hahahaha nebi usao na forum do isteka oklade wahahahaBrnjoo je napisao/la:hahah prepao se malibome da si se kladio nosio bi avatar intera
djes mi to stavit cccc

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
hahahaha nebi usao na forum do isteka oklade wahahahaBrnjoo je napisao/la:hahah prepao se malibome da si se kladio nosio bi avatar intera
hahahahaha pa neću plakati ovda i moliti Boga za "nešto" naravno da sam optimistican,ja bih bio zadovoljan i sa remijemPortillo je napisao/la:Aj ja razumijem da ste vi optimisticni i sve to... ali biti tako uvjeren u pobjedu protiv Reala kao ovaj robovi97544564564564564564544324876 je smjesno. Ja realno ocekujem pobjedu, uostalom sta bi trebao drugo i ocekivati. Jer objektivno, jaci smo. A tu je i za vas nikada savladivi Jose Mourinho.
U nas odmah da vam kazem Ramos nece igrati. A sto se tice vas, hoce li Thiago Silva biti spreman?
Portillo je napisao/la:Aj ja razumijem da ste vi optimisticni i sve to... ali biti tako uvjeren u pobjedu protiv Reala kao ovaj robovi97544564564564564564544324876 je smjesno. Ja realno ocekujem pobjedu, uostalom sta bi trebao drugo i ocekivati. Jer objektivno, jaci smo. A tu je i za vas nikada savladivi Jose Mourinho.
U nas odmah da vam kazem Ramos nece igrati. A sto se tice vas, hoce li Thiago Silva biti spreman?
Daj Boze da ista od toga uradi. Daj Boze da sve to ponovi. Pa covjek nijednom nije stvorio opasnost po gol za Real Madrid, osim onda kada je Casillas odbranio sut Patu, tu se lopta nakon Ronaldinhovog suta slucajno odbila Patu.senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
-Dinho ponovi ovo i sutra !! barem pola od ovoga
Tou vezi Dinha' si upravu ali je poslao par dobrih lopti još će sutra biti motiviran jer na stadion dolaze MENEZES koji mu je obećao da će ga pozvati ukoliko bude zadovoljavajućiBrnjoo je napisao/la:Daj Boze da ista od toga uradi. Daj Boze da sve to ponovi. Pa covjek nijednom nije stvorio opasnost po gol za Real Madrid, osim onda kada je Casillas odbranio sut Patu, tu se lopta nakon Ronaldinhovog suta slucajno odbila Patu.senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
-Dinho ponovi ovo i sutra !! barem pola od ovoga
To se zove zabavljanje publike od kojeg tim nema nikakve koristi. Uostalom, nista spektakularno nije radio jer svaki njegov potez na kraju nije znacio nista jer je ili fauliran ili je normalno izgubio loptu.
Takve stvari nisu dobrodosle kod velikih trenera kao sto je Mourinho. Taj jadni Real od prosle sezone, ruku na srce nije bilo ni Ronalda, je bio daleko od sloznog, a i Iker je na Bernabeu igrao jednu od svojih najgorih utakmica, je imao takvih igraca prosle sezone, odnosno takvih utakmica, kada je Ronaldo stalno nesto radio protiv Lyona u gostima a nikad prilike da napravi. Samo dribla i poteze neke pravi
Svaka cast Brnjo,nekad si neprepoznatljivo realan i objektivanBrnjoo je napisao/la:Ja sam vec rekao, ne vjerujem da cemo izgubiti jer igramo kod kuce i imamo Mourinha, a 99% sam uvjeren da ce utakmica zavrsiti nerijeseno i da ce nas sudije izvuci poraza.
Iskreno sam to ponovio tri puta!
Sutra se neces saliti. Mozete padati koliko god hocete, Arbeloa ce vam dusu faulima vaditi, ali penal dobiti neceterobovi88 je napisao/la:ccc koja ste vi bagrahahahahahaha šalim se
pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
Da se vratimo utakmici sastaju se dva tima koja poodavno(preko 15godina) simpatisem i ocukujem dobru utakmicu i puno golova i remi ,dva meca dva remija i prolazak oba tima dalje,i volio bi ih vidjeti u polufinalu zajedno sa Celzijem a onaj 4ti nek bude ko hoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.