FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ma ko napadač ništa, kod Husa ne može centralni špic igrat ako nije 1m90 minimumbelosevic28 je napisao/la:Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.
ali može po krilu a la Tatar,ili iza špica, jeftin je a k'o što rekoh solidan iz kontre, drži loptu dobro...
mislim da se ne bi bunio da ulazi s klupe....bolji je s loptom od Šišića i Hebe koji paniče kad su na lopti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma sve je to u 5 dkg . Ko je znao dovesti Tatara,Crepulju,Stanojevica,Adukora,Rahmanovica , a opet neko je znao ukomponovati Akademce i iskusne i napraviti +5( i ako se tome nismo nadali) , nadati se da ce znati dovesti nove ako budu trebali.Za klupe takodje imamo dobar materijal .Tako da ???Denchi je napisao/la:Šta mislite o Glišiću? slobodan
raskinuo sa radnikom, navodno smo ga i prije tražili, prije Halila
on , po meni uz malo sreće, mislim da bi bio bolji i od Šišića i Hebiba
jako je dobar u kontri![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ti su najskuplji .Denchi je napisao/la:ma ko napadač ništa, kod Husa ne može centralni špic igrat ako nije 1m90 minimumbelosevic28 je napisao/la:Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.![]()
ali može po krilu a la Tatar,ili iza špica, jeftin je a k'o što rekoh solidan iz kontre, drži loptu dobro...
mislim da se ne bi bunio da ulazi s klupe....bolji je s loptom od Šišića i Hebe koji paniče kad su na lopti...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
a iskreno to si 100% upravuSamozdravlje je napisao/la:Ti su najskuplji .Denchi je napisao/la:ma ko napadač ništa, kod Husa ne može centralni špic igrat ako nije 1m90 minimumbelosevic28 je napisao/la:Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.![]()
kvalitet treba platit i to se uvijek isplati
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zaboravljate da u CZ trenunto drzava upumpava pare i zato i jesu ovako jaki trenutno. Zvezda je i ranije imala akademiju pa dok su na vlasti bili drugi ljudi ( onda kada je Partizan dominirao) i kada su oni pare u partizan sipali gdje je tada zvezda bila u evropi? Najveci uspijeh play-off sa Bordeux-om i to Evropa Liga tamo 2012 ako se dobro sjećam.
I Sarajevo bi igralo ovako kao Zvezda da Tan odluči upumpati neku veću lovu u igrački kadar
I Sarajevo bi igralo ovako kao Zvezda da Tan odluči upumpati neku veću lovu u igrački kadar
a dobro jbg to mora ici postepeno ni dinamo ni zvezda ni partizan nisu preko noci dosli do ovoga a sto kazu skrsile su obje drzave kamione love u njih...posto je nama drzava teski kokuz, mi jedino mozemo ovako gurati i pogotovo sad je presudno sto cesce biti sampion, jer su Uefa digli lovu za 200% koja se dobija u tekmama evrope...
Kronaveter
Everton Luiz
Ajdin Hasic
Uros Vitas
Tomić
Suljic
Duljevic
+novi akademci
Everton Luiz
Ajdin Hasic
Uros Vitas
Tomić
Suljic
Duljevic
+novi akademci
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
belosevic28
- Kontakt:
Dje izrovi Hasica, pola Evrope ga trazi 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nisam siguran da je to bas tako lako...Upumpat lovu i to je toFoSte95 je napisao/la: I Sarajevo bi igralo ovako kao Zvezda da Tan odluči upumpati neku veću lovu u igrački kadar
Moras imati podlogu za pumpanje love! Niko nece ulagati u nesto sto mu se nece vratiti!
Moras imati citav jedan sistem, od uprave do cistacica.
Npr, rijetko ko od vas zna da je jedan Mrkela u tandemu s Milojevićem najzasluzniji za skautiranje igraca, pa je recimo doveden Jovančić iz Vojvodine za neku mizeriju, a covjek je nas najjaci vezni igrac..
Sinoc je Zvezda od skupocjenih pojacanja u startnih 11 imala samo Bena ii Marina, koji je opet doveden nakon ulaska u LŠ..
Dalje, nama se jednostavno desio Milojević! Covjek s evro prosjecnom ekipom pravi cuda! Prosle sezone izbacio po 5x skuplje Spartu Prag i Krasnodar, nadigravao se sa Arsenalom i CSKA, ove sezone izbacio Salzburg, dobio Liverpool...
Imao je i Božović "lovu" i sta je uradio?! Ludogorec i prosjecni Sassuolo se ispisali po nama...
Pitanje je, ko bi bio vas Milojević? Ima li BiH takvog strucnjaka, da za 5x manju lovu radi ono sto bi neki stranac (pitanje je veliko) uspio...
Dakle, nije to samo tako, upumpacu lovu i eto rezultata. Gdje su talenti cija ce prodaja to pokriti? Zvezda je za 2-3 sezone zaradila 50ak mil samo od transfera, a sve su ti mahom klinci iz omladinskog pogona - Grujić, Jović, braca Ilić, Ristić...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Osttribine
- Kontakt:
Ma dobro ovde inace raja malo polete pa pocnu porediti neuporedivo, ima tu malo i istine sto ovaj rece da vasa ekipa odnosno klub jednostavno ima m.uda, ali tako je to kada nosis hipoteku nekadasnjeg prvaka Evrope i Svijeta i najtrofejnijeg ex Yu kluba. Medjutim stoji i ovo ostalo sto si nabrojao, odlican trener, veliki broj dobrih domacih igraca itd. ili jednostavno receno sistem. Sto sta bi se kod nas u klubu moralo promijeniti pa da mozemo povlaciti kakvu takvu paralelu sa CZV.marconato je napisao/la:Nisam siguran da je to bas tako lako...Upumpat lovu i to je toFoSte95 je napisao/la: I Sarajevo bi igralo ovako kao Zvezda da Tan odluči upumpati neku veću lovu u igrački kadar![]()
Moras imati podlogu za pumpanje love! Niko nece ulagati u nesto sto mu se nece vratiti!
Moras imati citav jedan sistem, od uprave do cistacica.
Npr, rijetko ko od vas zna da je jedan Mrkela u tandemu s Milojevićem najzasluzniji za skautiranje igraca, pa je recimo doveden Jovančić iz Vojvodine za neku mizeriju, a covjek je nas najjaci vezni igrac..
Sinoc je Zvezda od skupocjenih pojacanja u startnih 11 imala samo Bena ii Marina, koji je opet doveden nakon ulaska u LŠ..
Dalje, nama se jednostavno desio Milojević! Covjek s evro prosjecnom ekipom pravi cuda! Prosle sezone izbacio po 5x skuplje Spartu Prag i Krasnodar, nadigravao se sa Arsenalom i CSKA, ove sezone izbacio Salzburg, dobio Liverpool...
Imao je i Božović "lovu" i sta je uradio?! Ludogorec i prosjecni Sassuolo se ispisali po nama...
Pitanje je, ko bi bio vas Milojević? Ima li BiH takvog strucnjaka, da za 5x manju lovu radi ono sto bi neki stranac (pitanje je veliko) uspio...
Dakle, nije to samo tako, upumpacu lovu i eto rezultata. Gdje su talenti cija ce prodaja to pokriti? Zvezda je za 2-3 sezone zaradila 50ak mil samo od transfera, a sve su ti mahom klinci iz omladinskog pogona - Grujić, Jović, braca Ilić, Ristić...
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebaju nam novi igraci, ali brez gomilanja nepotrebnog i narusavanja atmosfere samim tim.
3 igraca maksimum! Stoper, desni bek, vezni.
Mislim, da ima finih igraca, da se proberu trenutno i ako je istina, da se zanimamo za Kronavetera onda ne sumnjam, da cemo dovesti dobra pojacanja koja su nam trenutno potrebna.
3 igraca maksimum! Stoper, desni bek, vezni.
Mislim, da ima finih igraca, da se proberu trenutno i ako je istina, da se zanimamo za Kronavetera onda ne sumnjam, da cemo dovesti dobra pojacanja koja su nam trenutno potrebna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
zadnjih 3 decenije se trpa lova u taj klub a i u Dinamo/croatiu ... koliko se tu pokralo je nerealno...drzavni projekat broj 1Osttribine je napisao/la:
Ma dobro ovde inace raja malo polete pa pocnu porediti neuporedivo, ima tu malo i istine sto ovaj rece da vasa ekipa odnosno klub jednostavno ima m.uda, ali tako je to kada nosis hipoteku nekadasnjeg prvaka Evrope i Svijeta i najtrofejnijeg ex Yu kluba. Medjutim stoji i ovo ostalo sto si nabrojao, odlican trener, veliki broj dobrih domacih igraca itd. ili jednostavno receno sistem. Sto sta bi se kod nas u klubu moralo promijeniti pa da mozemo povlaciti kakvu takvu paralelu sa CZV.
- slusajmater
- Kontakt:
Jel potpiso korventer?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja ne bih imao ništa protiv da naša država upumpava novac i u naš klub.FoSte95 je napisao/la:Zaboravljate da u CZ trenunto drzava upumpava pare i zato i jesu ovako jaki trenutno. Zvezda je i ranije imala akademiju pa dok su na vlasti bili drugi ljudi ( onda kada je Partizan dominirao) i kada su oni pare u partizan sipali gdje je tada zvezda bila u evropi? Najveci uspijeh play-off sa Bordeux-om i to Evropa Liga tamo 2012 ako se dobro sjećam.
Ne bih imao ništa protiv da imamo tim vrijednosti od 100.000.000€, a ostali da su ovakvi kakvi su.
Sarajevo iznad svega, nebitno kako.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno, Sarajevo i jeste klub svakog građana.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja ne bih imao ništa protiv da naša država upumpava novac i u naš klub.FoSte95 je napisao/la:Zaboravljate da u CZ trenunto drzava upumpava pare i zato i jesu ovako jaki trenutno. Zvezda je i ranije imala akademiju pa dok su na vlasti bili drugi ljudi ( onda kada je Partizan dominirao) i kada su oni pare u partizan sipali gdje je tada zvezda bila u evropi? Najveci uspijeh play-off sa Bordeux-om i to Evropa Liga tamo 2012 ako se dobro sjećam.
Ne bih imao ništa protiv da imamo tim vrijednosti od 100.000.000€, a ostali da su ovakvi kakvi su.
Sarajevo iznad svega, nebitno kako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Kako god okrenes ne mijenja cinjenicu da su to sto jesu odnosno najtrofejniji klub bivse nam drzave kao i nekadasnji prvaci evrope i svijeta. Ne vidim potrebu da se bilo kakve paralele povlace sa CZV sve dok se mi u nasoj ligi ne izdignemo malo sa konstantnim osvajanjem trofeja, a ne svakih sedam godina. A sto se kradja tice, ni nama nije mane, znamo svi manje vise sta se desavalo sa kojekakvim igracima i trenerima koji su prolazili kroz nas klub.Denchi je napisao/la:zadnjih 3 decenije se trpa lova u taj klub a i u Dinamo/croatiu ... koliko se tu pokralo je nerealno...drzavni projekat broj 1Osttribine je napisao/la:
Ma dobro ovde inace raja malo polete pa pocnu porediti neuporedivo, ima tu malo i istine sto ovaj rece da vasa ekipa odnosno klub jednostavno ima m.uda, ali tako je to kada nosis hipoteku nekadasnjeg prvaka Evrope i Svijeta i najtrofejnijeg ex Yu kluba. Medjutim stoji i ovo ostalo sto si nabrojao, odlican trener, veliki broj dobrih domacih igraca itd. ili jednostavno receno sistem. Sto sta bi se kod nas u klubu moralo promijeniti pa da mozemo povlaciti kakvu takvu paralelu sa CZV.
a) nije počeo prelazni rokslusajmater je napisao/la:Jel potpiso korventer?
b) nije raskinuo ugovor sa Olimpijom
kakvi mi i krađe, amateri žešći, zamisli gura te država 30 godina a ti odeš u minus 40 milki euraOsttribine je napisao/la:
Kako god okrenes ne mijenja cinjenicu da su to sto jesu odnosno najtrofejniji klub bivse nam drzave kao i nekadasnji prvaci evrope i svijeta. Ne vidim potrebu da se bilo kakve paralele povlace sa CZV sve dok se mi u nasoj ligi ne izdignemo malo sa konstantnim osvajanjem trofeja, a ne svakih sedam godina. A sto se kradja tice, ni nama nije mane, znamo svi manje vise sta se desavalo sa kojekakvim igracima i trenerima koji su prolazili kroz nas klub.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Odeš u minus 40 miliona eura, opet dobiješ licencu, opet dovodiš igrače.
Jednonacionalna država, prosto!
Mi da imamo jednonacionalnu uređenu državu ili barem građansku državu, a ne ovo dejtonsko sranje mi,a i anamo oni bi bili barem u rangu Maribora.
I dan danas KANTON SARAJEVO ima budžet od skoro 1 milijardu KM i teško im izdvojiti po 5 miliona KM na godišnjem nivou za nas i male plave, a Zrinjski dobija milione od HDZ partije.
Jednonacionalna država, prosto!
Mi da imamo jednonacionalnu uređenu državu ili barem građansku državu, a ne ovo dejtonsko sranje mi,a i anamo oni bi bili barem u rangu Maribora.
I dan danas KANTON SARAJEVO ima budžet od skoro 1 milijardu KM i teško im izdvojiti po 5 miliona KM na godišnjem nivou za nas i male plave, a Zrinjski dobija milione od HDZ partije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.