Mogli su ovako hladno dovesti Uscuplica ako im je do pozitivnog sokamiky_hz je napisao/la:Boli ga k.... dobio je ugovor do ljeta 2021 .I oni odmah poletili da mu ponude ugovor,sasvim je normalno da sa nekom promjenom u 90% slucajeva dodje do pozitivnog soka ekipe.Tako je i sa njim bilo ok prve dvije tekme i ovi odmah ugovor.Sad je miran svakako Solari,osigurao se finim ugovorom.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma isplatit ce oni njega cim nadju neko zvucno ime ali posto su svi bolji treneri zauzeti onda haj daj Solariju ugovor da se malo sve to smiri ali opet ne vjerujem da ce on jos dugo izdrzati.miky_hz je napisao/la:Boli ga k.... dobio je ugovor do ljeta 2021 .I oni odmah poletili da mu ponude ugovor,sasvim je normalno da sa nekom promjenom u 90% slucajeva dodje do pozitivnog soka ekipe.Tako je i sa njim bilo ok prve dvije tekme i ovi odmah ugovor.Sad je miran svakako Solari,osigurao se finim ugovorom.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
On ima klauzulu u ugovoru,tako da u slučaju otkaza dobija šipak.Manuel je napisao/la:Ma isplatit ce oni njega cim nadju neko zvucno ime ali posto su svi bolji treneri zauzeti onda haj daj Solariju ugovor da se malo sve to smiri ali opet ne vjerujem da ce on jos dugo izdrzati.miky_hz je napisao/la:Boli ga k.... dobio je ugovor do ljeta 2021 .I oni odmah poletili da mu ponude ugovor,sasvim je normalno da sa nekom promjenom u 90% slucajeva dodje do pozitivnog soka ekipe.Tako je i sa njim bilo ok prve dvije tekme i ovi odmah ugovor.Sad je miran svakako Solari,osigurao se finim ugovorom.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bukvalno svak' igra beka osim Marcela

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije Solari kriv što ovi nemaju gola ni za lijeka. Ima tu igre i nekih akcija, al šta vrijedi kad francuski trut ne može ili nece, svejedno. Evo sad je ubacio velšku kopitu , isti qrac.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
Covjek cak gura momke iz cantere, što je za svaku pohvalu.
Bezveze su i Lopea sasjekli, kad se bolje razmisli.
Marcelo mislima u Torinu. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zamisli usporedit Dembelea i Asensia.
Vode 0-2 u Madridu i evo opet haman ce ispat.Vodi Plzen,joj Rome 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
0-3 
Evo i Plzen povede... Džaba im 0-5 sad
Evo i Plzen povede... Džaba im 0-5 sad
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 12 dec 2018, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi dobili na Bernabeu 3 razlike i ispast će
Plzen 16 komada primio
Kako je smijesno ovo takmicenje postalo
Kad vidiš kako je mrtva Hueska pritiskala Reala u prošloj odmah ti je jasno da to nešto nije ok. Hueska i CSKA trebaju prvo da prime tricu od Reala i onda laganica.
Al fakat jebote cuj 16 primiliScholl je napisao/la:Plzen 16 komada primio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dovoljno da bude izabran u najbolji tim grupne faze.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ovo je bilo predobro
ali najbolje što je i ovaj igrač pored njega isto promašio loptu kad je pokušao ošutati
šta se dešava sa rejalom.
ali najbolje što je i ovaj igrač pored njega isto promašio loptu kad je pokušao ošutati
šta se dešava sa rejalom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kada ti je 18ogodisnjak ubjedljivo najbolji igrac na terenu sve ti je jasno.Real je ove sezone navikao da se bruka.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
CSKA osvojio 6 bodova protiv Reala, i nije primio gol 
- anonymousHD
- Kontakt:
I na kraju ni u EL ne odoše. Kakva tuga. kuknjavaBlejzer10 je napisao/la:CSKA osvojio 6 bodova protiv Reala, i nije primio gol
I isp'o a Real prvi.Blejzer10 je napisao/la:CSKA osvojio 6 bodova protiv Reala, i nije primio gol
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 1 gost.