Jesmo li ovo tri zaredom primili manje od 100?
Jesmo li ovo dvije zaredom primili manje od 90?
Imamo fin raspored, i sad kad smo uhvatli momentum trebali bi barem izgurat neki 8-9pobjeda u nizu. Nije lose koliko se cinilo da ce bit.YaSSaL je napisao/la:Jesmo li ovo cetiri zaredom uzeli?
ti ako nastavis planirati koji ce spursi u lutriji biti, imat ce na kraju prednost domaceg u poYaSSaL je napisao/la:Jesmo li ovo cetiri zaredom uzeli?
Cini mi se da si me zamijenio s nekim za lutriju, ali nebitno, ne bih se cudio ni tom domacem terenu na kraju, obzirom kako se "ponasamo" ove sezone.kemo10 je napisao/la:ti ako nastavis planirati koji ce spursi u lutriji biti, imat ce na kraju prednost domaceg u poYaSSaL je napisao/la:Jesmo li ovo cetiri zaredom uzeli?
Eh da je Muray tuYaSSaL je napisao/la:Cini mi se da si me zamijenio s nekim za lutriju, ali nebitno, ne bih se cudio ni tom domacem terenu na kraju, obzirom kako se "ponasamo" ove sezone.kemo10 je napisao/la:ti ako nastavis planirati koji ce spursi u lutriji biti, imat ce na kraju prednost domaceg u poYaSSaL je napisao/la:Jesmo li ovo cetiri zaredom uzeli?
Ja upravo htjedoh upitati na temi da li SA ima pravo na Milutinova,kad vidim da si već naveo potencijalnu rotacijuRaul_64 je napisao/la:LMA /Poeltl/ Milutinov
Bi bila fina rotacija centara dogodine...
Koliko iduxu godinu imamo na SC? Kakav je Rosse?NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da Milutinov jednostavno treba doci ovo ljeto.Odluka je njegova,a i RC ga je proslog mjeseca opet gledao.
Inace...Magic prefer to move Jonathon Simmons.
Toliko o tome,a takva se polemika ovdje vodila kad mu nije bio produzen ugovor.Gotovo da nista znacajno nije odigrao tamo.Kao i mnoge igrace njegovog kalibra,pustili smo ga da zaradi i tako se obezbijedi,a uticaj je imao samo u sistemu SAa.
Takodje se pominje da ORL zeli trejdovati Rossa i da smo mi jedan od zainteresovanih timova.Covjek ima isticuci ugovor i mozda nije los rental,ako cijena ne bi bila previsoka...
SC nam zavisi od nekoliko stvari.Prvo,sta ce biti sa ugovorom Gasola?Ako zelis da ga trejdujes,moraces dati nesto vrijedno uz njega(mozda pik TOR koji ce 99% biti 30.).Ako mu samo ne garantujes ugovor,onda ostaje njegovih 6.7mil na SCu,iako ga nema.Druga stvar,da li ce trejdovati Millsa ili mozda Belinellia(sumnjam)?I treca stvar,da li ce se zadrzati cap hold Gaya,koji za sada igra najefikasniju sezonu karijere ili ne??Mig_Mig je napisao/la:Koliko iduxu godinu imamo na SC? Kakav je Rosse?NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da Milutinov jednostavno treba doci ovo ljeto.Odluka je njegova,a i RC ga je proslog mjeseca opet gledao.
Inace...Magic prefer to move Jonathon Simmons.
Toliko o tome,a takva se polemika ovdje vodila kad mu nije bio produzen ugovor.Gotovo da nista znacajno nije odigrao tamo.Kao i mnoge igrace njegovog kalibra,pustili smo ga da zaradi i tako se obezbijedi,a uticaj je imao samo u sistemu SAa.
Takodje se pominje da ORL zeli trejdovati Rossa i da smo mi jedan od zainteresovanih timova.Covjek ima isticuci ugovor i mozda nije los rental,ako cijena ne bi bila previsoka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.