Lose u inostranstvu haman prati guzove za 4k, bolje ovdje sutati loptu po livadama za 5kPenaltiky je napisao/la:Jel ono Press, **** Ronalda u Real. Jel se ovo Ibrahimović razjebo sa ženom zbog nje se ispalio iz Hello Kittyatuzlak1987 je napisao/la:Nama mediji i insajderi samo kvare poslove.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Potpis Ibrahimovica je po meni dobar potez. Momak je stvarno razvaljivao ovo malo sto je igrao za Simin Han, jos na tome dodas da ima 22 godine, jos potpisuje ugovor do 2 i po godine, konacno da se lijepo pocne jedan transfer rok. Ocekujem ipak makar jedno veliko ime na Tusnju ovu zimu, zvucnu, ali kao sto smo vidjeli do sada. Ako je ime zvucno ne mora znaciti da ce biti pojacanje. Slavko za Mijica govorio da je najbolji tehnicar lige, lik nije znao ubaciti loptu, a dodje Vidovic po kome ste ovdje s*ali nekoliko mjeseci kako ima 10 kg viska, kako se opija i ispade nase najbolje pojacanje. Nikoga ne treba osudjivati niti dizati dok se dokaze, valjda mozete otvoriti oci i skontati to iz makar zadnja 3-4 transfer roka.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dovesti jos Ordagu, krilo i zamjenskog stopera i rijesiti se Musica, Terzica, Pirica, Vasiljevica, Salihovica, Cokorila, Cizmica i Zukica! Ako se rijesis svih ovih igraca onda mozes obezbijediti Ordagu i jos jedno solidno krilo, a ni od jednog ovog igraca ama bas nista nismo dobili ovu polusezonu, osim sto je Zukic dao 2 gola. Zasto ne dovesti Secerovica koji je bio jedan od najboljih veznih igraca prosle sezone u Mladosti, siguran sam da ce pod pravim trenerom i pred navijacima vratiti formu i truditi se vise.
Dobar potez uprave za Mirela Ibrahimovića ako je istina ovo ja zadovoljan,mlad momak 22 god.
Ibrahimović je bolji od Zukića sigurno.Postoji opcija da nas napusti Antonio Vidović.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Secerovic je dobar igrac za destrukcije ako ga zna trener iskoristiti. Ako ne zna onda je najgori na terenu.
Ibrahimovic nam je bio zelja prije 2 godine, podrzavamo svakako svi.
Ibrahimovic nam je bio zelja prije 2 godine, podrzavamo svakako svi.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zasto to, gdje si to cuo? Raskid ugovora? Jer transfer sumnjam da je ipak ima 29 godina.HPCompaq je napisao/la:Ibrahimović je bolji od Zukića sigurno.Postoji opcija da nas napusti Antonio Vidović.
Pa ako idemo na nesto vise onda moramo i trazit uz zo sve sto ima Vidovic i skolovane napadace, Vidovic je odlican borac, ima te neke smekerske poteze koji dizu publiku al mu je ipak najveca prednost to sto trci ko javijen od prve do zadnje minutebhpremierliga12 je napisao/la:Zasto to, gdje si to cuo? Raskid ugovora? Jer transfer sumnjam da je ipak ima 29 godina.HPCompaq je napisao/la:Ibrahimović je bolji od Zukića sigurno.Postoji opcija da nas napusti Antonio Vidović.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Vidovic je bas ono sto Nalic i trazi budimo realni. Momak ne staje nikako 90 minuta, trci, skace, vraca se, igra i beka na kraju utakmice kad je na krilu, ima dobar sut, mada normalno da nije klasa. Ne bi ga mijenjao ni za jednog igraca jer momak je svojim igrama ovu polusezonu zasluzio mjesto u prvih 11, pa makar igrao iza napadaca, ali tesko ce neko njegovu trku nadomjestiti, a uz to nam je donio 10 bodova sa svojim golovima ovu polusezonu.klasik je napisao/la:Pa ako idemo na nesto vise onda moramo i trazit uz zo sve sto ima Vidovic i skolovane napadace, Vidovic je odlican borac, ima te neke smekerske poteze koji dizu publiku al mu je ipak najveca prednost to sto trci ko javijen od prve do zadnje minutebhpremierliga12 je napisao/la:Zasto to, gdje si to cuo? Raskid ugovora? Jer transfer sumnjam da je ipak ima 29 godina.HPCompaq je napisao/la:Ibrahimović je bolji od Zukića sigurno.Postoji opcija da nas napusti Antonio Vidović.
"Dovest ćemo još jednog štopera i jednog napadača i to je to. Desetak igrača ćemo poslati na posudbu".
Gojkovica zaganjaj Senčooo
Gojkovica zaganjaj Senčooo
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Zadnji voz za transfer vani,sve su špekulacije.I ja bih volio da ostane,vidićemo šta će biti.bhpremierliga12 je napisao/la:Zasto to, gdje si to cuo? Raskid ugovora? Jer transfer sumnjam da je ipak ima 29 godina.HPCompaq je napisao/la:Ibrahimović je bolji od Zukića sigurno.Postoji opcija da nas napusti Antonio Vidović.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Dajte ba **** pojacanja dok senad ne ode, ima li ikakve sanse da se smijeni na skupstini, ljudi realno ovaj husara je gospodin za njega i sve sto kaze na njegov racun je tako, lik nam je privatizovao Slobodu.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar, los, zao. Senad los, Husara zao. Neka se ponudi kakav dobar da vodi klub, a ne da se svi kriju od odgovornosti i ne rade nista. Do tada ce sigurno Senad voditi. Mozemo Senada kritikovati do beskonacnosti kada od citavog grada niko nece da se pomjeri i nesto poduzme.Guest007 je napisao/la:Dajte ba **** pojacanja dok senad ne ode, ima li ikakve sanse da se smijeni na skupstini, ljudi realno ovaj husara je gospodin za njega i sve sto kaze na njegov racun je tako, lik nam je privatizovao Slobodu.
Njemu ne moze biti alternativa Husara i imaginarni Kinezi. Cim Husara nesto prica oko Slobode u smislu spasioca radi se o tome da hoce da uhljebi kojeg igraca u Slobodi. Njemu treba predsjednik da potpisuje papire kako se Sloboda odrice svih prihoda za igraca, a da on proigra igraca iz omladinskog pogona i odvede ga besplatno.
Ma ne branim ja husaru nemoj ne pogresno shvatiti, cim je izjavio da klub zivi zahvaljujuci jasminu sve ti je jasno haha.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar, los, zao. Senad los, Husara zao. Neka se ponudi kakav dobar da vodi klub, a ne da se svi kriju od odgovornosti i ne rade nista. Do tada ce sigurno Senad voditi. Mozemo Senada kritikovati do beskonacnosti kada od citavog grada niko nece da se pomjeri i nesto poduzme.Guest007 je napisao/la:Dajte ba **** pojacanja dok senad ne ode, ima li ikakve sanse da se smijeni na skupstini, ljudi realno ovaj husara je gospodin za njega i sve sto kaze na njegov racun je tako, lik nam je privatizovao Slobodu.
Njemu ne moze biti alternativa Husara i imaginarni Kinezi. Cim Husara nesto prica oko Slobode u smislu spasioca radi se o tome da hoce da uhljebi kojeg igraca u Slobodi. Njemu treba predsjednik da potpisuje papire kako se Sloboda odrice svih prihoda za igraca, a da on proigra igraca iz omladinskog pogona i odvede ga besplatno.
Ovaj nas pravi neke oficielne stranice da laze narod iz prve ruke, stranicu mu vodi sin semir, 2 godine ponavlja kako je zavrsio s profesionalnim fudbalom a sad se sjetio da proigra. Glumi nekog slobodinog patriotu, gdje si bio kad smo pred gasenjem bili, debilu! Ma ko god dodje od igraca ne pise nam se dobro sa ovim senadom. Oni koji ga mogu smijeniti s tribine su se davno prodali svjesni nismo koliko smo im para u dzep strpali, svima njima, pare od todora lafo pokrio u dugove, sumnjam ja u to nesto ali hajd.
ps. igracima plate kasne 2 mjeseca koliko sam cuo
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj seljakluk je svima vec po FB dobro poznat. Bolje bi im bilo da podignu radnicima platu za 200 KM u firmi i prestanu se hvaliti autima od 100 hiljada kao da su postigli nesto u zivotu. Pa sada kada im je dosadno nije na odmet da se malo i za Slobodu zaigra.Guest007 je napisao/la: Ma ne branim ja husaru nemoj ne pogresno shvatiti, cim je izjavio da klub zivi zahvaljujuci jasminu sve ti je jasno haha.
Ovaj nas pravi neke oficielne stranice da laze narod iz prve ruke, stranicu mu vodi sin semir, 2 godine ponavlja kako je zavrsio s profesionalnim fudbalom a sad se sjetio da proigra. Glumi nekog slobodinog patriotu, gdje si bio kad smo pred gasenjem bili, debilu! Ma ko god dodje od igraca ne pise nam se dobro sa ovim senadom. Oni koji ga mogu smijeniti s tribine su se davno prodali svjesni nismo koliko smo im para u dzep strpali, svima njima, pare od todora lafo pokrio u dugove, sumnjam ja u to nesto ali hajd.
I sad malo kad sagledas stvari koliko je ocigledno koliko su se neki ljudi prodali.tuzlak1987 je napisao/la:Taj seljakluk je svima vec po FB dobro poznat. Bolje bi im bilo da podignu radnicima platu za 200 KM u firmi i prestanu se hvaliti autima od 100 hiljada kao da su postigli nesto u zivotu. Pa sada kada im je dosadno nije na odmet da se malo i za Slobodu zaigra.Guest007 je napisao/la: Ma ne branim ja husaru nemoj ne pogresno shvatiti, cim je izjavio da klub zivi zahvaljujuci jasminu sve ti je jasno haha.
Husica su otjerali jer je uglavnom seljak iz glogove, ovaj jos gori seljak koji nije presao granicu BiH, kojem je najveci sportski uspjeh kupit 2 kantonalnu ligu i okrenut janje na zadnjoj domacoj utakmici, ali je dobar precjednik, carsijaner mrtvi
ps ne branim husica ni slucajno vec onako poredim neke situacije koje smo imali a i danas traju ali nam je sad bolje.
Samo da se ''pravi slobodasi'' prodali nisu ne bi ovaj debil vidio ove funkcije
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Kako neko ko nije na funkciji,moze dovoditi igrace u klub,koliko se sjecam covjek je podnio ostavku prije dva mjeseca jer se vise zeli posvetit firmi itd ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cek znaci bolje niko da ne dovodi nista nego Senad ?harry_90 je napisao/la:Kako neko ko nije na funkciji,moze dovoditi igrace u klub,koliko se sjecam covjek je podnio ostavku prije dva mjeseca jer se vise zeli posvetit firmi itd ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sariel1987
- Kontakt:
heh zanimljiva prepiska na fb
sta smo mi bogu zgrijesili bog te
da li ste procitali?
sta smo mi bogu zgrijesili bog te
da li ste procitali?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ja ne znam sta mi hoćemo. Da nas ne vodi niko? Da ima kandidata pojavili bi se vec. Svi se zavukli u mišije rupe i kritikuju a niko nece da potegne i da radi. Zašto ne izađe neko u javnost i kaže ja cu preuzeti i voditi klub i neka iznese plan. Nema takvih a ovdje se puca lafina kao da ih je 10 u redu za poziciju predsjednika kluba.ultrasstyle_tz je napisao/la:cek znaci bolje niko da ne dovodi nista nego Senad ?harry_90 je napisao/la:Kako neko ko nije na funkciji,moze dovoditi igrace u klub,koliko se sjecam covjek je podnio ostavku prije dva mjeseca jer se vise zeli posvetit firmi itd ?
Dovođenje Ibrahimovića i potpis na 2.5 godine je dobar potez. Momak je bio dogurao do reprezentacije i ima potencijala. Vidjeti cemo kako ce se uklopiti u ekipu ali uz dobro odrađene pripreme sigurno je bolji triput od Zukica.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.