NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

semso2345678910
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la semso2345678910 » 12 dec 2018, 11:16

plavobijeliii je napisao/la:
FranceskoTotti je napisao/la:Koliko god da je Cane igrač za cirkusa s viška poteza i nediscipline, činjenica je da je na tržišštu teško naći boljeg, a o konkurenciji u klubu u vidu Mrgude suvišno je pričati. Kada god je imao motiv i želju, Cane je dobro odigrao, sjetite se utakmice protiv Veleža kada Cvijanovic a poslije i Brandao nisu ništa mogli na njegovoj strani.
Cane sretno i pamet u glavu.
btw. Strika se kreće po gradu u zadnje vrijeme, čudno mi je zašto nije kući. Da li je tu zbog plave večeri, ili je baš zavolio Tešanj, postavlja se pitanje.
Hamid i Mrguda su rekli da nece vise, mada za Armina jos nije sigurno, tako da samo Cane ostaje na poziciji lijevog beka, iako ni njemu to nije prirodna poziicija. Tehnicki je najbolji, ali nema tu snagu koju trebaju imat bekovi, da lete naprijed-nazad
Strika počeo radit pa je zato tu.
Mrguda je jedno 10 puta do sad rekao da nece vise pa se uvijek vracao ,zato treba cekati da se tu vidi sta ce biti. A Harun Strika polako postaje stanovnik Tesnja,ako dode Mujagic(zbog godina) definitivno treba razmisljati o njemu kao prvom golmanu jer je Bosnjak meni totalno los bio ovu polusezonu :njanjanja:

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 12 dec 2018, 11:32

A to sto Dino hoce 3 milje platu, to nikom nista hahahahah jao čega se lik sjetio, samo mu suspenziju treba udarit i to jr to

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 12 dec 2018, 11:36

plavobijeliii je napisao/la:A to sto Dino hoce 3 milje platu, to nikom nista hahahahah jao čega se lik sjetio, samo mu suspenziju treba udarit i to jr to
Hahahaha, smijesan lik :beba:
Da ga oce suspendovati, pa nek odmori pola godine ;)
FGR !

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 12 dec 2018, 12:20

Momak vrijedi, al 3000, smiješno hahahah
On da ohladi polusezonu ne bi se krupa spominjala, nego natron, opet bi po wineru kulirao :rol:
Najvise mi je drago sto se klub sve vise stabilizira financijski, ne moze ucjenjivat svako ko dva gola da. Postavljaju neke uslove, puknes mu suspenziju i nek igra kod zovke za tri milje :njanjanja:

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 12 dec 2018, 12:51

HeliosIzDomzala je napisao/la:Momak vrijedi, al 3000, smiješno hahahah
On da ohladi polusezonu ne bi se krupa spominjala, nego natron, opet bi po wineru kulirao :rol:
Najvise mi je drago sto se klub sve vise stabilizira financijski, ne moze ucjenjivat svako ko dva gola da. Postavljaju neke uslove, puknes mu suspenziju i nek igra kod zovke za tri milje :njanjanja:
Stan, hrana,sve imaju full, i jos hoce 3 milje. Hahahaha pa nije dao gola od Viteza. Smijesno

semso2345678910
Kontakt:

Post Postao/la semso2345678910 » 12 dec 2018, 12:53

Smijesan si Dino uvijek bio,a smjesniji ispadas vise nego nikad. U tosku vise neces igrati sigurno,mislim da nakon tih uslova koje je postavio ne zele ga ni navijaci sigurno,bolje ti je ohladi malo,za te pare se dva bolja ood njega mogu placatiii ccccc

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 12 dec 2018, 13:26

HeliosIzDomzala je napisao/la:Da si bio na skupstinama znao bi da su i mrguda i madi to iznijeli za sarana, tako lupas samo. Sto se tice caneta, vrapci znaju je bilo takodje i ta ti je prica bezveze, primjetio sam uz blue severa bas pravo branis, a i fazoni ti ko u bluesevera, samo popljuj, kontra, hajmo negativa. Ili nam je cane novi clan foruma, puno ga branis a ostale pljujes,nerealno :tralala: :tralala: :tralala:
Ok, ima nas koji zbog poslovnih obaveza ne stignemo za skupštinu. Bilo bi lijepo da smo mi koji smo dali pare za taj teren nekako obavješteni,a ne da čujemo o tome u fazonu "priča se po čaršiji". Sama činjenica da me porediš sa tamo nekim likom mnogo govori o tebi, da si možda samo plaćen da braniš, ali i da napadaš druge koji koliko toliko imaju drugačije mišljenje. Vrati se papak na moje postove i vidi jel ja nekoga pljujem i jesam li negativan ili jednostavno u buduće preskoči svaki moj post jer hvala Bogu ja razmišljam svojom glavom i ne držim svoju glavu u guzici drugih ljudi. Koliko sada vidim nije vama problem ovdje pravio ni taj lik sa kojim me porediš već su destruktivci takvi likovi kao što si ti. Izvuci glavu iz tuđeg dupeta, vani je sunčano !
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 12 dec 2018, 14:32

semso2345678910 je napisao/la:Smijesan si Dino uvijek bio,a smjesniji ispadas vise nego nikad. U tosku vise neces igrati sigurno,mislim da nakon tih uslova koje je postavio ne zele ga ni navijaci sigurno,bolje ti je ohladi malo,za te pare se dva bolja ood njega mogu placatiii ccccc
Šta ima menadžeru ? Govori u svoje ime, a ne u ime drugih navijača da neko nekoga ne želi. Hvala Bogu pa se ti niša ne pitaš.

Zamotali ga da ne pobjegne :crazy: :crazy: :crazy:

slika

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 12 dec 2018, 15:52

Ista priča, smijesan si hahahah.. bas naprotiv, treba kritikovati i imati pravo na svoj stav, ali ovdje pet profila minimalno otvoreno od strane kontraša. Jos ni jednom nisam vidio da si pohvalio nesto, a i nemoj samo deri, nasikas se i pravis haos :tralala:

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 12 dec 2018, 16:06

I ta priča ti je glupa, seljakluk pravi, ja licno nisam za pojedince u stručnom štabu, ali ko pita mene, tebe. Druga stvar, osim polemika u struci i kadru ovdje nema vise podjela, tako da je to to o uvlacenju. Sto se tice uprave, giganata, dok je njih i bice bar prve lige, kad dignu ruke, eto nama kosove, pobjede.. :salut:

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 12 dec 2018, 16:09

plavobijeliii je napisao/la:
FranceskoTotti je napisao/la:Koliko god da je Cane igrač za cirkusa s viška poteza i nediscipline, činjenica je da je na tržišštu teško naći boljeg, a o konkurenciji u klubu u vidu Mrgude suvišno je pričati. Kada god je imao motiv i želju, Cane je dobro odigrao, sjetite se utakmice protiv Veleža kada Cvijanovic a poslije i Brandao nisu ništa mogli na njegovoj strani.
Cane sretno i pamet u glavu.
btw. Strika se kreće po gradu u zadnje vrijeme, čudno mi je zašto nije kući. Da li je tu zbog plave večeri, ili je baš zavolio Tešanj, postavlja se pitanje.
Hamid i Mrguda su rekli da nece vise, mada za Armina jos nije sigurno, tako da samo Cane ostaje na poziciji lijevog beka, iako ni njemu to nije prirodna poziicija. Tehnicki je najbolji, ali nema tu snagu koju trebaju imat bekovi, da lete naprijed-nazad
Strika počeo radit pa je zato tu.
Neka nama Pujde u ekipi pa makar i na klupi. Može on dosta pomoći ako zatreba. I da, Striku za prvog golmana sigurno !

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 12 dec 2018, 17:44

HeliosIzDomzala je napisao/la:I ta priča ti je glupa, seljakluk pravi, ja licno nisam za pojedince u stručnom štabu, ali ko pita mene, tebe. Druga stvar, osim polemika u struci i kadru ovdje nema vise podjela, tako da je to to o uvlacenju. Sto se tice uprave, giganata, dok je njih i bice bar prve lige, kad dignu ruke, eto nama kosove, pobjede.. :salut:
Eto vidiš, ja npr. lično nemam protiv bilo koga u upravi i stručnom štabu. Neka ljudi rade, ali na greške sigurno treba ukazivati !
To je ta atmosfera straha koju pojedinci prave, da će Tošk ispasti ili se možda čak i ugasiti ako tamo neki ljudi dignu ruke od njega :clap: to je ta atmosfera koju prave osobe poput tebe. :silent: :silent: :silent:

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 12 dec 2018, 17:59

HeliosIzDomzala je napisao/la:I ta priča ti je glupa, seljakluk pravi, ja licno nisam za pojedince u stručnom štabu, ali ko pita mene, tebe. Druga stvar, osim polemika u struci i kadru ovdje nema vise podjela, tako da je to to o uvlacenju. Sto se tice uprave, giganata, dok je njih i bice bar prve lige, kad dignu ruke, eto nama kosove, pobjede.. :salut:
Sve na stranu ali moram se umjesat.
Toska je bilo i prije ove uprave, bit ce ga i poslije i za takve izjave nema mjesta.
TŽV!

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 12 dec 2018, 19:20

To stoji, nisam se dobro izrazio. Poslije utakmice u novom tr. desetak njih pocelo pisati prodano, ovo ono, mislim da par njih ima i ovdje i da mole boga da se izgubi, da bude neki cirkus da se aktiviraju, to za mene nije navijač nikakav. Ne trebamo tjerati ljude iz kluba tim stvarima.

semso2345678910
Kontakt:

Post Postao/la semso2345678910 » 12 dec 2018, 19:47

HeliosIzDomzala je napisao/la:To stoji, nisam se dobro izrazio. Poslije utakmice u novom tr. desetak njih pocelo pisati prodano, ovo ono, mislim da par njih ima i ovdje i da mole boga da se izgubi, da bude neki cirkus da se aktiviraju, to za mene nije navijač nikakav. Ne trebamo tjerati ljude iz kluba tim stvarima.
Dok je ove uprave nista nece biti ni prodano ni kupljeno,cim se prva utakmica proda pojedinci odose a to klubu ne treba :opaopa:

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 13 dec 2018, 12:08

semso2345678910 je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:To stoji, nisam se dobro izrazio. Poslije utakmice u novom tr. desetak njih pocelo pisati prodano, ovo ono, mislim da par njih ima i ovdje i da mole boga da se izgubi, da bude neki cirkus da se aktiviraju, to za mene nije navijač nikakav. Ne trebamo tjerati ljude iz kluba tim stvarima.
Dok je ove uprave nista nece biti ni prodano ni kupljeno,cim se prva utakmica proda pojedinci odose a to klubu ne treba :opaopa:
Cuj nece biti kupljeno a kupili pola prosle sezone :/

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 12:54

Udarnik1927 je napisao/la:
Ali sada imas ljude u upravi koji su iskljucivo protiv toga, i da bi odma napustili svoje funkcije ako dodje do toga. Mišljenja sam do toga nece doci. :salut:

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 12:57

Koliko je tacna informacija da se pregovara sa Jaganjcem iz Bratstva? Ima li jos neko slicnu info?

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 13 dec 2018, 12:59

HeliosIzDomzala je napisao/la:Koliko je tacna informacija da se pregovara sa Jaganjcem iz Bratstva? Ima li jos neko slicnu info?
U vezi pregovora ne znam, ali znam da bi ga Ajdin htio u ekipi i da mu je zapao za oko.

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 13 dec 2018, 14:30

Udarnik1927 je napisao/la:
Evo opet "pričalo se po mahali" priča. Dokaz care moj da je bilo koja tekma kupljena, samo to pije vode, dok ovo tvoje jok.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.