Naravno, ali zavisi od obaveza koje imam ili koje bih eventualno imao. Uglavnom javio bih ti.MortemHz je napisao/la:Bi li došao u Sarajevo na finale kupa ili nekad pred kraj prvenstva, u vrijeme onih odlučujućih utakmica?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam siguran da Velkoski ostaje, ova dvojica nek ostanu da osvojimo titulu, a poslije toga nek idu gdje god žele!![]()
Ne treba cjepidlačiti, ali treba interes kluba staviti na prvo mjesto, a interes kluba je u tome da osvojimo titulu, a ako Bog da i duplu krunu ove sezone i da se izdignemo iznad prosjeka prvenstva države BiH.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Važi, samo nemoj brata voditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Naravno, ali zavisi od obaveza koje imam ili koje bih eventualno imao. Uglavnom javio bih ti.MortemHz je napisao/la:Bi li došao u Sarajevo na finale kupa ili nekad pred kraj prvenstva, u vrijeme onih odlučujućih utakmica?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam siguran da Velkoski ostaje, ova dvojica nek ostanu da osvojimo titulu, a poslije toga nek idu gdje god žele!![]()
Ne treba cjepidlačiti, ali treba interes kluba staviti na prvo mjesto, a interes kluba je u tome da osvojimo titulu, a ako Bog da i duplu krunu ove sezone i da se izdignemo iznad prosjeka prvenstva države BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aduka i Rahman nece nigdje prije ljeta, stavise mislim da ce produzit ugovore odigrat evropu sa nama, dobri su to insani nisu kao drugi da ce te ispaliti u to sam uvjeren. Samo se nadam da cemo pojacat klupu i kakvog kapitalca dovest da pojacamo tim i lagano da odradimo tuzlu krupu 2xlisticu i svinjskog i mislim da ce to biti to...Ako Bog da inšallah... stipu kvazi novinare i **** menadzerske...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dolazimo do normalne price.BordoSarajevo je napisao/la:Da mi uzmemo titulu niko neće "a" reći ako svi odu besplatno nakon toga, i Rahman, i Adukor i Velkoski. Pokusati se dogovoriti, uvjeren sam da se moze to sve srediti da svi budu zadovoljni, a i ako se ne dogovore ja bi ih opet koristio do kraja maximalno.
Osvojiti titule(u), je prvo na listi prioriteta. Sve ostalo je u drugom planu.
Igrač(pogotovo kada dobro igra) dok god je na plati, mora se maksimalno iskoristiti, sve ostalo je bez veze.
Sa titulama, novcem koji ih prati, igrama u Evropi(sa šampionskom titulom imaš realno, minimum 6), sve je drugačije.
Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samke vani, navodno u šerif?
ako nije šuplja?
ako nije šuplja?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
@Alfred i njemu slicni nemaju pojma.
A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
bez potrebe skačeš protiv uprave kengure, nikakvog povoda nemaš, prvi smo sa finom prednosti, nijedan od ovih igrača nije kvalitete ni dulje ni sarića a i vidjeli smo da imamo jako dobre zamjene za svakoga izuzev bekova...nije ovakav potez bahatost, niti će se Hus tako lako odreći tih igrača da mu ne dođe kvalitetna zamjena, to je sasvim legitiman potez koji rade svi ozbiljni klubovi...Pantelija je napisao/la:A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".Pantelija je napisao/la:A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
Ko će u tom slučaju prihvatiti odgovornost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je do duple doći braćo 
-dođu zamjene, ta 2 na tribinama, igraju zamjeneEsport je napisao/la: Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".
-ne dođu zamjene, igraju ova 2 regularno
u oba slučaja možemo osvojiti titulu i ne osvojiti isto tako, niko nije garant titule, specijalno ne igrač koji je sa 25 godine upravo odigrao najbolju polusezonu karijere, veća je šansa da će biti tanak nego da će ponoviti igru iz zadnje polovine 2018....statistički jel
Zamjena će igrati ako bude bolja, neovisno o ugovoru, sasvim razumljivo(odluku o tome donosi stručni štab).Denchi je napisao/la:-dođu zamjene, ta 2 na tribinama, igraju zamjeneEsport je napisao/la: Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".
u oba slučaja možemo osvojiti titulu i ne osvojiti isto tako, niko nije garant titule, specijalno ne igrač koji je sa 25 godine upravo odigrao najbolju polusezonu karijere, veća je šansa da će biti tanak nego da će ponoviti igru iz zadnje polovine 2018....statistički jel
Niko nikada, ne može garantovati titulu(dok se teoretski-praktično ne osvoji), ali samo neodgovorna osoba će smanjivati šanse za svoj uspjeh.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ništa sarkastičnije nisam dugo, dugo pročitao na forumu.kengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne moze ti to niko garantovati prijatelju, ali talasati sada kada smo napokon na vrhu je zaista blago receno neozbiljno. Osim toga bez njih je sansa da ostanemo bez icega jako povecana. Osnovno je pitanje - sta dokazujemo time sto ih tjeramo na tribine ? Ne dobijas nista a potencijalno gubis puno. Ja sam mislio da je afera Benke i pive bila greska kluba.Pantelija je napisao/la:A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

pa ko talasa? jel uprava ili igrač koji neće da produži?kengur je napisao/la:
Ne moze ti to niko garantovati prijatelju, ali talasati sada kada smo napokon na vrhu je zaista blago receno neozbiljno. Osim toga bez njih je sansa da ostanemo bez icega jako povecana. Osnovno je pitanje - sta dokazujemo time sto ih tjeramo na tribine ? Ne dobijas nista a potencijalno gubis puno. Ja sam mislio da je afera Benke i pive bila greska kluba.
a dokazuješ da nećeš dozvoliti više da te siluju igrači kojima mi oživljavamo karijere i pravimo ih reprezentativcima(stavljamo ih u izlog) , što postaje trend - ružan trend....
otkud tolike emocije prema prolaznicima kroz klub?
Ako dodju zamjene to je kompletno drugi scenario koji ti spominjes. Hadzic je navodno izjavio da ako ovi ne potpisu - odmah idu na tribine. Zamjene su tek macak u vreci.Denchi je napisao/la:-dođu zamjene, ta 2 na tribinama, igraju zamjeneEsport je napisao/la: Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".
Ne vidim razloga zasto bi bila povecana sansa da drugi dio sezone budu losiji. Jedan je Ahmet.
- AlfredNobel
- Kontakt:
pa zato što nikad u životu nisu igrali na ovom nivou, nikad nisu imali toliko golova, asistencija, itd. a igraju godinama...ne znam, zašto npr. Komazec nikad nije ponovio onu polusezonu??? ni u čitavoj sezoni ne dođe blizu više nikad??? Rahman od nekih 6 sezona igranja, imao je jednu dobru polusezonu a 11 loših, kontaš? previše priče oko takvog igračakengur je napisao/la:
Ako dodju zamjene to je kompletno drugi scenario koji ti spominjes. Hadzic je navodno izjavio da ako ovi ne potpisu - odmah idu na tribine. Zamjene su tek macak u vreci.
Ne vidim razloga zasto bi bila povecana sansa da drugi dio sezone budu losiji. Jedan je Ahmet.Slazem se da nema garancija ali izvini ja ni u ludilu nebih radio nista sto ugrozava sanse za titulu. Trenutno sve ide solidno i ovu situaciju treba sacuvati.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Semrush [Bot], WeekendOffender i 12 gostiju.