Konya-Fenerbahce 1P1 @ 4,9
Dordecht-Veendam PS1 @ 1.6
51
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Ne keca na Blackburn!harry_90 je napisao/la:Mrsko mi bilo ispunjavat,pa je umjesto mene Premier carobnjak odradio posao
Tromso - Molde 3+
Hapoel Holon - Maccabi 2
Hercules - Villareal gost daje gol
Blackburn - Sunderland 1
Padova - Cittadela 1
Arsenal - Shakhtar xlegenda reala je napisao/la:Dajte šta za sutra
ma ja bi prije više na golove ,još ako Shakhtar povedejacky09 je napisao/la:Arsenal - Shakhtar xlegenda reala je napisao/la:Dajte šta za sutra
ma to i ja mislim zato ću ja sastaviti jedan listić više na golove ,OTNYS_YNWA je napisao/la:Sutra sve kofol neke sigurice, a znam da će većina utakmica remijem završiti.
Real-Milan 1
Braga-Partizan 1
I ja cu tako.legenda reala je napisao/la:ma to i ja mislim zato ću ja sastaviti jedan listić više na golove ,OTNYS_YNWA je napisao/la:Sutra sve kofol neke sigurice, a znam da će većina utakmica remijem završiti.
Real-Milan 1
Braga-Partizan 1
Roma ,Bayern,Real ,Arsenal,Braga,Marseile mislim da bi svi mogli doći 3+ na golove,i ja ću vezati LP i EL (utorak,srijeda,četvrtak)
prošlo kolo LP sam prošo pa probaću i ovo ,a odigraću ja još listića sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:I ja ću sigurno odigrati sve kečeve do 99km. To je nekih 4.5 km otprilike.![]()
Onda ima nekih timova koji sutra moraju dobiti, pa probati i sa 1/1.
Marseille-Žilina 1/1
Braga-Partizan 1/1
Ajax-Auxerre 1/1
@ legenda reala - Teško da se to može pogoditi, ali eto probaj - Nikad se ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.