NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

semso2345678910
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la semso2345678910 » 13 dec 2018, 15:10

Sutra je plavoo vece,kolko nas ide :tralala: :salut:

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 19:24

semso2345678910 je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:To stoji, nisam se dobro izrazio. Poslije utakmice u novom tr. desetak njih pocelo pisati prodano, ovo ono, mislim da par njih ima i ovdje i da mole boga da se izgubi, da bude neki cirkus da se aktiviraju, to za mene nije navijač nikakav. Ne trebamo tjerati ljude iz kluba tim stvarima.
Dok je ove uprave nista nece biti ni prodano ni kupljeno,cim se prva utakmica proda pojedinci odose a to klubu ne treba :opaopa:
Haha pa ova uprava je prosle sezone brat bratu 7-8 utakmica kupila.
Tako da...
U ŽIVOTU JE VAŽNO BITI BORAC

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 19:34

Pivo je napisao/la:
semso2345678910 je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:To stoji, nisam se dobro izrazio. Poslije utakmice u novom tr. desetak njih pocelo pisati prodano, ovo ono, mislim da par njih ima i ovdje i da mole boga da se izgubi, da bude neki cirkus da se aktiviraju, to za mene nije navijač nikakav. Ne trebamo tjerati ljude iz kluba tim stvarima.
Dok je ove uprave nista nece biti ni prodano ni kupljeno,cim se prva utakmica proda pojedinci odose a to klubu ne treba :opaopa:
Haha pa ova uprava je prosle sezone brat bratu 7-8 utakmica kupila.
Tako da...
Druže, samo je madi od ove uprave sad bio uz staru, dva potpredsjednika novi, mahmut i peci, plus ostali, koji su iskljucivo protiv tih stvari.

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 19:56

Druze slazem se s tobom.
Al on i jest babo kod TOSK -a...jer da se ostali pitaju TOSK bi promijenio trenera ;)

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 20:06

Pivo je napisao/la:Druze slazem se s tobom.
Al on i jest babo kod TOSK -a...jer da se ostali pitaju TOSK bi promijenio trenera ;)
Ne bih se slozio s tobom, madi jest babo sto kazes, ali na tom upravnom o treneru, izglasan je ostanak, vecina je bila za ovog trenera, ne samo madi, dosta ti to ljudi moze potvrdit, i to imena za i protiv trenera.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 20:08

Ne vecina, nego je vise glasova bilo za nego protiv.

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 20:15

Teško mi je u to povjerovati. Nisu htjeli pucati kontru zbog mira u kući, a taj "mir u kući" će koštati TOŠK-a kad tad.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 20:21

Pivo je napisao/la:Teško mi je u to povjerovati. Nisu htjeli pucati kontru zbog mira u kući, a taj "mir u kući" će koštati TOŠK-a kad tad.
Pred nama je, nismo stručni da pričamo o kvalitetima, mozemo samo navijacki, mišljenja sam da ako moj otac vodi toska i ostvaruje ciljeve koje mu uprava zada, da treba bit tu, cim ne bude tako, noga.

thegodfather
Kontakt:

Post Postao/la thegodfather » 13 dec 2018, 20:43

:puke: :bih:

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 20:55

HeliosIzDomzala je napisao/la:
Pivo je napisao/la:Teško mi je u to povjerovati. Nisu htjeli pucati kontru zbog mira u kući, a taj "mir u kući" će koštati TOŠK-a kad tad.
Pred nama je, nismo stručni da pričamo o kvalitetima, mozemo samo navijacki, mišljenja sam da ako moj otac vodi toska i ostvaruje ciljeve koje mu uprava zada, da treba bit tu, cim ne bude tako, noga.
vrijeme će pokazati.
:salut:
1. Šta je skupština postavila kao cilj U.O.?
2. Ko su članovi skupštine, kako se biraju?
3. Kakav je dugoročni plan U.O.?
4. Kako se stoji sa finansijama, imal zvanični finansijski izvjštaj?

Znal neko ove podatke?

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 21:07

Pivo je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:
vrijeme će pokazati.
:salut:

Znal neko ove podatke?
1. Cilj je biti u prvih 7
2.3. Možes negdje naci, bio je izvještaj, ciljevi uprave kroz 4 godine, stabilizacija kluba, objavljeno je na mrezama nakon skupštine.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 13 dec 2018, 21:11

HeliosIzDomzala je napisao/la:Ne vecina, nego je vise glasova bilo za nego protiv.
A Edin je bio suzdrzan ;) i opet je vise bilo ZA, logicno.

thegodfather
Kontakt:

Post Postao/la thegodfather » 13 dec 2018, 21:19

Glupa rasprava, koja traje vec duzi vremenski period. Pojedini lijece licne frustracije, Ajdin ostaje, UO je donio tu odluku i kraj price.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 21:23

thegodfather je napisao/la:Glupa rasprava, koja traje vec duzi vremenski period. Pojedini lijece licne frustracije, Ajdin ostaje, UO je donio tu odluku i kraj price.
:clap: :clap: bravo. Ko da nekog libu daMu sto nas deset profila nije, a deset jee za ajdina.

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 21:26

Znal neko ove podatke?

thegodfather
Kontakt:

Post Postao/la thegodfather » 13 dec 2018, 21:31

Pivo je napisao/la:1. Šta je skupština postavila kao cilj U.O.?

Znal neko ove podatke?
Ocigledno da nikad u zivotu nisi prisustvovao skupstini pa postavljas takva pitanja. To je bivsi UO zajedno sa Edinom i ostalim bivsim clanovima UO (sto su nas vadili iz govana) odradili, a bila je i ljetos skupstina. Sve ima dodjes i vidis, nema tajni, nije to vrijeme kad su vladali pojedinci pa mislili cijeli zivot cemo tako...

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 21:47

thegodfather je napisao/la:

Znal neko ove podatke?
Ocigledno da nikad u zivotu nisi prisustvovao skupstini pa postavljas takva pitanja. To je bivsi UO zajedno sa Edinom i ostalim bivsim clanovima UO (sto su nas vadili iz govana) odradili, a bila je i ljetos skupstina. Sve ima dodjes i vidis, nema tajni, nije to vrijeme kad su vladali pojedinci pa mislili cijeli zivot cemo tako...
2. Skupština ne postoji, skupštinu čine slučajni prolaznici.
1. Iz drugog pitanja je jasan odgovor. Nema ga.
3. Dugoročni plan nema. Stabilizacija je bitna, al stabilizacija da traje 4 g.?
4. Izvještaj podnose samo za period od kada su oni u klubu, krije se već godinama stvarno stanje u klubu (ne mislim samo na ovu upravu). BILANS stanja inače 1. od 3 glavna dijela finansijskog izvještaja mora da sadrži, ponavljam mora "Kapital je iznos koji je uložen plus ili minus neto dobit ili gubitak od početka postojanja". Znači od početka postojanja.

Ne znam šta je problem pričati o ovim stvarima?
Ova uprava je OK. Nema bolje u Tešnju (trenutno), ali ako a jednog dana odu a hoće, za sobom ostavljaju NIŠTA. Ili je možda 7. mjesto uspjeh?

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 21:57

Pivo je napisao/la:
thegodfather je napisao/la:

Znal neko ove podatke?
2. Skupština ne postoji, skupštinu čine slučajni prolaznici.
1. Iz drugog pitanja je jasan odgovor. Nema ga.
3. Dugoročni plan nema. Stabilizacija je bitna, al stabilizacija da traje 4 g.?
4. Izvještaj podnose samo za period od kada su oni u klubu, krije se već godinama stvarno stanje u klubu (ne mislim samo na ovu upravu). BILANS stanja inače 1. od 3 glavna dijela finansijskog izvještaja mora da sadrži, ponavljam mora "Kapital je iznos koji je uložen plus ili minus neto dobit ili gubitak od početka postojanja". Znači od početka postojanja.

Ne znam šta je problem pričati o ovim stvarima?
Ova uprava je OK. Nema bolje u Tešnju (trenutno), ali ako a jednog dana odu a hoće, za sobom ostavljaju NIŠTA. Ili je možda 7. mjesto uspjeh?
Cuj ostavljaju nista, sedmo mjesto uspjeh naravno, i svako koje nas ostavlja u ovom rangu, vratila se publika, sponzora novih, financijska stabilnost, klub u zadnje 3 godine povecao prihode 3-4 puta, uvodi se grijane, sredjuje se sprat za stanovanje igraca u klubani, kad odu, i ovo ostane, ako je to tebi nista, onda ne znam...

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 13 dec 2018, 22:01

Klub kojem je godinama najveci uspjeh bio dobiti borca i ovaj sad klub, o kojem se uveliko prica sto zbog pozitivnih desavanja, sto zbog navijaca i publike kakve rijetko ko ima, to su velike razlike, samo sto smo mi proklet narod, daMu nam zinula da nam je premijer ligu, daj boze stabilnosti i da budemo ko rudar kakanj, mi smo na konju.. tosk je na početku tek stabilizacije jednog prvoligaša..

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 13 dec 2018, 22:31

Uvođenje grijanja je za pohvaliti, kao i sređivanje 2. sprata. Jel 2. sprat vlasništvo TOŠK-a, ako nije do kada imaju pravo na korištenje? Da ne bude "ode uprava, odoše i prostorije". Koliko znam još 2 udruženja koriste sprat.

Treba razmjenjivati mišljenja, ne treba se ustručavati iznijeti mišljenje, ideju...
To se ne smije reći da se u dugoročno planu moraju glavne stvari riješiti:
1. glavni teren (totalna promjena)
2. pomoćni teren (suvišno pričati, nemaš ga a slaviš 90 g.)
2. uslovi na tribinama (katastrofa).
Tek kada se počne pričati o ovim stvarima onda je OK.

Trebamo biti realni, jer samo tako možemo pomoći klubu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.