Saurman je napisao/la:U dva prelazna roka potrošiš 350 mil i u grupi gdje su Betis,Olymipiacos i Dudelange završiš treći.![]()
Kraljevi merkata.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Saurman je napisao/la:U dva prelazna roka potrošiš 350 mil i u grupi gdje su Betis,Olymipiacos i Dudelange završiš treći.![]()
Kraljevi merkata.
smiri se decko da ti ne bi zvao :muha milanez je napisao/la:Ovi bajernovci (posebno sa lažnim profilima) očito imaju neku baš jaku traumu iz prošlosti od Milana. Moraju ovako sa vremena na vrijeme ispoljavat ovakve oblike forumskog ponašanja. Hajde jado jadni ohladi, jesil ikad ikom u životu u lice rekao što misliš, ili si vječno licemjer, znaš li drugačije??
Ne rise...ovo sam pisao iz ljubomore..Biscione je napisao/la:Koji ste vi juventini carevi, znači kad je neko kod vas dižete ga u nebesa a kad ode onda je dno dna, i onda vam se desi slučaj Bonući pa baš bude maskenbal u komentarima. Ali OK je to, i mi smo nekad bili djeca, srećom pa tad nije bilo foruma
Ne slave samo oniJuventinisimo je napisao/la:Evo svanulo i sinterovcima..Milan ispao...slave..
IZDAJA!!! velikih razmjera..k'o bi rekao da ce sinteristi i milanisti zajedno da slave...kinezi ih ujedinise..Raonffa je napisao/la:Ne slave samo oniJuventinisimo je napisao/la:Evo svanulo i sinterovcima..Milan ispao...slave..
I STRAH..liga i strah... strahSiamoNoi je napisao/la:Ma nikad jača liga kazu stručnjacimuxa je napisao/la:Kad vam ja kažem da je smiješno da je ovakav Milan na 4. mjestu u Italiji.
Anti Juve paktJuventinisimo je napisao/la:IZDAJA!!! velikih razmjera..k'o bi rekao da ce sinteristi i milanisti zajedno da slave...kinezi ih ujedinise..Raonffa je napisao/la:Ne slave samo oniJuventinisimo je napisao/la:Evo svanulo i sinterovcima..Milan ispao...slave..
Pa ti odg na svoje pitanje. Nije bilo interneta nije se tad moglo odgSonVolt je napisao/la:Lako je se sad smijati Milanu. Gdje ste bili kad su bili jaki?
Mislim, tad nije postojao internet ali gdje ste bili....?
To vi onda namjerno ispalimuha milanez je napisao/la:Milan je 25.10 od UEFE dobio zvanicnu kaznu da sav novac zaradjen od Lige Evrope, Milan nece dobiti zbog krsenja FFP-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.