Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Inače njegovi isilovci i bradonje šire ljubav i toleranciju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Srpska crkva, katolicka crkva i IZ u ovoj drzavi na 3 dijela funkcionisu perfektno sa vlastima. Nece im nikada uvesti porez jer su zasticeni kao polarni medvjedi, a i oni stite nacionalisticku politiku. Isto je i u drugim drzavama okruzenja kako znam..
Udara se samo po ovim malim obrtnicima koji svakako i nemaju na kraju mjeseca milju dvije.
Udara se samo po ovim malim obrtnicima koji svakako i nemaju na kraju mjeseca milju dvije.
Ako u te kompanije za iluzionizam ubrajas i ljevicarsko-komunisticko-partizanska poluudruzenja, slazem se.Penaltiky je napisao/la:Mrzim samo zato što pozivam najprofitabilnije firme u državi da plaćaju porez?VolimTz je napisao/la:
Mrzis buraz, a ideologija ti satro poziva na toleranciju to je poenta.
Blago majci svi se za budzet sikiramo.
Naravno da se sikiram, ja plaćam porez, PIO, ZZO mada doktoru ne idem, plaćam porez na platu, PDV. Firma mi plaća porez na promet, akcize i porez na dobit, i još par nekih nameta za šume, puteve, ekologiju. Naravno da se sikiram đe završe pare koje ja zaradim.
Evo ti 50-50 rješenje, nek IZ, SPC, KC i ostale kompanijr iz sektora iluzionizam počnu plaćat porez i dadžbine a sve pare u odbranu, jel može?
Daj da moji ne plaćaju porez al daj da onaj uplaćeni trošimo opet na moje.
Svejedno mi buraz za islamsku zajednicu, nego ako vec udaramo na njih nek bude svima isto.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Izglasana rezolucija u Saboru. Pa eto fino, slatko takoreć.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Mogu izglasati sta hoce ako nastave ovim tempo za 50 godina nece ih biti ni 50.000 u BiH.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ASD
- Kontakt:
Vjerske institucije i finansije su predmeti rasprava i kontroverzi ne samo kod nas i u komsiluku nego sirom Svijeta.
Nije to samo kod nas, u Njemackoj i Austriji drzave imaju crkve pod svojom kontrolom i one opet u svom vlasnistvu imaju banke i kasina, ali i kontroverzne svestenike sa vrijednom imovinom u svom vlasnistvu.
Nije to samo kod nas, u Njemackoj i Austriji drzave imaju crkve pod svojom kontrolom i one opet u svom vlasnistvu imaju banke i kasina, ali i kontroverzne svestenike sa vrijednom imovinom u svom vlasnistvu.
U Tuzli znam par lokala kojima prostor iznajmljuje IZ (to što se tu prodaje alkohol to nije ni bitno, vjerovatno negdje i kladarama iznajmljuju prostor ne bi me čudilo) i jedan kojem iznajmljuje SPC i oni recimo na taj prihod ne plaćaju porez libo ih tuki.ASD je napisao/la:Vjerske institucije i finansije su predmeti rasprava i kontroverzi ne samo kod nas i u komsiluku nego sirom Svijeta.
Dok se u Sarajevu digla frka radi AirBnB i plaćanja poreza na iznajmljivanje stanova koje ljudi iznajmljuju na noć turistima.
VolimTz je napisao/la: Ako u te kompanije za iluzionizam ubrajas i ljevicarsko-komunisticko-partizanska poluudruzenja, slazem se.
Svejedno mi buraz za islamsku zajednicu, nego ako vec udaramo na njih nek bude svima isto.
Sva UG uključujući i savez boraca NOB koji sad vjerovatno broji 5 ljudi plaća poreze i naknade skoro kao i svi poslovni subjekti. Dok IZ, SPC, Crkva itd ne plaćaju, a svi smo svjesni da na kirijama, ukopima i donacijama vrte vrtoglave sume novca.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mi smo biseri iz blata
mi smo deca rata
nekad bili smo bliski
kad pare su u igri
pucao bi brat na brata
mi smo deca rata
nekad bili smo bliski
kad pare su u igri
pucao bi brat na brata
Jel to potrošila sve pare pa skida alat sa klinaOsim13 je napisao/la:Lisa hodnik se vratila na scenu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
tuzlak1987 je napisao/la:
Nakon lažne izjave Fadila Novalića o zaustavljanju odlaska građana iz BiH, aktuelna je i lažna izjava Bakira Izetbegovića na istu temu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Helćo na radnom mjestu popije više nego što uplati poreza, zavali firmu u minus i onda još kuka.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Treba brigada ovakvih ko ja da mi firmu u minus baci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Helćo na radnom mjestu popije više nego što uplati poreza, zavali firmu u minus i onda još kuka.

Iako imam tonu primjedbi na rad IZ-a, ovo boldirano je klasicna laz. Daj dokaz i navedi tih par lokala koji su iznajmili objekte od IZ-a, a toce alkohol i ostale harame!Penaltiky je napisao/la: U Tuzli znam par lokala kojima prostor iznajmljuje IZ (to što se tu prodaje alkohol to nije ni bitno, vjerovatno negdje i kladarama iznajmljuju prostor ne bi me čudilo) i jedan kojem iznajmljuje SPC i oni recimo na taj prihod ne plaćaju porez libo ih tuki.
Dok se u Sarajevu digla frka radi AirBnB i plaćanja poreza na iznajmljivanje stanova koje ljudi iznajmljuju na noć turistima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti si one man brigada kad je cuga u pitanjuPenaltiky je napisao/la:Treba brigada ovakvih ko ja da mi firmu u minus baci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Helćo na radnom mjestu popije više nego što uplati poreza, zavali firmu u minus i onda još kuka.

Idi bolan za Češku i Slovačku, tamo se zaposli u kakav pilsner, šta gubiš vrijeme u Tuzli, ne kontam fakat šta čekaš, ili Švabiju, nit studiraš, nit si oženjen, nit imaš kakvih obaveza, ha ja, za tebe se to ubilo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Maji Cengic godine nista ne mogu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti pored Sabahudina i Dejana gledaš MajuKaunas je napisao/la:Maji Cengic godine nista ne mogu.![]()
![]()

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sad bi klizno u Češku da mogu. Možda i mogu doduše moram se raspitati, imam deficitarnu školu, i iskustva, a i vještine.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti si one man brigada kad je cuga u pitanjuPenaltiky je napisao/la:Treba brigada ovakvih ko ja da mi firmu u minus baci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Helćo na radnom mjestu popije više nego što uplati poreza, zavali firmu u minus i onda još kuka.
Idi bolan za Češku i Slovačku, tamo se zaposli u kakav pilsner, šta gubiš vrijeme u Tuzli, ne kontam fakat šta čekaš, ili Švabiju, nit studiraš, nit si oženjen, nit imaš kakvih obaveza, ha ja, za tebe se to ubilo.
To uopste nije IZ-ov objekat.Penaltiky je napisao/la:Doors u Klosterskoj, provjeriću za još dva.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Penaltiky je napisao/la:
Sad bi klizno u Češku da mogu. Možda i mogu doduše moram se raspitati, imam deficitarnu školu, i iskustva, a i vještine.
Praški student film

Scena na prozoru

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kraljttbvb, napoleon72 i 10 gostiju.