Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sad gledam FTV dokumentarac i kontam kako nam fali jedan Feral danas u BiH.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
i ja ev i subotu dadem djeci pismene i testove pa drkam forum od dosade, rahat patnjaOsim13 je napisao/la:Ma jes haman, al jedino što moram uranit a ponedjeljkom mi to najteže padneMoggi je napisao/la:zar tebi nije svaki takavOsim13 je napisao/la:Ponedjeljak treba bit neradni dan
Zarathustra
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
CIN je najbolji kod nas, mada je različit format.ASD je napisao/la:Treba pismenih novinara za tog, a i pismenih citalaca.Penaltiky je napisao/la:Sad gledam FTV dokumentarac i kontam kako nam fali jedan Feral danas u BiH.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@Osim13
Kae mi: Radiš li?
Pa reko jesam u radnom odnosu al se teško može reć da radim?
za divo čudo komunalno preduzeće iznenađeno snijegom u decembru
S obzirom da smo šupak univerzuma, da para nema za nebitne stvari poput zdrabstva, školstva i komunalnih pitanja oninć odlično rade, pogtovo sad kad snijeg nije prestao padati i ne prestaje.FoSte95 je napisao/la:za divo čudo komunalno preduzeće iznenađeno snijegom u decembru
Zna li neko za neki veliki forum na engleskom jeziku, moze o uopstenim stvarima ili sportu a da se moze stavljati signature ispod posta tj da je u slicnom formatu kao ovaj nas?
Mislim da je ovo najbolji moguci odgovor koji sam procitao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da, vozač je kriv, samo je razlika u stepenu odgovornosti.
Gospodin u životu i na forumuMoggi je napisao/la: i ja ev i subotu dadem djeci pismene i testove pa drkam forum od dosade, rahat patnja

Tako nekako samo što sam jutros lopatao snijegPenaltiky je napisao/la:@Osim13

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ni ne mislim ja da on nema apsolutno nikakve krivice u ovom slucaju, ali mislim da nema nikakvog osnova da ga osude na 10-15 godina zatvora (koliko mu Tuzlak i ovaj Pantelija prizeljkujuMonolog je napisao/la: Drug na semaforu sa upaljenim zelenim svjetlom (crveni za pješake, naravno) krenuo od Mejdana prema gradu (južnom) i pješak pretrčavao cestu, a zaklonjen od kombija (barem tridesetak metara od pješačkog). I, drug ga zakači i obori i sam ga odvede na hitnu (za svaki slučaj, da ne bi poslije bilo nekih pyzdarija i da ne ispadne kako je pobjegao s lica nesreće). Nije ni vozio brzo (ako je išao brže od 20 km/h, svaka mu čast). Elem, DZ je pozvao policiju, došli su ljudi, drug i nesretni čovjek dali izjave; čovjek sam izjavio kako momak nema nikakve veze s nesrećom i kako je on izletio, te kako je pogriješio, no zakon je zakon i pravila su pravila. Drug je platio prvo 50 KM zato što je policija došla. Uglavnom, da skratim priču - džaba što je mimo pješačkog, što u blizini postoji pješački prijelaz, što je crveno svjetlo bilo na semaforu za pješake, vozač je kriv. I, vozač je uvijek kriv. Čak i kad nije.

Jasno je kao dan da Efendic nije bio maksimalno fokusiran na voznju, jer da je jeste ovo se vjerovatno ne bi desilo. Ali, kome se to od nas ne moze desiti trenutak nepaznje? Da je isao pravcem od 200 metara i da je ovako pokosio covjeka, ja bih prvi rekao da nije normalan. Medjutim, on je s bocne ceste izlazio na ovu glavnu, a ovaj nastradali covjek je vec presao trecinu puta dok se auto nije stiglo ni ispraviti. Moguce da je koristio mobitel, ali je moguce i da je 2 sekunde duze gledao u lijevu stranu s koje mu dolaze automobili i desilo se to sto se desilo. Bilo kako bilo, ja ovo ne bih pozelio ni najvecem dusmanu.
EDIT: Zaboravih te pitati, da li bi ti svog druga nazvao ubicom, da je kojim slucajem umjesto tog momka bio covjek od 80 godina i da je na mjestu ostao mrtav?
Penaltiky, da je pijanica bio na mjestu Efendica, da je vozio 20-30 km/h i da je pokosio covjeka na identican nacin, smio bih staviti ruku u vatru da bi mu pojedini ovdje trazili opravdanja.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 15 dec 2018, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne vidim da je niko onom kretenu iz N. Travnika tražio opravdanja. Ovdje je problem jer se on ponaša kao da se nišra nije desio, i iskoristio je svoj uticaj da se to zakopa. Platio porodici da ne talasaju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imaš li dokaz da je platio i da je zataškao sve?Penaltiky je napisao/la:Ne vidim da je niko onom kretenu iz N. Travnika tražio opravdanja. Ovdje je problem jer se on ponaša kao da se nišra nije desio, i iskoristio je svoj uticaj da se to zakopa. Platio porodici da ne talasaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da tebi neko oca pregazi, bil šutio il bi tražio potpunu istragu? Bil prihvatio nalaz da je starac kriv. Ko da je na A1 prelazio a ne neku uličicu.Unofficialpage je napisao/la:Imaš li dokaz da je platio i da je zataškao sve?Penaltiky je napisao/la:Ne vidim da je niko onom kretenu iz N. Travnika tražio opravdanja. Ovdje je problem jer se on ponaša kao da se nišra nije desio, i iskoristio je svoj uticaj da se to zakopa. Platio porodici da ne talasaju.
Nećemo se praviti budale znamo kako to u ovoj zemlji funkcioniše.
Znamo i zašto ga branite, vas par s jednom zajedničkom crtom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije bitno šta bih ja uradio. Ja pitam tebe imaš li dokaz za to što govoriš ili kao, po običaju što je u BiH, nagađaš? Kako bih ja ljepio kaze za nagađanja ovako preko interenta, kako kome dođe može nekome uništiti život preko interneta jer eto došlo mu tako.Penaltiky je napisao/la:Da tebi neko oca pregazi, bil šutio il bi tražio potpunu istragu? Bil prihvatio nalaz da je starac kriv. Ko da je na A1 prelazio a ne neku uličicu.Unofficialpage je napisao/la:Imaš li dokaz da je platio i da je zataškao sve?Penaltiky je napisao/la:Ne vidim da je niko onom kretenu iz N. Travnika tražio opravdanja. Ovdje je problem jer se on ponaša kao da se nišra nije desio, i iskoristio je svoj uticaj da se to zakopa. Platio porodici da ne talasaju.
Nećemo se praviti budale znamo kako to u ovoj zemlji funkcioniše.
Znamo i zašto ga branite, vas par s jednom zajedničkom crtom.
I ne branim Efendića, niti me on zanima.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pretpostavljam da im je dao posao ili platio čim se ni jednom nisu javili, jer pazio ovo, Efendić nikad nije zbog toga privođen a i uklapa se u SDA lifestyle. Ne javite se danima i kad neko dirne najvećeg vjernika u SDA odmah se javljate svi odjednom. Slučajno.
Ocigledno ne kontas sta sam napisao. Ne rekoh da je iko njega opravdao, ali ovdje se opravdavalo konzumiranje alkohol i sjedanje za volan u takvom stanju, a sve pod izgovorom da 2-3 pive nisu nista. A, dobro znamo sta poslije 2-3 obicno slijedi...Penaltiky je napisao/la:Ne vidim da je niko onom kretenu iz N. Travnika tražio opravdanja. Ovdje je problem jer se on ponaša kao da se nišra nije desio, i iskoristio je svoj uticaj da se to zakopa. Platio porodici da ne talasaju.
Ti uvijek pricas vodjen strastima i bez ikakvih dokaza. Sinoc lazes za IZ, a sad govoris da je Efendic parama sve rijesio. Za prvo znam da lazes, a za drugo nemas nikakvih dokaza, pa sam zato prilicno siguran da je i to jos jedna laz.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ko je opravdavao vožnju u pijanom stanju? Nisam takav post vidio a ovo je dvadeseti post da referirate na to.kobe24 je napisao/la:Ocigledno ne kontas sta sam napisao. Ne rekoh da je iko njega opravdao, ali ovdje se opravdavalo konzumiranje alkohol i sjedanje za volan u takvom stanju, a sve pod izgovorom da 2-3 pive nisu nista. A, dobro znamo sta poslije 2-3 obicno slijedi...Penaltiky je napisao/la:Ne vidim da je niko onom kretenu iz N. Travnika tražio opravdanja. Ovdje je problem jer se on ponaša kao da se nišra nije desio, i iskoristio je svoj uticaj da se to zakopa. Platio porodici da ne talasaju.
Ti uvijek pricas vodjen strastima i bez ikakvih dokaza. Sinoc lazes za IZ, a sad govoris da je Efendic parama sve rijesio. Za prvo znam da lazes, a za drugo nemas nikakvih dokaza, pa sam zato prilicno siguran da je i to jos jedna laz.
Fino kažem da pretpostavljam da je platio jer je član SDA i da se ti ljudi nigdje ne javljaju, da je neki tako pregazio mog člana porodice ne bih sjedio skrštenih ruku dok se ondi kandiduju a ni privedenkži, ni ispitani nikad nisu.
Nisam lagao znam da je gazda imao problem s IZ za vrijeme Ramazama jer je od njih prostor iznajmljivao.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 15 dec 2018, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja nisam SDAovac, daleko sam od te stranke. Nebitan je on uopšte, kao što sam i pretpostavio da nagađaš i da nemaš dokaz za to. Kod nas svi govore ovaj ukrao ovo, ovaj ono uradio, sve znaju i kad pitaš za dokaz ušute se jer ga nemaju i samo nagađaju i govore ono što su, navodno čuli. Jer nije fer nekog za nešto ako nemaš dokaz.
A za Efendića, ubio je čovjeka i treba da odgovara za to, kao i svi ostali.
A za Efendića, ubio je čovjeka i treba da odgovara za to, kao i svi ostali.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!