Jbg dok sam ja odigra bio 26.5 joskladionicar03 je napisao/la:embiida su digli na 29,5 gdje ima jos 26,5jopaa7 je napisao/la:Towns 22.5 više
Bojan 18.5 manje
Embiid 26.5 više

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jbg dok sam ja odigra bio 26.5 joskladionicar03 je napisao/la:embiida su digli na 29,5 gdje ima jos 26,5jopaa7 je napisao/la:Towns 22.5 više
Bojan 18.5 manje
Embiid 26.5 više
sabonis 12 poenakladionicar03 je napisao/la:ja sam ovako uzeo
kanter vise 14.5
sabonis vise 13,5
randle vise 21,5
kemba ludi vise 23,5
To je bilo za očekivati u zadnjem kolu grupne faze. Neki klubovi se grčevito bore za bodove, nekima sudbina ne zavisi od današnje utakmice. Od ovih drugih neki časno igraju, neki igraju sa kombinovanim sastavom.VGS je napisao/la:Kakav jad u prvom poluvremenu EL-e
Uzimao sam sve u obzir al opet naopakoWilly je napisao/la:To je bilo za očekivati u zadnjem kolu grupne faze. Neki klubovi se grčevito bore za bodove, nekima sudbina ne zavisi od današnje utakmice. Od ovih drugih neki časno igraju, neki igraju sa kombinovanim sastavom.VGS je napisao/la:Kakav jad u prvom poluvremenu EL-e
Ko je danas nesto dobio ja mu skidam kapuSemirP je napisao/la:Ovo veceras sto se desava u EL nije normalno.
Od stranih bet365, od domacih ako imas pristup maxbetu ili mozzartu u rsu ili wwin u federaciji.idevlak je napisao/la:Od vikenda hoću da igram malo ozbiljnije,koju kladionicu odabrati?ima li neko neki savjet
najbolje ti je izabrat kramp i lopatu i udri, siguran dobitakidevlak je napisao/la:Od vikenda hoću da igram malo ozbiljnije,koju kladionicu odabrati?ima li neko neki savjet
baš ti hvalabart je napisao/la:najbolje ti je izabrat kramp i lopatu i udri, siguran dobitakidevlak je napisao/la:Od vikenda hoću da igram malo ozbiljnije,koju kladionicu odabrati?ima li neko neki savjet
odluka je pala na wwin, pravion sam usporedbe, ubjedljivo imaju najjaču ponuduVGS je napisao/la:Od stranih bet365, od domacih ako imas pristup maxbetu ili mozzartu u rsu ili wwin u federaciji.idevlak je napisao/la:Od vikenda hoću da igram malo ozbiljnije,koju kladionicu odabrati?ima li neko neki savjet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.