Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2018, 18:11

VolimTz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ima kod nas ljudi koji su se sturili sto su ovi dosli realno. Koji se vise poistovjecuju sa nekom osobom koja je iz muslimanske zemlje nego sa Slavenima.
To se i desilo nama jer mi kao moramo prihvatiti izbjeglice jer su "muslimani". Isto kao sto bi se ovi iz RS digli da stizu neke pravoslavne izbjeglice. Stetno po drzavu, vidi se da u drzavi vlada nacionalizam cim ti imas i jednog sto pod parolom "jadni ljudi" ide tamo pomaze im. A ne zapita se kako su ovi usli u drzavu, znaci imamo ljude kojima je vjera ispred drzave.

U Tuzli ima onaj jedan momak ode nesto pomaze im. Odmah vidis da im ide pomoci ne jer je dobar covjek vec jer su muslimani.
Tvoji crveni su im prvi pomagali, i organizovali prve akcije. Bacaš šuplju, iskorištavaš situaciju da prozoveš Bošnjake ponovo. Zbog vas nacionalno neosvještenih i jesmo u ovakvom ku*cu. Šta su uradili Srbi i Hrvati tvoji jugosloveni ? Jedni ih preveli preko Drine, a drugi ih silom tjeraju u Bosnu. Gdje su braća slaveni ? Smjestili ti ga, lagano.
I kazem da su smjestili. Jedni ih dovode, drugi ce da prave clanke za jedno dvije godine kako je Bihac teroristicki kamp.
Ja ovdje govorim sto bi ih mi prihvatali samo u gradovima gdje su Bosnjaci? Jesmol drzava ili ne? Gradonacelnika Bihaca svi ignorisu mjesecima, a nama ih uvalili. Ja samo ne pristajem na to da imamo 3 drzave u jednoj na sto su mnogi Bosnjaci pristali pa eto kao mi gajimo jednu stvar i onda oni nama pasu samo jer su muslimani i onda ih po automatizmu salju u gradove gdje su Bosnjaci.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 dec 2018, 18:13

Hbg jarane, pristalo se na nefunkcionalnu drzavu i sad trpi i trazi razlicita rjesenja na nivou drzave.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 dec 2018, 18:19

tuzlak1987 je napisao/la:Ima kod nas ljudi koji su se sturili sto su ovi dosli realno. Koji se vise poistovjecuju sa nekom osobom koja je iz muslimanske zemlje nego sa Slavenima.
To se i desilo nama jer mi kao moramo prihvatiti izbjeglice jer su "muslimani". Isto kao sto bi se ovi iz RS digli da stizu neke pravoslavne izbjeglice. Stetno po drzavu, vidi se da u drzavi vlada nacionalizam cim ti imas i jednog sto pod parolom "jadni ljudi" ide tamo pomaze im. A ne zapita se kako su ovi usli u drzavu, znaci imamo ljude kojima je vjera ispred drzave.

U Tuzli ima onaj jedan momak ode nesto pomaze im. Odmah vidis da im ide pomoci ne jer je dobar covjek vec jer su muslimani.
Boli me kur.ac i za slavenima i njihovom pravoslavnom dzamahirijom. Kakvi su slaveni bolan? Nabijem na ku.rac i slavene i pakistance.

Nema brata i sestre do bioloskih, kraj price.

Eto dokazao si da nisi nista bolji od ovih domaćih talibana jer se potajno nadas nekoj panslavenskoj uniji. Ja bi vas sve pod antipsihotike. Patite od istih bolesti, samo ste se zakacili za drugacije ideologije.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 dec 2018, 18:38

ne znam meni su ovi imigranti za deportacije bgm bar što sam vidio ovde kod nas sve su velikom većinom muškarci, vojni obveznici, a ima ih sumnjivih drama, pakistanci, marokanci(kud si ti kružio da bi preko bosne došo?) ima ih sa zabranama već dosta pa pokušavaju na druge strane ući u eu....većinu možemo isfurat bez problema da imamo sredstva za te intervjue, provjere itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2018, 18:46

Bosniacum Lilium je napisao/la: Boli me kur.ac i za slavenima i njihovom pravoslavnom dzamahirijom. Kakvi su slaveni bolan? Nabijem na ku.rac i slavene i pakistance.

Nema brata i sestre do bioloskih, kraj price.

Eto dokazao si da nisi nista bolji od ovih domaćih talibana jer se potajno nadas nekoj panslavenskoj uniji. Ja bi vas sve pod antipsihotike. Patite od istih bolesti, samo ste se zakacili za drugacije ideologije.
Kakvi nema od Jugoslavije nista, ne pusu takvi vjetrovi nigdje. To se tesko moze nekada ponoviti osim mozda ako ne budemo pametni pa makar u ekonomiji zajedno nastupali, a teritorijalno vjerovatno vise nikada.
Sto opet ne znaci da nam ovi Slavenski narodi nisu vise bliski bar jezikom i folklorom. Od nas istok davno otisao, a mi se kao nesto pokusavamo vratiti istoku. Fino se ponasati kao Evropski narod sto i jesmo i cuvati svoje granice. Ovdje zive muslimani ali ne dozvoliti da ako zive muslimani mi imamo nekakvu obavezu prema migrantima. Tu HR-SRB igru vjesto izbjegavati jer oni nas i zele predstaviti kao "muslimane", a ne "Bosnjake" pa trpaju nama migrante. Evo zgrozeni smo i mi migrantima, neka ih vode sebi jer muslimani nisu nacija, a ni mi nismo dosli iz Saudijske Arabije vec samo prihvatili vjeru.

Ako ce samo nama da idu, a ne po citavoj BIH onda nece nigdje, blokada svega.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 dec 2018, 20:26

tuzlak1987 je napisao/la:
Kakvi nema od Jugoslavije nista, ne pusu takvi vjetrovi nigdje. To se tesko moze nekada ponoviti osim mozda ako ne budemo pametni pa makar u ekonomiji zajedno nastupali, a teritorijalno vjerovatno vise nikada.
Sto opet ne znaci da nam ovi Slavenski narodi nisu vise bliski bar jezikom i folklorom. Od nas istok davno otisao, a mi se kao nesto pokusavamo vratiti istoku. Fino se ponasati kao Evropski narod sto i jesmo i cuvati svoje granice. Ovdje zive muslimani ali ne dozvoliti da ako zive muslimani mi imamo nekakvu obavezu prema migrantima. Tu HR-SRB igru vjesto izbjegavati jer oni nas i zele predstaviti kao "muslimane", a ne "Bosnjake" pa trpaju nama migrante. Evo zgrozeni smo i mi migrantima, neka ih vode sebi jer muslimani nisu nacija, a ni mi nismo dosli iz Saudijske Arabije vec samo prihvatili vjeru.

Ako ce samo nama da idu, a ne po citavoj BIH onda nece nigdje, blokada svega.

:clap: :clap: :clap:

Imamo mi neke zajednicke tacke. Mislim na nas dvojicu, ljevičar i desničar, trebamo od njih poceti. Moramo se drzati jedni drugih.

Kod nas je narod neuk, kada dodje arap smatra se da je direktno dosao sa bitke na Bedru. I ja sam musliman, ali nemojte da padamo na glupostima. Jedan od najciscih Islama je u Bosni, odgovorno tvrdim, na osnovu iskustva sa bliskoistocnim narodima.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 11 dec 2018, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 dec 2018, 20:27

Ja sam jedini bosnjak tuzle
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 dec 2018, 21:27

U Sarajevu se polako zagrijava prostor za uvođenje poreza na sve živo, uskoro se širi i dalje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 dec 2018, 21:59

Osim13 je napisao/la:U Sarajevu se polako zagrijava prostor za uvođenje poreza na sve živo, uskoro se širi i dalje.
Porez na PDV :ljepota:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 dec 2018, 22:28

To nisu nasi imigranti
sve dok su sjeverno od Ivana :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 dec 2018, 22:45

Rigoletto je napisao/la:To nisu nasi imigranti
sve dok su sjeverno od Ivana :bih:
Jesu vaši migranti
sve dok su južno od Ivana
® GONGASHI POWERHOUSE ®

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 dec 2018, 00:23

Zna li neko slucajno gdje kod nas ima kupiti ove cajeve?

slika
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 12 dec 2018, 00:26

kobe24 je napisao/la:Zna li neko slucajno gdje kod nas ima kupiti ove cajeve?

slika
Ima u interexu
BATMAN HAS NO LIMITS

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 dec 2018, 00:40

Hvala, brate!

Sad pitanje za ove Tuzlake - je li ijedan Interex prezivio u Tuzli? :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2018, 00:43

Throwback

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 12 dec 2018, 00:46

Gornju Tuzlu opasala guja,
metla glavu na Dzindic mahalu
BATMAN HAS NO LIMITS

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 12 dec 2018, 01:07

Nije Tz problem i uzrok nedaća bosanske nejači...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2018, 01:10

kobe24 je napisao/la:Hvala, brate!

Zar ga ima u Bosni uopste?

Radnici sada u Bingu. Govore bilo im bolje raditi u Interexu i plate bile vece i manje se radilo. Sto je vjerovatno i uzrok propadanja.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 dec 2018, 04:48

tuzlak1987 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Hvala, brate!

Zar ga ima u Bosni uopste?

Radnici sada u Bingu. Govore bilo im bolje raditi u Interexu i plate bile vece i manje se radilo. Sto je vjerovatno i uzrok propadanja.
Ja ne znam da igdje ima, ali kontam da nisu ostavili koji objekat kao recimo Konzum u Tuzli.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 dec 2018, 08:37

Ma ne dati im u drzavu, jer amo i ovaoko u k.
Evo sinoc onaj idiot u strazburu izresetao ljude, opet odozdo... jbg em nanosi stetu normalnim ljudima iz tog dijela em nanosi stetu svakome ko se presatavlja kao musliman. Ne shvatam ove zemlje zasto to dopustaju, kako je moguce da puataju ih tamo... ne mozes buraz , puatio sam te, prvo krivicno djelo ide deportacija...prvo!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []