AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 18:07

Brnjoo je napisao/la:hahah prepao se mali :P bome da si se kladio nosio bi avatar intera :lol:
hahahaha nebi usao na forum do isteka oklade wahahaha
djes mi to stavit cccc :lol: :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 18 okt 2010, 18:12

Sutra očekujem spektakl dvije ubjedljivo najtroejnije ekipe LP,naravno naša podbjeda jer je mali Pato "podivljao"...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 okt 2010, 20:02

Aj ja razumijem da ste vi optimisticni i sve to... ali biti tako uvjeren u pobjedu protiv Reala kao ovaj robovi97544564564564564564544324876 je smjesno. Ja realno ocekujem pobjedu, uostalom sta bi trebao drugo i ocekivati. Jer objektivno, jaci smo. A tu je i za vas nikada savladivi Jose Mourinho.

U nas odmah da vam kazem Ramos nece igrati. A sto se tice vas, hoce li Thiago Silva biti spreman?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 20:31

Portillo je napisao/la:Aj ja razumijem da ste vi optimisticni i sve to... ali biti tako uvjeren u pobjedu protiv Reala kao ovaj robovi97544564564564564564544324876 je smjesno. Ja realno ocekujem pobjedu, uostalom sta bi trebao drugo i ocekivati. Jer objektivno, jaci smo. A tu je i za vas nikada savladivi Jose Mourinho.

U nas odmah da vam kazem Ramos nece igrati. A sto se tice vas, hoce li Thiago Silva biti spreman?
hahahahaha pa neću plakati ovda i moliti Boga za "nešto" naravno da sam optimistican,ja bih bio zadovoljan i sa remijem ;) ... šta vi mislite da ste Bogovi ??? da vas niko ne može pobijediti ??? razumijem imate dobar niz ali niste pobijedili nikog od većih timova ;) treba vas malo spustiti na Zemlju,a to bi se trebalo desiti sutra ;) ... mislim da niste ništa jači od nas ... aaaa Thiago Silva još se nezna sutra će obaviti niz medicinskih testova tek poslije toga ćemo znati hoce li ili ne igrati :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 okt 2010, 20:52

[youtube][/youtube]

-Dinho ponovi ovo i sutra !! barem pola od ovoga :D
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 21:02

Portillo je napisao/la:Aj ja razumijem da ste vi optimisticni i sve to... ali biti tako uvjeren u pobjedu protiv Reala kao ovaj robovi97544564564564564564544324876 je smjesno. Ja realno ocekujem pobjedu, uostalom sta bi trebao drugo i ocekivati. Jer objektivno, jaci smo. A tu je i za vas nikada savladivi Jose Mourinho.

gubio je i mourinho od Milana...prve godine cim je dosao Ronaldinho je li dao gol glavom!!! Mourinho je uletio u Seriju A kada je Milan falila jedna karika da bude uspjesniji, a to je Ibra, s Marcom ili Lovcem nije se moglo za nesto vise.....Leo da ja imao Ibru prosle godine nebi samo Milan pretekao Intera nego bi bio prvak sigurno

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 18 okt 2010, 21:05

Sretnooo!
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2010, 21:09

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 22:24

senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]

Daj Boze da ista od toga uradi. Daj Boze da sve to ponovi. Pa covjek nijednom nije stvorio opasnost po gol za Real Madrid, osim onda kada je Casillas odbranio sut Patu, tu se lopta nakon Ronaldinhovog suta slucajno odbila Patu.

To se zove zabavljanje publike od kojeg tim nema nikakve koristi. Uostalom, nista spektakularno nije radio jer svaki njegov potez na kraju nije znacio nista jer je ili fauliran ili je normalno izgubio loptu.

Takve stvari nisu dobrodosle kod velikih trenera kao sto je Mourinho. Taj jadni Real od prosle sezone, ruku na srce nije bilo ni Ronalda, je bio daleko od sloznog, a i Iker je na Bernabeu igrao jednu od svojih najgorih utakmica, je imao takvih igraca prosle sezone, odnosno takvih utakmica, kada je Ronaldo stalno nesto radio protiv Lyona u gostima a nikad prilike da napravi. Samo dribla i poteze neke pravi

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 22:28

Brnjoo je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]

Daj Boze da ista od toga uradi. Daj Boze da sve to ponovi. Pa covjek nijednom nije stvorio opasnost po gol za Real Madrid, osim onda kada je Casillas odbranio sut Patu, tu se lopta nakon Ronaldinhovog suta slucajno odbila Patu.

To se zove zabavljanje publike od kojeg tim nema nikakve koristi. Uostalom, nista spektakularno nije radio jer svaki njegov potez na kraju nije znacio nista jer je ili fauliran ili je normalno izgubio loptu.

Takve stvari nisu dobrodosle kod velikih trenera kao sto je Mourinho. Taj jadni Real od prosle sezone, ruku na srce nije bilo ni Ronalda, je bio daleko od sloznog, a i Iker je na Bernabeu igrao jednu od svojih najgorih utakmica, je imao takvih igraca prosle sezone, odnosno takvih utakmica, kada je Ronaldo stalno nesto radio protiv Lyona u gostima a nikad prilike da napravi. Samo dribla i poteze neke pravi
Tou vezi Dinha' si upravu ali je poslao par dobrih lopti još će sutra biti motiviran jer na stadion dolaze MENEZES koji mu je obećao da će ga pozvati ukoliko bude zadovoljavajući ;) 8-)
ali iskreno,s Velikim postovanjem mogu ti reći da ste se previse digli u Nebo ... vrijeme je da vas neko spusti :?

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 18 okt 2010, 22:34

Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 22:36

Ja sam vec rekao, ne vjerujem da cemo izgubiti jer igramo kod kuce i imamo Mourinha, a 99% sam uvjeren da ce utakmica zavrsiti nerijeseno i da ce nas sudije izvuci poraza.

Iskreno sam to ponovio tri puta!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 okt 2010, 22:51

Brnjoo je napisao/la:Ja sam vec rekao, ne vjerujem da cemo izgubiti jer igramo kod kuce i imamo Mourinha, a 99% sam uvjeren da ce utakmica zavrsiti nerijeseno i da ce nas sudije izvuci poraza.

Iskreno sam to ponovio tri puta!
Svaka cast Brnjo,nekad si neprepoznatljivo realan i objektivan ;) ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 okt 2010, 23:06

Negdje sam danas procitao da ovaj sudija sto sudi (portugalac) je sudio Mourinhu u portugalskoj ligi i cak tri puta ga iskljucio :lol:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 23:09

Evo sad i ja citam na Sarajevo X da ga je tri puta iskljucio u portugalskoj ligi, a nadao sam se naklonosti sudija. Barem, ako nista, imamo Carvalha, Pepea i Ronalda, mozda su oni dobri s njim :)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 23:35

ccc koja ste vi bagra :twisted: hahahahahaha šalim se :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 23:40

robovi88 je napisao/la:ccc koja ste vi bagra :twisted: hahahahahaha šalim se :lol:
Sutra se neces saliti. Mozete padati koliko god hocete, Arbeloa ce vam dusu faulima vaditi, ali penal dobiti necete :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 23:58

Raul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i bolji :lol:
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 19 okt 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 19 okt 2010, 00:00

Moja izjava sa teme o Real Madridu,ap ebvo i ovde posto se tice i milana
Da se vratimo utakmici sastaju se dva tima koja poodavno(preko 15godina) simpatisem i ocukujem dobru utakmicu i puno golova i remi ,dva meca dva remija i prolazak oba tima dalje,i volio bi ih vidjeti u polufinalu zajedno sa Celzijem a onaj 4ti nek bude ko hoce
RIP SALE VILENJAK

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2010, 00:13

Ko smije da se kladi u avatar uslovi su sljedeći:
Ako Real dobije taj ko izgubi okladu nosa avatar koji mu ja dadnem 7 dana ;)
Ako bude remi ili Milan pobijedi :lol: onda ja nosim 7 dana avatar kakav on kaže ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.