FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 15 dec 2018, 01:36

Svi redom bezveze pisemo. Od Želje nije ostalo ni Ž. Gori smo od uhljupa s Koseva, to jedna velika tuga.

Na kraju krajeva neka ostanu svi, neka nastave da rade ovako a tribine ce biti prazne. Ici ce na utakmice 40 debila koji su bezmozgovici i misketovi degeni.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 15 dec 2018, 10:52

Njega NATO ne može spasiti,toliko je usrao motku.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 dec 2018, 15:42

Najveca ubleha koja nam je vodila klub ikad. On vraca dugove :urnebes:

Zavalio 2 miliona na nista, a ovamo kao vraca dugove sunce ti poljubim kako smo mi glupi.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 dec 2018, 15:56

Dobro se odvijaju stvari. Uprkos sramnoj u Zeljinoj istoriji nezabiljezenoj kampanji Skupstina ce donijeti jedinu ispravnu odluku. Prihvati ostavke Ublehasa i analnih planinara a onda nastupa borba cupanja iz govana u koje su nas uvalili. Imaju jos nekoliko dana da se povuku i da tako ucine ispravnu stvar kako bi se situacija donekle relaksirala.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 dec 2018, 15:58

Evo nudi nam se Radmilo :)

“Sa Grbavice su me zvali samo kada je trebalo kupiti stolicu, sramota je da u Želji nema bivših igrača”

Radmilo Mihajlović (54), nekadašnji as Željezničara, Dinama, Bayerna, Schalkea, Eintrachta iz Frankfurta, Pohanga i Paphosa, komentirao je u razgovoru za “Dnevni avaz” krizu svom bivšem klubu Željezničaru.

– Naravno, pratim krizu na Grbavici, kao, uostalom, i sve ono što se dešava u i oko FK Željezničar. Veoma mi je žao zbog toga, ali je krajnje vrijeme da otvoreno spomenem nekoliko stvari – rekao je Mihajlović te je dodao:

– Ne znam kako niko na Grbavici ne može da se sjeti nas, bivših igrača, da nam ponude neka mjesta kako bismo pomogli tom našem klubu. Željo, jednostavno, zaslužuje da svake godine osvaja trofeje. Ono što su Zvezda i Partizan u Srbiji, odnosno Dinamo, Hajduk i Rijeka u Hrvatskoj, to moraju biti Željo i Sarajevo u Bosni i Hercegovini. No, naši klubovi moraju da ojačaju, da se pojačaju svojim bivšim igračima, koji su tu ostavili dubok trak. Konkretno, mene niko s Grbavice nijednom nije pozvao ni na jednu utakmicu ili prijateljsku kafu. A ovdje, u Beogradu, bio sam i direktor FK Rad, radio sam za njemačke klubove kao šef skauta, a imam i trenersku licencu… Prema tome, mogao bih im pomoći na više polja, a s Grbavice su me zvali samo kad je trebalo kupiti stolicu. Pa, ja više vrijedim od jedne stolice! Sramota je što u Želji nema bivših igrača, dosta se tih nekih ljudi mijenja u klubu, ali oni nisu ni svjesni koliko mogu pomoći bivši igrači.

Mihajlović je potom naveo primjer iz svojih igračkih dana.

– Kad smo igrali u Kupu šampiona pa kad se ispred nas pojavi delegacija u sastavu Uli Henes, Rumenige, Bekenbauer, Gerd Miler, Sep Majer, odmah svi vide kolika je to snaga kluba. I svi te odmah drugačije gledaju. Toga nisu svjesni na Grbavici, žao mi je što se toga niko ne sjeti. Ja bih, konkretno, mogao da im pomognem na razne načine, ali… Željo se, jednostavno, mora osloniti na svoj kadar, jer je to klub koji ima duha, izuzetnu navijačku strukturu i grupu koja je odana klubu. A to su dva veoma bitna preduvjeta za dobar rezultat – rekao je Mihajlović.

Malo timova kao što je Željezničar ima tu konstantnu podršku, ističe Mihajlović.

– Sa malim iskorakom i dobrim igrama, na Grbavici ne bi bilo prazne stolice. Stadion je renoviran, poboljšani su infrastrukturni uvjeti, a sada treba napasti i napraviti preostale dvije tribine te svake godine težiti nastupu u Ligi prvaka, da to bude cilj. Zašto ne? Pogledajte Zvezdu, oni su samo ove godine zaradili više od 20 ili čak 25 miliona eura. Znači, sve je jasno, treba prvo složiti upravu pa, onda, sistematski napraviti tim. U Želji mogu igrati samo igrači koji mogu odgovoriti zahtjevima jednog takvog kluba, da se nose sa svim tim pritiscima, ali i s evropskim ekipama bar iz regiona. U svlačionici, jednostavno, treba napraviti zdrav miks starih igrača, koji nose kičmu tima, te mladih, koji na tržištu mogu donijeti novac klubu, rekao je Radmilo Mihajlović za Dnevni avaz.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 dec 2018, 16:01

osobaodpovjerenja je napisao/la: Kojim ba dresovima 100 hiljada :rol:
https://fkzeljeznicar.ba/rekordna-proda ... eca/33750/
Istina, nije baš 100 milja al' nije ni puno manje, naravno da sve pare ne idu klubu al' odlično su se prodavali za naše uslove, koliko ih se od septembra do danas prodalo ostaje misterija :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 dec 2018, 16:23

E cuj otici ce nam sponzori jer nemaju povjerenje u druge. Pa sta cemo ih sponzorisati ne mozemo kuci pobjediti Goska tito te ****, treba da ih bude stid kome su sponzori. Pet poraza u nizu kao da smo Mladost iz Nevesinja, tugo moja.

Sve veliki navijaci kojima nije bitno -15 nego neko kvazi dobro poslovanje nakon sto su potrosili 2 miliona na promasene transfere i 1 pehar jedva Kupa BiH.

A te sponzore sto je doveo Misimovic dobro ih je izvaro kao nas da ce napraviti evropski klub kad je doveo Bekrica, pa ga za godinu optuzio da kvari atmosferu trula visnja, a pomogao mu Petrovic da ga otjera, pa mu onda Petrovic fino naplatio preko suda svoje pare. Inace velika postenacina Senad :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2018, 16:26

Ima li neko ko nikad nije bio da udje u klub? Manite nas sadasnjih, starih. Ni sa jednim ni sa drugom ne mozemo naprijed vecim koracima. Kakve nam fajde ako ovi odu, a dodje lupam Violona i oni nepismeni pokusaji. Daj svjezu krv.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 dec 2018, 16:28

anonimni je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la: Kojim ba dresovima 100 hiljada :rol:
https://fkzeljeznicar.ba/rekordna-proda ... eca/33750/
Istina, nije baš 100 milja al' nije ni puno manje, naravno da sve pare ne idu klubu al' odlično su se prodavali za naše uslove, koliko ih se od septembra do danas prodalo ostaje misterija :mrgreen:
gdje je tu umbro? sumnjam da Zeljo ima preko 30% od cijene dresa. daj Boze i toliko, ali eto, da ne umanjujem previse. fan shop ima svoje troskove. uposlenici, rezije, odrzavanje... odbij od cijene popuste za clanove od 10%. slaba je to zarada za potrebe koje Zeljo ima. ali, svaka marka dobro dodje.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 dec 2018, 16:36

I want you to stay...#SM
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 dec 2018, 16:39

LjoZee je napisao/la:Ima li neko ko nikad nije bio da udje u klub? Manite nas sadasnjih, starih. Ni sa jednim ni sa drugom ne mozemo naprijed vecim koracima. Kakve nam fajde ako ovi odu, a dodje lupam Violona i oni nepismeni pokusaji. Daj svjezu krv.
Violina? Pa sta je taj lik bio u klubu? Potrcko obicni. Mislim da vam se sve vise divim na kakve vi ublehe padate.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2018, 17:19

plavousrcu je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ima li neko ko nikad nije bio da udje u klub? Manite nas sadasnjih, starih. Ni sa jednim ni sa drugom ne mozemo naprijed vecim koracima. Kakve nam fajde ako ovi odu, a dodje lupam Violona i oni nepismeni pokusaji. Daj svjezu krv.
Violina? Pa sta je taj lik bio u klubu? Potrcko obicni. Mislim da vam se sve vise divim na kakve vi ublehe padate.
Lupio sam njega. Ne mogu da nabrajam sve pokusaje sto su imali neku vlast u klubu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 dec 2018, 17:35

LjoZee je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Lupio sam njega. Ne mogu da nabrajam sve pokusaje sto su imali neku vlast u klubu.
Zato i govorim. Filuju analni planinari isto da je Violina bio direktor. On potrcko najobicniji bio. Donosio cevape ako je ko gladan.

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 15 dec 2018, 17:54

MISKE JARANE-Ne odlazi već nastavi rad.Nađi mogučnost da se isplati Amaru dug jer DUG je NAJGORI DRUG.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 dec 2018, 19:37

vorkapa je napisao/la:MISKE JARANE-Ne odlazi već nastavi rad.Nađi mogučnost da se isplati Amaru dug jer DUG je NAJGORI DRUG.
On se vise nista ne pita. Metla!!!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 15 dec 2018, 19:37

vorkapa je napisao/la:MISKE JARANE-Ne odlazi već nastavi rad.Nađi mogučnost da se isplati Amaru dug jer DUG je NAJGORI DRUG.
Prvo sebe da namiri,a uskoro mu dolazi još jedna presuda,al to ostavlja u amanet.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 dec 2018, 19:38

ŽIVIO MISKE
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 dec 2018, 19:45

A violina je negdje najavio da opet dolazi u klub?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 15 dec 2018, 20:21

Ali najjace je kako ovako izvuku kad spomenes promjene vazda tog Violinu, svaka moguca promjena jes jednako povratak Violine :lol: :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2018, 21:11

Yebo vas Violina. Dao sam primjer kakvi nam ljudi ne trebaju. Takvi, ali nam ne trebaju ni ovakvi kao Senad.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 49 gostiju.