Tornadooo je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tornadooo je napisao/la:
uplatio sam ovaj listic sretno namVGS je napisao/la:Juventus 2 @1.6
Legia 1 @1.6
Trento Regio 1 @1.4
Tenerife Baskonia 1 @2.1
Orlando Pirates African Stars 2.5 over @1.66
Sretnokladionicar03 je napisao/la:uplatio sam ovaj listic sretno namVGS je napisao/la:Juventus 2 @1.6
Legia 1 @1.6
Trento Regio 1 @1.4
Tenerife Baskonia 1 @2.1
Orlando Pirates African Stars 2.5 over @1.66samo sad vidim ova utakmica orladno pirates je na wwin uzivo stoji 8. minut pise sad
nista onda ce biti kvota 1 posto sam taj listic uplatio u premieru a kod njih pise da je pocetak utakmice 19:15 koji amaterizam u pmVGS je napisao/la:Sretnokladionicar03 je napisao/la:uplatio sam ovaj listic sretno namVGS je napisao/la:Juventus 2 @1.6
Legia 1 @1.6
Trento Regio 1 @1.4
Tenerife Baskonia 1 @2.1
Orlando Pirates African Stars 2.5 over @1.66samo sad vidim ova utakmica orladno pirates je na wwin uzivo stoji 8. minut pise sad
![]()
Ta tekma je pocinjala otprilike kad sam i stavljao, nisam ni skontao da je u 5
Igrat cu i ja ovo, ma ubice ih nogama, gdje ce bez Apica oni,ovaj Pot je svakako levatWilly je napisao/la:Partizan - FMP (+10,5) h1@1,75
Kod gostiju ne igraju Apić i Pot. Apić je ove sezone glavni igrač gostiju, daje oko 20 koševa po meču. Pot nije toliko bitan, njegova igra oscilira. Ali činjenica je da je startni plej FMP-a. Partizan je u odličnoj formi. Novi trener Trankijeri počinje da niže dobre rezultate. Neki dan su u Francuskoj dobili Limož.
Srećno ko isprati.
A gdje si ti vidio da ne igra Apic, u wwinu ga i dalje ima u ponudi, i njega i PotaWilly je napisao/la:Partizan - FMP (+10,5) h1@1,75
Kod gostiju ne igraju Apić i Pot. Apić je ove sezone glavni igrač gostiju, daje oko 20 koševa po meču. Pot nije toliko bitan, njegova igra oscilira. Ali činjenica je da je startni plej FMP-a. Partizan je u odličnoj formi. Novi trener Trankijeri počinje da niže dobre rezultate. Neki dan su u Francuskoj dobili Limož.
Srećno ko isprati.
U ponudi Premiera su oba prekrižena već nekoliko sati.SemirP je napisao/la:A gdje si ti vidio da ne igra Apic, u wwinu ga i dalje ima u ponudi, i njega i PotaWilly je napisao/la:Partizan - FMP (+10,5) h1@1,75
Srećno ko isprati.
VGS je napisao/la:Juventus 2 @1.6
Legia 1 @1.6
Trento Regio 1 @1.4
Tenerife Baskonia 1 @2.1
Orlando Pirates African Stars 2.5 over @1.66
obracunali kv 1 ovo ostalo proslo,ja sam dodao bio samo raglanda preko 12.5 poena i to proslo hvala tiVGS je napisao/la:VGS je napisao/la:Juventus 2 @1.6
Legia 1 @1.6
Trento Regio 1 @1.4
Tenerife Baskonia 1 @2.1
Orlando Pirates African Stars 2.5 over @1.66![]()
![]()
![]()
@kladionicar nadam se da su to obracunali Orlando kao 1
Ma nema veze drug, nek si prosao drago mi jekladionicar03 je napisao/la:obracunali kv 1 ovo ostalo proslo,ja sam dodao bio samo raglanda preko 12.5 poena i to proslo hvala tiVGS je napisao/la:VGS je napisao/la:Juventus 2 @1.6
Legia 1 @1.6
Trento Regio 1 @1.4
Tenerife Baskonia 1 @2.1
Orlando Pirates African Stars 2.5 over @1.66![]()
![]()
![]()
@kladionicar nadam se da su to obracunali Orlando kao 1zao mi zbog orlanda sto nisi zakasnio malo pa da i tebi racunaju kvotu 1
Sve su neke sitne kvote na ove izrazite favorite, previse parova male kvote.mirzatele je napisao/la:Daj nam jopa sigurica za danas po 1.2-1.3 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.