forumima i ispada da ce oni fkt uci u klub a nece. Ko ce uci sa sigurnoscu ne mogu reci ali sacekajmo skupstinu.idevlak je napisao/la:Ti prvo treba da znas da je meni stalo do kluba ma ko bio trener, predsjednik...a vidim i tebi.
Drugo, nije istina da se neće vraćati pojedini ljudi koji su bili u upravljačkim strukturama.
treće, pa napiši da u upravu žele, Duraković,Imširović, Dautbašić šta je problem.
To je to, unijeli strah ljudima u kosti na onom forumu, necu ni da ga spominjem koliko mi se ogadio hinjaluk i poturanje raznoraznih prica. Meni se to jednom desilo i nasjeo sam, nikad vise!idevlak je napisao/la:Meni je svijedno, ja samo želim stabilizaciju, nemam ja protiv Amara ništa, niti protiv ovih ljudi koje sam naveo, ali ako već preuzimate klub, dajte da stanemo na noge u svim segmentima, uprava ide tako da više u vezi toga ne treba raspravljatiZeljo92 je napisao/la:Zele ali nece uci u klub u tom je kvaka, ta se prica proteze po forumima i ispada da ce oni fkt uci u klub a nece. Ko ce uci sa sigurnoscu ne mogu reci ali sacekajmo skupstinu.idevlak je napisao/la:Ti prvo treba da znas da je meni stalo do kluba ma ko bio trener, predsjednik...a vidim i tebi.
plavousrcu je napisao/la:Bojim se za Željinu budućnost ako se Senad Misimović povuče. Misimović je najbolji predsjednik kojeg je Željezničar imao u novije vrijeme”- izjavio je za **** Zoran Samardžija, nekadašnji član čuvene Željine generacije iz osamdesetih godina.
Samardžija je pojasnio svoju tvrdnju.
“Misimović je uradio, uz dužan respekt prema prethodnicima, više nego i jedan od predsjednika. Pogledajte kako je izgledala Grbavica prije, a kako danas lijepo izgleda. On ima za cilj da natkrije istočnu tribinu i da Grbavica zadovoljava najviše kriterije za reprezentativne utakmice”, podsjetio je Samardžija.
Klub pod njegovim vodstvom nema željene rezultate. Umjesto na Grbavici, titule odlaze u Mostar. Samardžija ima objašnjenje zašto je to tako.
“Misimović nije želio do titula nečasnim radnjama. Ako ga zato neki prozivaju, ja vam kažem da svaki iskreni navijač Želje treba biti ponosan što ima takvog predsjednika.
Komentirao je i mogućnost da “idealan tandem” Misimović i Amar Osim vode klub.
“Mislim da je to nemoguća opcija! Zato što je Misimović čovjek koji radi, ima viziju i zanima ga transparentan i pošten način rada”.
Na kraju je dodao.
” Šta su to drugi uradili? Kako su osvajali titule? I oni se javljaju kao spasioci. Šta su dali Želji, koliko su uradili i izgradili, a koliko su klub koristili u privatne svrhe. Samo neprijatelji Želje mogu priželjkivati odlazak uspješnog biznismena kakav je Misimović. Ja se nadam da će članovi skupštine, kada vide izvještaj, šta je sve uradila uprava, dati novi mandat Misimoviću i njegovom timu”, poručio je jasno i glasno Zoran Samardžija.
Radi masinerija. Necete razbojnici. Na sve ste spremni kako biste i dalje krcmili, ali nece moci ove noci. Analni planinari pogledajte na sta vam je gazda spreman. Samo gledajte. NI MILIMETRA.
ahahha wtf , sta ovo treba da znaciKomentirao je i mogućnost da “idealan tandem” Misimović i Amar Osim vode klub.
“Mislim da je to nemoguća opcija! Zato što je Misimović čovjek koji radi, ima viziju i zanima ga transparentan i pošten način rada”.
Mozda zato sto mu je u raskid stavljeno da ne smije pricat sa medijima? To je taj transparentni miske, a Samardzija samo prica jer ima licne koristi dok je miske u klubu jer moze gurat svoje igrace i trenereTopnikus je napisao/la:Pista je dosta stvari u pravu. Trebamo gledati stvari realno. Stadion, uredjenost kluba i to je Ispred svih klubova u BiH. Primanja igraca ocigledno dobra dok niko nece da ide, a price nece nam niko da dodje vise su za malu djecu. Svi oni hoce za pare. Zasto se ne oglase sada Veca, Krpic, Zec, Rama ako je lose? Nek se oglase i svi ce stati uz njih uradit ce se promjene i moze im biti bolje samo. Zasto Arezina suti? Menadzer da prica, a ja necu. I tacno je da su kod prethodnika padali krovovi i da smo lici na mahalu u organizaciji, a sada to nije slucaj. E sada idemo na tu viziju i sportski segment. Tu smo losi, ali i ne bas. Pa nismo ni ranije bili sampioni svake godine. Kup nam je malo jer smo mi kao Barca. Dajte nam viziju za sport, sta planirate i.kada te koliko. Ulazimo bez ciljeva i onda ne znamo sta i kako. Dajte cilj plan. Nenojte glumiti pametnjakovice nista drugo! A ljudima niko nece udovoljiti. Isti koji su se kleli u Misimovica sada su protiv, te ce oni lako opet okrenuti plocu. Da smo u borbi za prvo sada ne bi on glumili. Ostali sto pisu gledaju neku korist njih ne zanima ni Zeljo nit iko. Da ih zanima ne bi samo isto ponavljali i gledali daj da ode neko. Kada vole Zelju nek sjednu svi bitan je ZELJO, ne njihovi inati.
irfo je napisao/la:ahahha wtf , sta ovo treba da znaciKomentirao je i mogućnost da “idealan tandem” Misimović i Amar Osim vode klub.
Na ovu izjavu pravi Zeljovci, ne analni planinari, moraju hitno reagovati. Klub ga treba tuziti iz istih stopa i uzeti mu vise nego sto je on uzeo od Lendricevog tranfera. Jos jedan autogol Ublehasa.irfo je napisao/la:Najvise zla klubu nanose "navijaci" koji ce ovako presutno potvrditi na ove tvrdnje o nekom Amarovom "namjestanju" titula, zali Boze budala.
Ma dusa draga kako on zna sta treba Amarr uraditiTopnikus je napisao/la:Stimalo se i uvijek ce se stimati i kupovati. U ovoj zemlji ne treba birati nacin da se dodje do cilja. To Amar zna i ja mu skidam kapu. To treba znati Misimovic i ostali. Ovdje raja samo gleda tabelu i titulu pa makar odma ispadali od prvaka Andore. To smo mi, pet minuta slave je dosta, niko ne pita sta ce biti za pet dana. Igraci su kurave njih boli k za zeljom, nek.idu ako je lose. Ne oni lete tu i ove ce zime opet svaki. A Amar mi trebao izaci jednom javno i reci zelim ili ne zelim sa Misimovicem, zelim sa tim i tim pravimo to i to. Sve ostalo je kurvanje cisto. Amar je jednom pobjegao i sa strane pratio pamte i to navijaci ne samo uspjehe. A ovi sto laju po forumima i slicno da se zna da ide Misimovic ustvari samo prave pritisak jer znaju da trenutno ostaje, dakle da je vcrs skupstina ostao bi. E sad je cilj njihov da se to ne desi ipak.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Meshko91 i 35 gostiju.