NijeMegamon je napisao/la:coca colu i linkadnan_nanda je napisao/la:šta hoćeš, pivo ili link?Megamon je napisao/la:me too
@Devil,ma ja nisam otvarao teme nego samo "malo" diskutovao sa analiticarom.
Da ovo nije analiticar back
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Otvarač Tema
- Kontakt:
Re: Chat
Joj koja budala,jos ima neki lajkao sliku
moras biti bolestan pa objavit slike sahrane ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
daj postavi ovdje 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 1600104619Nail for Real je napisao/la:daj postavi ovdje
uzivaj
- legenda reala
- Kontakt:
vala upravu siMegamon je napisao/la:Radije ne gledajte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj ociju kod zene,ko da je na njih vukla 
Upravo takoMegamon je napisao/la:Radije ne gledajte
Ja sam otvorila, i samo sam onu jednu vidjela nisam ni uvecala, vrisnula sam.. Jbt. grozno
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
De, ne mogu da vjerujem.
1. Stavljaju slike kojima apsolutno na facebooku nije mjesto.
2. Nađe se par ljudi i na slike stavljaju like. Kao drago im što ih je osoba napustila.
Svašta.
1. Stavljaju slike kojima apsolutno na facebooku nije mjesto.
2. Nađe se par ljudi i na slike stavljaju like. Kao drago im što ih je osoba napustila.
Svašta.
- the scouser
- Kontakt:
Sve ja razumijem,ali ove dvije slike....
I jos 2-3 nakon njih...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Megamon
- Kontakt:
Vala sam se odjavio sa fb samo da ih nebi vidiothe scouser je napisao/la:
Sve ja razumijem,ali ove dvije slike....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bolesno, jadno, nehumano, nenormalno, glupo, bez postovanja, odvratno, ludo, van svake pameti, maloumno...
Majke mi cu povratit,, btw, moja najbolja jaranica zeli biti patolog,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:
Bolesno, jadno, nehumano, nenormalno, glupo, bez postovanja, odvratno, ludo, van svake pameti, maloumno...
Majke mi cu povratit,, btw, moja najbolja jaranica zeli biti patolog,,
A jeste nenormalna :S
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 18 okt 2010, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Hebo ovog kretena,gledate li ovo na Hayatu stoka policijska radi radnicima Granita,jadna smo mi drzava kada vidimo sta rade nasi politicari sa naroda 
jbt na iskusenju sam da se prijavim na fejs nakon toliko vremena da vidim te slike /:
- Nail for Real
- Kontakt:
nije vrijedno, vjeruj miWolverine je napisao/la:jbt na iskusenju sam da se prijavim na fejs nakon toliko vremena da vidim te slike /:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ovaj je teski panj od covjeka sto je stavio slike sa sahrane..
i jos nesto...
ono troje ko sretnici poziraju i slikaju se kraj mrtve zene,,kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu...
i jos nesto...
ono troje ko sretnici poziraju i slikaju se kraj mrtve zene,,kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja gledam 60 minuta, al vidio sam na dnevniku to za te radnike, uhvatili ih na spavanju, ku*ke plave
@Wolverine, ma glupost ba, leš ko leš, nećeš ništa zanimljivo propustit ako ne budeš gledao
ja to nisam htio postavit ovde jer slabo ce ko odolit da ne klikne na link al Harry je to odradio
@Wolverine, ma glupost ba, leš ko leš, nećeš ništa zanimljivo propustit ako ne budeš gledao
ja to nisam htio postavit ovde jer slabo ce ko odolit da ne klikne na link al Harry je to odradio
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Hajd to, al sto su joj slikali kozu, ruke i noge sa svim gadostima koje starost i SMRT nose,,T-MAC je napisao/la:ovaj je teski panj od covjeka sto je stavio slike sa sahrane..![]()
i jos nesto...
Moja vecera je zamalo zavrsila vani,, Jos hocu medicinu da upisem...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 9 gostiju.