FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ne brinem se za Baljića, vidi se da je veoma talentovan i da ima kvaliteta, čim je dobio priliku u jednoj važnijoj tekmi. Jeste da je ušao s klupe i da nije bilo Lazara, pa je izbor napadača bio sužen, ali eto. Neko reče da je bolje igrao od RoWe, da je više pokazao za nekih 10-tak minuta.
e moj Šeha, ko da go taj, za razliku od onoga koji ne da, ipak zasluženo pobijedi...
Ima li išta od prenosa ŽELjEZNIČAR-Borac 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
hamooooooooooooooooooo sutra BHT1 prenosii.Hamo je napisao/la:Ima li išta od prenosa ŽELjEZNIČAR-Borac
- zlaya_tm87
- Kontakt:

al' hamo, nista ovo ba, hvataj se busa i pravac u dolinu
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma pustite hamo on nam je voda dole po krsnoj hercegovini 
Joj pozelio sam dobre atmosfere i tekme.I da ovaj nas zeljo dokaze da je najaci da pobijedimo borac i saraj'vo pa da se atmosfera kod navijaca i igraca podigne do usijanja.Ali realno mislim da cemo uzeti i zbog naseg terena i zbog svega ostalog
Cijeli zivot **** ste samo,kao klub i kao skupina !!!
Joj pozelio sam dobre atmosfere i tekme.I da ovaj nas zeljo dokaze da je najaci da pobijedimo borac i saraj'vo pa da se atmosfera kod navijaca i igraca podigne do usijanja.Ali realno mislim da cemo uzeti i zbog naseg terena i zbog svega ostalog
svoj ti pos'o !
-
old school
- Kontakt:
ispravi ispade nesto drugo sasvimGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma pustite hamo on nam je voda dole po krsnoj hercegovini
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- _karabaja_
- Kontakt:
Jahović: Volio bih zabiti gol Željezničaru
I tata bi sine i tata bi
I tata bi sine i tata bi
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
-
plava_pruga
- Kontakt:
I mi bi JANJETINE ali NEEEEEMA!_karabaja_ je napisao/la:Jahović: Volio bih zabiti gol Željezničaru
I tata bi sine i tata bi
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
on bi OPET DA ZABIJE ko prosle godine_karabaja_ je napisao/la:Jahović: Volio bih zabiti gol Željezničaru
I tata bi sine i tata bi
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
prije svega nadam so dobroj posjeti stadionu i dobroj atmosferi i naravno pobjeda zelje bi bila kao slag na tortu. ovo za iduce 2 godine
e pa nece moci.johnnyHZ je napisao/la:on bi OPET DA ZABIJE ko prosle godine_karabaja_ je napisao/la:Jahović: Volio bih zabiti gol Željezničaru
I tata bi sine i tata bi![]()
![]()
![]()

vec ste skinuli gace.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 18 okt 2010, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ima da vas oderemo !
Sarajevo Šampion !

Sarajevo Šampion !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
evo pripremiteCoDe je napisao/la:Ima da vas oderemo !
Sarajevo Šampion !![]()
da ne bude da vas nismo napomenuli.
-
plava_pruga
- Kontakt:
Jahovic: Volio bi ga zabiti ŽELJI, samo što nemam čimeGrbavica moj zivot je napisao/la:Jahovic ga na PS nemoze zabit.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
plava_pruga je napisao/la:Jahovic: Volio bi ga zabiti ŽELJI, samo što nemam čimeGrbavica moj zivot je napisao/la:Jahovic ga na PS nemoze zabit.
Ima da sredite Borca u srijedu, zatim Sarajeva. 
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Borac bi trebali dobiti, bez nekih velikih muka.
A onda treba biti realan pa reci da ce tekma sa sarajevom biti izuzetno teska, napeta i dinamicna, znaci 3-0..... Za Plave naravno.
A onda treba biti realan pa reci da ce tekma sa sarajevom biti izuzetno teska, napeta i dinamicna, znaci 3-0..... Za Plave naravno.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.