FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma skinuli jasta je nego,za pojacanja ti treba lijepog novca ako mislis nesto napraviti a vidjet cemo sta ce se desavati
Svi ti igraci koji su kontsktirani, uglavnom bi trebala bit POJACANJA, ali je problem sto mi nikom od njih nismo prva opcija, nego ako im propadnu neke druge opcihe eto ih nama.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sigurno je da im mi nismo prva opcija , prije svega svi love inostrani angazman, jbg tako je to kod nas
ali kao i neki igraci ljetos tipa Galesica itd, dobili su svi za nase uslove korektne i konkretne ponude. Da li ce to biti dovoljno za dovodjenje igraca kalibra Lendrica, Jovica, Brkica, Arezine pred nama je da vidimo, ali ozbiljni i konkretni jesmo
ali kao i neki igraci ljetos tipa Galesica itd, dobili su svi za nase uslove korektne i konkretne ponude. Da li ce to biti dovoljno za dovodjenje igraca kalibra Lendrica, Jovica, Brkica, Arezine pred nama je da vidimo, ali ozbiljni i konkretni jesmo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad vec izrazavamo zelje moja je da ti igraci budu pojacanja koja ce doci na prozivku da ne dolaze sedmicu prije pocetka proljetnog dijela prvenstva takodjer da se ovaj put zavrsi radna dozvola na vrijeme.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moja zelja ne zalijetati se za imenima vec za spremnima.
A sto bi skidali ? zasto niko ne kaze hvala predsjedniku Bundoglavu koji nam je obezbijedio budzet za transfere?tuzlak1987 je napisao/la:Garant nam je skinuto od stadiona za tribine i prebaceno za klub pola miliona?
Samo znate kudit i kritikovat i traziti manu.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Presjednikov sin u paketu sa Lendrićem,pa nek se laktaju za poziciju u napadu. 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Ja kad sam neki dan pisao za Lendrica meni se ovdje smiju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cekamo statut i onda se moze pricati o necem normalnom.Mortus je napisao/la:A sto bi skidali ? zasto niko ne kaze hvala predsjedniku Bundoglavu koji nam je obezbijedio budzet za transfere?tuzlak1987 je napisao/la:Garant nam je skinuto od stadiona za tribine i prebaceno za klub pola miliona?
Samo znate kudit i kritikovat i traziti manu.....
Ovako je opcija da neko posuduje i pise ili da grad daje. Dok je ovako bolje je da grad daje, sreca prvi put dok je ove uprave imamo trenera sa vizijom pa se mozda pare sada i utrose u nesto pametno.
Kad je mogao Jaha, neka i sincine. Nije da nismo navikli na "pojacanja" iz 3 -4 ligeHPCompaq je napisao/la:Presjednikov sin u paketu sa Lendrićem,pa nek se laktaju za poziciju u napadu.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sada treba već praviti ekipu za sljedeću sezonu ako imaju ozbiljne namjere. Ove godine pokušati uzeti to 3. mjesto a za narednu već osigurati nosioce igre produžavanjem ugovora Ignjatoviću, Adžemu, Vidoviću, Hadžanoviću, Alispahiću. U ovom roku dovesti ciljano 3-4 pojačanja i nadati se da ćemo imati sreće jer se nikada ne zna kako će se neki igrač uklopiti u ekipu, takvo je tržište igrača koji su nama dostupni.
Ako mislimo opet na kraju sezone sklapati ekipu za narednu nema od nas ništa. Evo sa skupštinom su već zakazali i kasne a to će nam dosta reći kakva je situacija.
Ako mislimo opet na kraju sezone sklapati ekipu za narednu nema od nas ništa. Evo sa skupštinom su već zakazali i kasne a to će nam dosta reći kakva je situacija.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sad ozbiljno treba uzeti u razmatranje patku o lendricu dok se pokusava utrpat junior
tugo moja
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta kaze dezurno piskaralo kako ono golovi ce umirit stadion
pa jel moguce da jos neko pusi ovakve fore
Nemoj tako,dobio je poziv iz kluba.Sad se dvoumiSariel1987 je napisao/la:Sad ozbiljno treba uzeti u razmatranje patku o lendricu dok se pokusava utrpat junior![]()
tugo moja
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
Sariel1987
- Kontakt:
Dao bog da sve bude ok i da bezveze kmecimo.
Al dabogda
Interesuje me misljenje ostalih po pitanju juniora? Za -protiv , zasto za-zasto protiv
Al dabogda
Interesuje me misljenje ostalih po pitanju juniora? Za -protiv , zasto za-zasto protiv
-
Sariel1987
- Kontakt:
Niko nista?
A bas bi sjelo neko racionalno objasnjenje
A bas bi sjelo neko racionalno objasnjenje
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja sam za. Ne znam zasto ali insan je zvijer. Podsjeca me na Maria Kempesa.Sariel1987 je napisao/la:Dao bog da sve bude ok i da bezveze kmecimo.
Al dabogda![]()
Za one mladje koji nisu gledali Maria Kempesa, pa prosudite.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Moramo priznati da slobodnih dobrih igraca definitivno ima, samo je pitanje koliko para ima i koliko ce to dobra selekcija biti. Proslog januara je Slavko Petrovic pokazao kako se odradjuje zimski prelazni rok i kad bi ove godine doveli slicne igrace sigurno bi se borili za tu 3. poziciju.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama mediji i insajderi samo kvare poslove. 
Jel ono Press, **** Ronalda u Real. Jel se ovo Ibrahimović razjebo sa ženom zbog nje se ispalio iz Hello Kittyatuzlak1987 je napisao/la:Nama mediji i insajderi samo kvare poslove.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.