Koji tek idiot moras biti da ovo napises...tako ti pricaj sa mamom i tatom koji te tako odgojise..kad nisi sposoban razgovarati na normalan nacin..Biscione je napisao/la:Koji idiot moraš bit za takve izjave i držat glavu toliko zakopanu u zemlji. To razmišljanje je isto kao što Srbi misle za nas da smo mi poturčeni Srbi i da je sve ovo njihova zemlja od pamtivjeka. Kad ćete jedom shvatit da "dokazi" koji se objavljuju na "Juventus fan page Ex Yu" se ne mogu uzimati za ozbiljno. Jučer sud odbio i posljednju žalbu i oni opet negirajuJuventinisimo je napisao/la:Gledali na tv kao i sada...tada je bio pravi fudbal u Italiji...dok ga one vjestice iz manje milanskog kluba nisu ocerupale...nestali oni, nestali vi, nestala talijanska repka..vjestice sve pogasile sto su mogle, samo da napakose Juventusu...Juve kao Phoenix, izdigli se iz pepela..
Milan mora da pati..sto su tikve sadili sa vjesticama... Razumijem ja da se ne može uvijek vjerovat sudu jer su "pravedniji" prema moćnicima i bogatijma ali baš zato što je Juventus uvijek bio finansijski najmoćniji klub u Italiji bi svakom čovjek sa zdravim razumom bilo jasno da ih niko ne bi mogao zaje*at i podvalit im. Ajd Milan sa Silviom možda i bi ali Inter nikad. Jednostavno Moratti nikad nije uživao takvu moć i status u Italiji.
Samo da se na jednu tvoju nebulozu osvrnem...Juventus NIKADA nije bio finansijski mocniji ni od Milana ni od sintera(sada jeste ali prije farsopolija ni u prici)..moze se komotno reci do prije nekoliko godina, dok ovi nisu propali..marketing Juventusa je bio taraba..pa ne pratim ja Juve niti talijane od juce..
Pricas o Silviu??? ovo ozbiljno?? pa sta je taj covjek sve bio u Italiji?? halo bolan, saberi se..
O hinji vjestici...daj molim te poposti..lik bio hudnice..

Ne da mi se jednostavno razglabati o njihovim zakonima a pogotovo o "zastari"...cuj nesto zastarilo?? van svake pameti..