Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Dobar pocetak mada gube. Publika na nogama. Tri zakucavanja u nizu
Đavejl mu pozelio dobrododlicu u novu sezonu
ima li iko bolji link od ovog mog katastrofalnog? Hvala
Hvala ti!
-
- Kontakt:
Štekaju li vama streamovi na redditu?
Malo pogubljen Nurk
- Nerminovic
- Kontakt:
NoBIHpatriota je napisao/la:Štekaju li vama streamovi na redditu?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mora zategnuti odbranu..
Ofanzivno oke, fino ide. Nazad slabo, pogotovo gradjenje i uzimanje skokova. McGee ga uzima
Ovi puno ulaze u reket, pa je tu dobro sto se ne lijepi uz igrace, imao bi 3-4 faula dosad onda.

Ovi puno ulaze u reket, pa je tu dobro sto se ne lijepi uz igrace, imao bi 3-4 faula dosad onda.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nije ovo lose.
Jedini on i stauskas igraju i više nego su plaćeni
.
Mislim kritikovati juku pored CJ i Aminua u ovoj utakmici je smiješno.
Kao što sam i rekao juka i ne treba da previše gilja u odbrani, to je naučio njegovo je da radi naredne tri sezone na ofanzivnom repertoaru i četvrtu pred novi ugovor da eksplodira na obje strane parketa.
Jedini on i stauskas igraju i više nego su plaćeni

Mislim kritikovati juku pored CJ i Aminua u ovoj utakmici je smiješno.
Kao što sam i rekao juka i ne treba da previše gilja u odbrani, to je naučio njegovo je da radi naredne tri sezone na ofanzivnom repertoaru i četvrtu pred novi ugovor da eksplodira na obje strane parketa.
Eto cetvrti, mada ovo faula nije vidilo. Maloprije pasivnost u odbrani i laganica treci.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kakv faul
MCgee se ubi nista mu ne sviraju

MCgee se ubi nista mu ne sviraju
probudim se 5.55 h, upalim rezultate i vidim nurk razvaljuje kad su kosevi i skokovi u pitanju, taman reko evo cijelo drugo poluvrijeme da ispratim partiju 25+ poena...upalim stream, on u tom trenutku pravi onaj glupi prekrsaj, izlazi i sve sto sam gledao do kraja su banane onog malog, neuhranjenog, 'baby face' zeka:-)
yebi ga jusufe..
yebi ga jusufe..
nurkicu idiote
bukvalno nista nije odbranio, usao u problem s licnim, bar je napadacki bio solidan... collins briljirao u odbrani i zakucao nurkica za klupu i drago mi je sto se tako odigralo i sto stotts nije vadio collinsa... svi ocekujemo da ima vecu minutazu, 30+ mpg, al me ne bi sokiralo da mu collins ukrade minute kao ed davis prethodne sezone... cuj 17 min odigrao, e jesi idiot jeb'o te bog
bukvalno nista nije odbranio, usao u problem s licnim, bar je napadacki bio solidan... collins briljirao u odbrani i zakucao nurkica za klupu i drago mi je sto se tako odigralo i sto stotts nije vadio collinsa... svi ocekujemo da ima vecu minutazu, 30+ mpg, al me ne bi sokiralo da mu collins ukrade minute kao ed davis prethodne sezone... cuj 17 min odigrao, e jesi idiot jeb'o te bog
Chinaglia je napisao/la:nurkicu idiote
Ja, kulture u Pm...
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:nurkicu idiote
Jbte pišeš kao da je on odlučio da igra samo 17 minuta, za tebe, a i za ostale, jucer je igrao malo iz 2 razloga:
1. imao je problema sa ličnim
2. Lakersi 30 od 48 minuta igraju small ball sa Kuzmom na centru, to je ekstremno mala petorka i nijedan trener neće da mu teretni centar igra stalno protiv te petorke, pogotovo sa dobrim passerom u petorci, a Lakersi imaju Lebrona i Ronda.
Još jedna stvar, Collins nikada neće biti ispred Juke, može u onom univerzumu u kojem je Earl Clark igrao ispred Gasola u Lakersima iz 2012./13.
Juka je još napredovao, a i prošle godine je bio dobar, spremite se da pišete hvalospjeve uskoro

Lik je ogranicen ko balkon, ali dzaba sve kad idalje bez problema pise po forumu. 

-
- Kontakt:
svasta...
-
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:Lik je ogranicen ko balkon, ali dzaba sve kad idalje bez problema pise po forumu.
Chini je daleko od ograničenog, čudan na svoj način, ali odličan poznavatelj sporta... Pretpostavljam da tebi buraz smeta psovanje boga,ako sam u pravu onda je to ograničenost...Ružno jeste što tako piše, i nema smisla da to piše na sportskom portalu, ali ne možeš minimizirati znanje Chinia na osnovu toga...Bez ljutnje...

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, marlostanf1eld, MElloo i 11 gostiju.