Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rodjak ti si samo ljubomoran jer nije igrao za Velez 
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
@rođak,poštedi nas glupih komentararodjak je napisao/la:kako nisu igrali,najbolji igraci Evrope i Svijeta su igrali pod BB,kao recimo stio su Lav Jasin i Oleg Blohin,a hoce li vise ne znam.Luka jeste dobar igrac ali je malo prenapuhan ako ce mo posteno(pored Ronalda,Mesija,Salaha,Mbambea,Neimara...)hskzmostar je napisao/la:Denchi je napisao/la:i nakon te sezone više se ničega nisam bojao
![]()
Na mostarskim terenima nije i nece igrati veci igrac!
Samo jedno ime
Zaboravio si Semira Tucu, ipak je on igrao u dva svjetska giganta veležu i Lucernurodjak je napisao/la:kako nisu igrali,najbolji igraci Evrope i Svijeta su igrali pod BB,kao recimo stio su Lav Jasin i Oleg Blohin,a hoce li vise ne znam.Luka jeste dobar igrac ali je malo prenapuhan ako ce mo posteno(pored Ronalda,Mesija,Salaha,Mbambea,Neimara...)hskzmostar je napisao/la:Denchi je napisao/la:i nakon te sezone više se ničega nisam bojao
![]()
Joj mitomana alahubdragi
Daj mi furadana!
Ova liga treba omogućiti prvo da cijela država je može gledati. Za početak.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i može je gledati cijela država koliko ja znam.Riziko je napisao/la:Ova liga treba omogućiti prvo da cijela država je može gledati. Za početak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne možemo mi legalno u RS.
Sve i da može, oni streamove bht-a su blagi očaj.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja TV se može aktivirati u dijaspori a ne može na teritoriji RS koja je dio države Bosne? Poprilično sam siguran da može bilo gdje i bilo ko aktivirati taj paket neovisno o tome kakav recimo internet imaš jer sam vidio u dosta slučajeva kako ljudi pišu ''Ja nemam BH Telecom internet, ja ne mogu to koristiti'' a nisu ni probali. To je obična stranica na koju se registruješ. Pa ne koristim ni ja BH Telecom internet pa imam Moja TV uvijek, ništa ti ne treba za to osim kartice. Na običnim kanalima svakako i nemaš prijenos naše lige osim na BHT-u gdje inače možeš pogledati GOŠK - Radnik ili tako nešto.Riziko je napisao/la:Ne možemo mi legalno u RS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Gledao sam utakmice sarajeva i zelje bez problema koristeci i telemach i eronetov internet . Registriras se , platis 2 km i vozi . kvaliteta je losa , ali je gledljivo ako te zanima . neznalice i mozgonje koji su navikli samo na hd sucelja , bezveze sire dezinformacije .
drugo je pitanje izbor utakmica koje bh telecom prenosi
drugo je pitanje izbor utakmica koje bh telecom prenosi
-
Pitaristok
- Kontakt:
nije to bitno, bitno je da je zeljo reko, bjez ba, klocuPenaltiky je napisao/la:Kupuje motane cigare ispred Binga na Slatinigrbavicka je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje![]()
![]()
eno sve mu zao sto nije zaigrao za zelju
ybt, zar ima stvarno neko ko misli da je jaja ture bio u nasoj napacenoj zemlji
Ma moze se gledat svugdje u svijetu. Obicna registracija i pay opcija da bi otkljucao stream.MortemHz je napisao/la:Moja TV se može aktivirati u dijaspori a ne može na teritoriji RS koja je dio države Bosne? Poprilično sam siguran da može bilo gdje i bilo ko aktivirati taj paket neovisno o tome kakav recimo internet imaš jer sam vidio u dosta slučajeva kako ljudi pišu ''Ja nemam BH Telecom internet, ja ne mogu to koristiti'' a nisu ni probali. To je obična stranica na koju se registruješ. Pa ne koristim ni ja BH Telecom internet pa imam Moja TV uvijek, ništa ti ne treba za to osim kartice. Na običnim kanalima svakako i nemaš prijenos naše lige osim na BHT-u gdje inače možeš pogledati GOŠK - Radnik ili tako nešto.Riziko je napisao/la:Ne možemo mi legalno u RS.
E sad drugi dio price je kvaliteta realizacije koja je realno jadna al moze se gledat. Ono sto je problem jest dostupnost utakmica. Podrzavam da ide liga na MojaTV al daj sve utakmice live pa neka gleda tko sta hoce. Ne mora svaka biti nista vise od 2 kamere. Sasvim dovoljno al da se moze gledat.
It's better when it's live
Zaboravio si Semira Tucu, ipak je on igrao u dva svjetska giganta veležu i Lucernurodjak je napisao/la:kako nisu igrali,najbolji igraci Evrope i Svijeta su igrali pod BB,kao recimo stio su Lav Jasin i Oleg Blohin,a hoce li vise ne znam.Luka jeste dobar igrac ali je malo prenapuhan ako ce mo posteno(pored Ronalda,Mesija,Salaha,Mbambea,Neimara...)hskzmostar je napisao/la:Denchi je napisao/la:i nakon te sezone više se ničega nisam bojao
![]()
Joj mitomana alahubdragi[/quote]
ne pjeni bezveze,kakav mitoman ,sta lupas.Spomenuo sam ti dva igraca (koja nisu Velezova) a koja su bili najbolji igraci Evrope i svijeta koja su igrala na mostarskom terenu(kao odgovor na konstataticiju da niko prije a ni poslije nece igrati na mostarskim terenima bolji od Luke).Kao igrac koji je najvise osvojio priznanja u svijetu stoji da je Luka na vrhu to niko ne spori,ali je izbor realno malo prenapuhan ,ali ipak bolje je i on iz nase regije nego neko drugi
Samo ne znam sto se vi zrinjevci kitite Lukinim perijem kad to nije vas igrac,nego je Diinamov koji vama posudjen da malo igra jer tamo nije dobijo puno prilike da igra u prvom sastavu posto je bio mlad i neiskusan.Pa niste vi stvorili tog igraca,niti se nesto Luka pregulio igrajuci u zrinjskom.Cim se Luka malo ustalio u prvom timu Dinamo ga je vratio nazad
Vjerovatno je zato sto nemate nekih vecih legendi u klubu pa ga zato svojatate,razumljivo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nisu ga vratili kad se ustalio vec kad je zavrsila sezona . ni tad oni u dinamu nisu vjerovali u njegove vrijednosti , ali nebitno
Evo na Čelikovom pdf-u poceli sa "joj da znate kakav nam igrač dolazi"

- prisonbreak
- Kontakt:
Ono je zeza, zato sto je zamrla tema.FoSte95 je napisao/la:Evo na Čelikovom pdf-u poceli sa "joj da znate kakav nam igrač dolazi"![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
[quote="rodjak"][quote="rodjak"][quote="hskzmostar"][quote="Denchi"]
i nakon te sezone više se ničega nisam
ne pjeni bezveze,kakav mitoman ,sta lupas.Spomenuo sam ti dva igraca (koja nisu Velezova) a koja su bili najbolji igraci Evrope i svijeta koja su igrala na mostarskom terenu(kao odgovor na konstataticiju da niko prije a ni poslije nece igrati na mostarskim terenima bolji od Luke).Kao igrac koji je najvise osvojio priznanja u svijetu stoji da je Luka na vrhu to niko ne spori,ali je izbor realno malo prenapuhan ,ali ipak bolje je i on iz nase regije nego neko drugi
.
Samo ne znam sto se vi zrinjevci kitite Lukinim perijem kad to nije vas igrac,nego je Diinamov koji vama posudjen da malo igra jer tamo nije dobijo puno prilike da igra u prvom sastavu posto je bio mlad i neiskusan.Pa niste vi stvorili tog igraca,niti se nesto Luka pregulio igrajuci u zrinjskom.Cim se Luka malo ustalio u prvom timu Dinamo ga je vratio nazad
.
Vjerovatno je zato sto nemate nekih vecih legendi u klubu pa ga zato svojatate,razumljivo
[/qu
Slika sve govori...ove nebuloze sto si napisao mogu samo se grohotom nasmijati...
Luka dobije prvu individulnu nagradu u zivotu u Zrinjskom kao najbolji igrac za tu sezonu, kao 18 godisnjak i mi ga svojatamo..hahaha sta neces procitati ovdje...
Slika sve govori...ove nebuloze sto si napisao mogu samo se grohotom nasmijati...
Luka dobije prvu individulnu nagradu u zivotu u Zrinjskom kao najbolji igrac za tu sezonu, kao 18 godisnjak i mi ga svojatamo..hahaha sta neces procitati ovdje...
Daj mi furadana!
Digli bi krov da nisu strucnom stabu keramiku radili, ovako ce se strpit neko vrijeme.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemojte tako njihova legenda kluba i najbolji strijelac svih vremena je Nemanja Bilbija sa 40 golova

Evo Fajic u nas u polusezoni dao 18. Da ne spominjemo Hrvica sa 1000 golova ili Mujica,Bajevica,Halilhodzica uhvatit cemo se ovog trenutnog stanja tako ocekujemo da im predje najboljeg strijelca svih vremena za godinuU subotu je upisao svoj stoti nastup za Zrinjski, a sa dva nova pogotka postao je i najbolji premijerligaški strijelac Zrinjskog od kada se igra zajednička Premijer liga.
Sa ukupno 40 pogodaka Bilbija je prestigao Krešimira Kordića koji je doveću poziciju držao sa 39 pogodaka.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
je li velez dao ukupno 40 golova u premier ligi ?
Vidi ovog internet huligana...daj cenera klosaru za svoj klub, pa onda drzi predavanja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemojte tako njihova legenda kluba i najbolji strijelac svih vremena je Nemanja Bilbija sa 40 golova
Evo Fajic u nas u polusezoni dao 18. Da ne spominjemo Hrvica sa 1000 golova ili Mujica,Bajevica,Halilhodzica uhvatit cemo se ovog trenutnog stanja tako ocekujemo da im predje najboljeg strijelca svih vremena za godinuU subotu je upisao svoj stoti nastup za Zrinjski, a sa dva nova pogotka postao je i najbolji premijerligaški strijelac Zrinjskog od kada se igra zajednička Premijer liga.
Sa ukupno 40 pogodaka Bilbija je prestigao Krešimira Kordića koji je doveću poziciju držao sa 39 pogodaka.![]()
Daj mi furadana!
Što Slišković naruži sve živo na izboru sportiste

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.